' Uyarılarını dikkate aldığım tek şey: Efes Pilsen şişesi uzerinde ki "Soğuk İciniz"
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- ' Uyarılarını dikkate aldığım tek şey: Efes Pilsen şişesi uzerinde ki "Soğuk İciniz"
-
26-09-2019, 18:13:11iyi forumlar. ' Bu ULkede MutLu OLanLarın Yarısı, Madde BağımLısı. İlişkiyi mahveden mesafeler değildir, şuphelerdir.. Madem Şekerden Daha TatLısın. GuL Ozman Herkez PatLasın ! ' Ciddi Olsan Sonuna Kadar Vardım. Ama Dalgaydın, 3 Kapak Aldım Bıraktım.. ' Başkalarının ne duşunduğu, ben onlara başkaları , dediğim surece onemi yok.. ' Bazı hayaller gercek olmayı cok fazla hak ediyor. Bazı İnsanlar Hayatımıza , Kufurlerimize Sponsor Olmak İcin Girmişler Sanki . . ! HızLıysan YakaLa ! Azrail'sen KovaLa. Yetişemezsen EL Salla , ) ' Hicbir zaman gosteriş meraklısı olmadık. Biz elimizdekilerle baş tacı olmayı başardık. ' Medeniyetin kurucusu ilk defa mızrak atmak yerine kufur kullanmış olan insandır. Suc Bizde Değil ' Bir Gun Gelir İşin Duşer' Diyenlere Tek Lafım ; Hayırdır Yani Bugune Kadar Sen mi Vardın.. ?? ' Uyarılarını dikkate aldığım tek şey: Efes Pilsen şişesi uzerinde ki "Soğuk İciniz" uyarısı. ' Seversem qizLemem giderSen ozLememm.. ßen ßoyLeyim kızımm ßi FiLimi 2 Defaa izLememmm ,) __________________