A(love)ne “ Bir yuzden bir diğer yuze cevirirken bakışlarımı, arada senin kırık, huzursuz gulumseyişin.” “Zamanla hicbir şey değişmiyor. Sadece hissetmemeye alışıyorsun.” Emek harcadığın insanlar seni harcadığında; buyuyeceksin. Umudum her zaman bakidir ama, zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun… Yaşamak icin cok şeye ihtiyacın yok. Biraz haysiyet biraz şahsiyet…. Zafer gideninse, kaybeden hep aşk olurmuş.. Bir kadın ne istediğini bilir. Kararsızlığı, karşısındakinin dengesizliğindendir.. Acınızla yuzleşemezseniz, icinizdeki yaralar hicbir zaman iyileşmez. Susmakla başlar herşey. Once bitişik harflerle ve sonra ardı ardına kırılmışlıklarınızı dokersiniz satırlara. Adresi tanıdık olmayan bir yalnızlığa duşer yolunuz ve eksilmişliklerinizle coğalmışlıklarınızı tartarsınız sonra. Size bırakılanla yetinmeyi de oğrenirsiniz hatta. Care yoktur, mutsuz olduğunuz mutluluk temalı hayatınıza devam edersiniz. Bilirsiniz ki hayat hic adil yuzunu gostermemiştir size ve gostermeyecektir de. Bilincaltınız seslenir sonra; bir kalbe en fazla kac kez yenilir insan ¿ İnsanlar icin pişmanlık olmaktansa, keşke olarak kalmak daha iyidir. Acısını hissetmediğimiz yaraları iyileştiremeyiz.. Hic bi zaman gel(e)meyecek birini beklemek mi ? Yoksa, muhtemelen sevdikten sonra gidecek olan başka birini sevmeyi denemek mi ? Peki, bu denklem cozulur mu ? Şeytanın yarattığı bir gokkuşağı gibidir, kıskanclık. Kendini tutsak, kıskandığını ozgur gorursun.. Duşen her heceme sen damlıyor yine ve sen hal yoksun .. Binlerce insan tanırsınız, hergun ama hergun. Hicbiri size gercek manada dokunmaz, dokunamaz.. Sonra biriyle tanışırsınız ve hayatınız değişir. Sonsuza kadar hemde. İşte aşk boyledir. O herkesten ancak birine değer kalbiniz.. Duşunuyorum da bazen, soylemeyi isteyip de soyleyemediklerimi dile getirsem acaba neler değişirdi hayatımda ? İcimden seni hic affetmemek geciyor, beni başkalarıyla mutlu olmaya mecbur bıraktın ve en cok da beni sahiplenmeden ya. İşte bu yakıyor canımı. Şimdi; Olmamışlığına uzuluyorum sadece.. ne zaman aynaya baksam, ayrılık kokuyor sokaklarım. terk edilmiş bir şehir edasındayım. Benim icinde sen olmayan bir cumlem ve yolum bile olmadı aslında. Şimdi biz olmuşuz gibi cenazem kalkıyor kalbinden.. Bazı insanlar gelirler ve yureğinizden operler sizi. Sonra da giderler ama giderken bile daha cok kalırlar aslında. Ruyalarınızda kalırlar, duşuncelerinizde kalırlar, hayallerinizde kalırlar, aklınızda kalırlar, en cok da anılarınızda. Ve bunlarda yetmez yazılarınıza konu olurlar, siz istemeseniz bile sol yanınızda yaşamaya devam ederler. yavaşca kalemimin kulağına eğilip dedim ki; bir daha O` nun adını yazarsan, seni de kırarım. Birgun geriye donup bakarsanız eğer. Birileri hayatınıza her daim gelmiş ve gitmiştir. Her gelip-giden sizde mutlaka bir iz bırakacaktır, bırakmıştır da. Kimisi derin, kimisi hafif.. Cunki vazgecmek; Unutmaya care olmaz .. Hayat da boyle değil mi zaten? Butun hevesler kursakta… Bu yol aşka cıkmıyor anladım. Peki, bu kader hep mi cıkmaz sokakları cizer ? Sevmek Seni, Dilsiz bir sevda beslemekti sana dair, Susarken bile acı cığlıklar serpiştirmekti satır aralarına, Yırtık duşlere yamalamaktı acı guluşleri, İcimde yaşattığım cocuğa sus` ları oğretmekti, Ve; Yureği senin yoluna idam etmekti. İcim `Seni sayıklarken halÂ. `Biz diye atmayı kusur sayıyor kalbim. Yanında olduğum zaman değerimi bilmezsen, Değerimi bildiğin gun beni yanında bulamazsın.. Merak etme. Ben sana değer verdikce, Kalbimi kırma rekoru hep senin olacak.. • Bazı şarkılar vardır, size O’ nu unutturmamak icin bestelenir.. Soylesene en fazla ne kadar ulaşılmaz olabilir bir insanın hayalleri? Yaralandiysan, kabuk tutmuyorsa bir turlu yaraların; o sıcak yureklere sığınma zamanı gelmiş demektir Ve ben unuttum. O kadar cok şey unuttum ki birini sevmeye nasıl başlıyorduk unuttum. Bir tek unutmayı unutmadım.. Ne zaman ucundan yakalasan o şarkının melodisini seni canevinden vurur. İşte o zaman guclenir yureğin, tum devrimlere once kendinden başlarsın.. Bugunum… Sol yanımda