Laf Yetiştirme. Kendini Yetiştir..
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Laf Yetiştirme. Kendini Yetiştir..
-
26-09-2019, 18:13:21"...Başkalarından akıl almayı bırakın artık, sizler kendi hatalarınızla guzelsiniz..." "..Olumu hayal et. İnsanlar yok, hisler yok, sadece karanlık bir dunya..." "..Bi kac erkek yavşadı diye kendini guzel sanma. Burası Turkiye eşşeğe tecavuz eden de var damacana ile sevişen de...." "...Ucuncu sınıf bir pavyonun tuvaletinde; bilekleri kesik, yarı cıplak yatan f*hişenin kaderi kadar ucuzdu her şey...." " Yuzunu bile gormek istemediğiniz birisinin, her gun duygularınızın bekaretini almak istemesi diye bir şey var..." .."Bilin istedim..." "...Bir kamyon elmadan iki elma alırsan geriye yine bir kamyon elma kalır. Oyleyse buyuk duşun; hissedilmediğin bir hayatı reddet..." Salıncaktaki sevinc gibi hayatın tadı... Bi gidiyor, bi geliyor...... Annen sarma sarar parmaklarını yersin, ben bi uclu sararim kafayi yersin 'Ucurumun kenarında dertleşeceğin her kim ise, dostun da o'dur.' Hayatları boyunca "değer" bulmayanlar… İlk "değer veren"den intikam alır gibi davranıyorlar. __________________