2 Hammadde Sevkiyatı ve Pushing Butun hesaplar kendi cıkarları icin oynamak zorunda olup diğer hesapların cıkarları icin oynamaları yasaktır. 2.1 Hammadde Sevkiyatı ve Yasal Yardımlar Bir hesaptan diğerine surekli ve tek yonlu hammadde sevkiyatı(Pushing) yasaktır. Kucuk nufusa sahip hesaplar kendisinden daha fazla nufusa sahip olan hesaplara gunluk saatlik uretimleri kadar hammadde gonderebilirler. Buyuk nufuslu hesaplarsa kendisinden cok daha kucuk hesaplara gunluk uc saatlik uretimleri kadar yardım edebilirler(Saatlik uretim bir saatte uretilen hammaddelerin toplamıdır).Hammadde yardımı ayrıca birlik ihtiyaclarını karşılamak, birliğe uye olabilmek icin masraf odemesi, elcilik binası geliştirilmesi, askeri yardım vb. icinde yapılabilir. Temsilcilerarası ve Ortak bilgisayar kullanılması durumunda 2.1.1 dikkate alınmak zorunda olup, 2.1 gecersizdir. 2.1.1 Temsilcilik ve Ortak Bilgisayar Kullanımı esnasında Hammadde Sevkiyatı Temsilciliği yapılan, temsilcisi olunan ve ortak bilgisayar kullanan hesaplar birbirleriyle sadece bire bir hammadde sevkiyatı yapabilirler ve bu durumlarda 2.1' de belirtilen kurallar tamamen gecersizdir. 2.2 Dostcul Saldırılar Diğer hesapların saldırılarına izin verilmesi veya bu hesaplara hammadde yardımına gozyumulması yasaktır. 2.2.1 Yağmalama Herhangi bir hesaba hammadde yardımı sağlamak icin bilincli olarak saldırılara gozyumulması yasaktır. 2.2.2 Koy devretme Son iki hafta icerisinde temsilciliğini yaptığınız veya ortak bilgisayar kullandığınız hesapları ele gecirmeniz mumkun değildir. __________________