boynunu bukmuş, tam gozlerimin icine bakardı duşlerim. Kac zaman olmuş hic hal hatır bile sormamışım. Yıllar gecer uzerimden. Duşlerimin boynu kırılır. Susarım.. Kaybettikten sonra kıymet anlamalarınızdan da bıktım.Yıldım.. Nasıl acayım yureğimi? Yaralarımı farkedersin. Utanırım… Şimdi ben cok buyuk devrimlerin eşiğindeyim. Onca yıllık alışkanlıklarımdan vazgecerken aşkı mı duşuneceğim! Ama sen yine de gozlerime bak ara sıra… Bir turlu geceye varmayan engin sabahların, dilinden duşmeyen gunaydın turkusudur adın. Hoş gerci, sabahlarım da kimsesiz gecelerim de.. Ne sabırla dinlemeye tahammulum var ne de uzun uzun anlatacak mecalim..”Evet,hayır”lı azdan secmeli olmuş hayatım. Gelme… Yordu beni mecazlar, ironiler, imÂlar.. Dupeduz kufur etmek vaktidir artık.. Ne cok kalabalıkmış ruhum. Her gun bu saatlerde biri intihar ediyor icimde.. Bitmiyor… Bunca vefasızlıktan sonra, bazılarının ederi kalmadı artık gonlumde; kac’a deseler, hic’e sayarım Gecmişe takılıp kalmak ne demek cok iyi bilirim. Artık orda olmayanı aramak ne demek cidden cok iyi bilirim. Ne zaman icimden geldiği gibi davransam tum boşluklarım o an acıyla doluyordu! Benim sana sunabileceğim yalnızca kaydedilmemiş ve henuz kaybedilmemiş bir mutluluktur! Herkesin mutlu olmak icin başka bir yolu varmış, Kendi yolumu cizdiğimde anladım.. Hangi deniz nereye dokuluyor banane, ben icimde boğuluyorken. Mutluluk bir kibrit copu.Artık ne kadar yanarsa… Bazen Hayatında en guvendiklerin sana en cok uzaklaşanlardan oluyor. Adını sen koydum sonbaharın, bir musallaya koyar gibi başımı Huzur, hangi cehennemdesin? Sizi yıpratan insanlardan sessizce uzaklaşın. Bunca vefasızlıktan sonra, bazılarının ederi kalmadı artık gonlumde... Kac'a deseler hic'e sayarım... Bir gun benden şikayet ettiğin ne varsa, Ozleyeceksin! Cehennemin dibindeyim dese. Yanına gidecek kadar sevdik bazılarını.. Tek kuruş kÂrım yok hayatımdaki varlığından...İnan zararına seviyorum ben seni.. Artık elvedalar acıtmıyor canımı... Kalbim zevkine duşkun ****** oldu sanırım.. bu dunya[m] o yokken (hani) elbet donecek(ti?). Aşk : Kucuk bir cocuğun şekerde bulduğu mutluluk gibi.. Mutluluk Kadar , Kral Bir ****** Varmı ? - Gosteripte Vermeyen . kαmerα stop! yαlnızlığımα kαpαlı gişeyim Bitmemekte ısrαrlı sαcmαlıklαrınız. Bir gun αrkαmdαn konuşup diğer gun yαnyαnαyken gosteri yαptığınız αrkαdαşlıklαrınız. Beni bαydınız. Ağır gelir bende bulduklαrını Bir bαşkαsındα αrαdığın zαmαn bende oLαn ne vαrsα αLdınız ! hαyαllerim,umutLαrım , mutLuLukLαrım ,heyecαnLαrım... yα cocukluğum ?? bunLαr αz geLdi onudα bırαkmαdınız [Cαnımı dα αLın!] ve siz! Eski turk fiLmLerindeki oLum sαhneLeri kαdαr Sαhte'siniz ! Bαşını goğsume yαslαdığındα tek bir duşmαnım vαrdır;gecip giden zαmαn. İnsanın değerini varlığı değil yokluğu gosterir. Ki, yokluğu birşey değiştirmeyenin, varlığı gereksizdir Hayatınıza giren her insan; ya bir şarkıyı yerinden eder ya da bir şarkılık yer edinir. Bu saatten sonra sende fırtına kopsa bende yaprak oynamaz. Ya farkıma vardığında, Farkın kalmamış olursa ? Mis kokulu yalanların duş vakti geldi ama evde sular kesik Sectiklerin Vazgectiklerine DEĞSİN.. Huzur denilen o mubarek kumaşın; İhtiyacım var her santimine ! Herkesin mutlu olmak icin başka bir yolu varmış, Kendi yolumu cizdiğimde anladım.. Otursak bir akşam uzeri, iki kadeh rakı icsek. Hayatını anlatsan. Gecmişini, hayallerini, hedeflerini, pişmanlıklarını, kaybettiklerini... Sıra bana gelince, ''sen'' deyip sussam.. Anlar mısın halimi . . . Her turlu zevkin kucağına oturmuş insanlar, şefkatli kollarda uyuyamazlar. Hani bir laf vardır : "Rahat batar" İnsanların İki Bacak Arasında Beslediği Heveslerini , 'Aşk' Diye Kucaklamadığım İcin Gurur Duyuyorum Kendimle . Gulerek KaybettikLerini, Ağlayarak Kazanamazsın . . Burada Cok Guzel Gulmuşsun' Dedi ; - Fotoğraf Dedim , Cok Eski . . ! Şimdilik bu kadar arşivimden secmece , derlemece oldu. Beğeni gelirse devamını da eklerim , İyi forumlar : )
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- 2014 - Adını sen koydum sonbaharın, bir musallaya koyar gibi başımı