Olmadı bir sigara yakarım gidene degil gelene bakarım ;)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Olmadı bir sigara yakarım gidene degil gelene bakarım ;)
-
26-09-2019, 18:13:16Konuya 1000 kişi bakıyor 1 kişi anca yorum atıyor ne ayak bizde ayıkamadık. İyi okumalar. On sigaramız kalmıştı. Birlikte icmek icin seviştik.... "Diyaliz gibisin, bağlanmak istiyorum." Gel bir resim cizelim, yada boş ver resmi gel sevişelim. Kır zincirlerini, sevişmek daha iyidir savaşmaktan.. Pipim olmasa n'apardık sevgilim ? Akıllı insanlara gulmek, delilerin ayrıcalığıdır. Futursuz olmalı gece, hesapsız ani ve arzulu.. Bırak dağınık kalsın, ev ve biz, bırak dağınık kalalım. Ne olmek nefessiz kalmaktır; ne de yaşamak nefes almaktır. Yaşamak; sevilmeyi hakeden birine yaşamını harcamaktır.. İlk cekingenlikler ne kadar tatlıdır. Oysa insan, bu beceriksizlikleri bir an once yenmeye calışır. Butun gucuyle buyuyu bozmak, buzları kırmak icin uğraşır.. O gune dek goremediğim canlı bir ateş o.. Gercek Mutluluğa kavuşmak icin her zaman doğru yolu secemeyiz, Bazen yanlış yollarda doğruya goturebilir . Hic kapıldın mı o hisse. Gitmek istersin hani, ama aynı zamanda da kalmak gelir icinden.. Her şey yolundaymış gibi yapacaksın. Boylece insanlar senin icin endişelenmeyecekler.. Bir bok bilmiyorsun. İşin kotusu, bir bok bilmediğini de bilmiyorsun. Denize kıyısı olmayan insanları sevemedim ! Kotu bir resim asarım korkusuyla hic resim asmadım; kotu yaşarım korkusuyla hic yaşamadım.. Olmadığın insan olarak sevilmektense olduğun insan olarak nefret edilmek daha iyidir. İnsanın başkalarıyla rastlaşmak icin, her gun sadece bir avuc saati vardır, fazla değil. Bazen,birkac saniye de yeterli olur. Geri kalan zaman, insan yapayalnızdır. Sesini değil;Sozunu yukselt! Yağmurlardır yaprakları buyuten,gok gurultuleri değil. Şu iflas etmiş dunyada en gecerli para birimi; kendin gibi bir insanla paylaştığın duygulardır. Gozlerimi siyaha boyadım diye dinsiz muamelesi gordum, insanlar kalplerini siyaha boyamış kimin umrunda? Kadınların sevişmek icin bir nedene ihtiyacı vardır, erkeklerin ise bir yere. Butun gece optuğum yerlerin, bin yıllık yalnızlığımdı.. Bazen canım cok sıkılır. Balkondan atlarım.. Sevgilisi "Kırgınım" dediğinde "iyi sen bilirsin!" demek yerine "sarılsam gecer mi?" demeli bir erkek. Bir kızı mutlu etmenin en iyi yolu; Herkesin icinde, onun sevgiliniz olduğunu itiraf etmenizdir Ayrılamadığın her yer bir hapishanedir. Ve gun geLir , kaybettikLerinin arasında en cok ;- GuLuşumu ozLersin (; Ben, Kalbi Kırılmasın Diye Susuyorum , O, Verecek Cevabım Yok Sanıyor Olmeye hic niyetim yok Yaşanacak guzel gunler ve sorulacak hesaplar var. Olmadı bir sigara yakarım gidene degil gelene bakarım Sahip Olduklarımla Mutluyum , - Fazlasına Gerek Yok . . Gidenlerin yolu acık olsun. Kimseyi kırmızı halılarla davet etmedik __________________