Dunyanın en buyuk aşkı değil istediğimiz, dunyanın en basit mutluluğu.. Cesareti olmayanın hep bir bahanesi vardır.. Eğer sevgi bir cicekse, saygı onu koruyan saksıdır. Cicek solmaya başlamışsa dikkat edin saksı mutlaka catlamıştır. Bir bekleyenin olmalı.. Sen kendinden vazgecsende, Senden vazgecmeyen... Bazen tek ihtiyacımız az demli bir cay, Cokca sessizlik ve Hayatın ''Pause'' Tuşunu bulmak.. Bazen oyle birini seversin ki Olsa yanlışlık, olmasa yanlızlık.. O yokken "hayır sevmiyorum, unuttum!" deyip, Onu gorunce elin ayağın birbirine dolanıyorsa; aşıksın işte. Arkadaşın parası olunca değil;mevzusu olunca cıkarız sokağa biz. Ne zaman bu şehirden kacıp gitme isteği gelse , Bir koşeye oturup gecmesini bekliyorum . - Gidersem donmem cunku biliyorum . . ! Kafa yaşamak icin sıcak ortam peşine duşenLere, SoyLuyorum.. ßiz her zaman sokakLardayız .. Keşkeler Sana Yakışır ; Ben Hayırlısı Der Gecerim . . ! Adam olana sozumuz yok , - Ama kıvırana para takarız..! Ben ilkokulda suskundun , Lisede muptezel Akşam Karanlıgında Mezarlıkta Saklambac Oynayan Cocuklardandım . . Bana Cesaretten Bahsetme Şekerim . . "Her şeyin ustune geldiği falan yok. Sadece senin cok ustune duştuğun şeyler var." Gel dese, gitsem. Birer kahve alsak, yurusek sahil boyunca. O sussa ben dinlesem… Not: Psikolojik Sıkıntılarda Teşekkurler __________________