En Yeni ve En Guzel Nickler 2010 :)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- En Yeni ve En Guzel Nickler 2010 :)
-
26-09-2019, 18:12:36İnandıkları gibi yaşamayanlar,yaşadıklarına inanmak zorunda kalır.. O tez donuşun gec olunca, Kendime tahammulu oğrendim..Korkma kimseye odenecek borcum yok..Yoksaymayı ben senden oğrendim..! BedduaLarımı Onda Bırakır SevapLarımı Yureğimde SakLarım.. Masum Bir Gunahsa Yaşadığım Gururumdan Susarım...!!! Hni yaşanıLanLarıda hatırLatırım Ben kendi cehennemimi yarattğım gibi yarattım seni.! zebani olmuşsa meleğimin adı, bunu da ben sectim! Bir insana, bir işe, bir davaya omrunuzu adamışsınızdır. O insanın, o işin, o davanın, bunu hak etmediğini sezmenin hayal kırıklığındadır 'keşke'... Ben sana başladıgımda nokta koymayı duşunmedim.. Ne zaman gozlerinin icine baksam, biliyorum ikimizi de aşar, o kapının ardındaki masal.. OyLê biri varki GonLumdê.. ALayınız yaLan gozumDê ( : Hayatta o kadar hata varken aynı hatayı yapmakta ısrar etmemin ne anlamı var?? YÂLÂn soyLuyorum hér gécé kéndimé ''Séni sévmiyorum'' néfrét édiyorum diyé Oysa yÂLÂnLÂrım bir kÂrÂbÂsÂn gibi uyutmuyor beni biz yÂLÂnız diyé. Kafasına gore birini bulmadan, bir dala tutunmadan, başka bir tene dokunmadan gidemez adam, gideni de zordur... Hatta imkansızdır !!! Varmak İcin Heplere , İlk Once Hicleri Goze Almalısın . Pinokyo gibi Tahtadan İnsana Donuşme Şansına naiL oLmadı KimiLeri hep Odun kaLdı.. ~ Sık Sık guLenLer , yuRekLerinde en Buyuk acıyı taşıyanLardır.. Kimse bir aşkı onarmaya kalkmasın ; kaybedilmeye değer en guzel anında bitirilmişse eğer.. aRtık titRetmiyo beni gozLeRinin fiyakası.. Sana haLa seLam veRiosam unutma : Vicdanımın saDakası.. ! ,) Gidene El Salla.. Gelene Merhaba.. 2 GunLuk Dunyada Muhtac oLma ******** Bi İnsana !! Mademki şu hayatta yeri doldurulmayacak insan yok o zaman eskilere slm yenilere devamm Beni elinle ellere gonderme.. Donuş yokki her hatadan..Gozlerde bitmişse yurekte aranmaz. Buyuk sıcrayışı gercekleştirmek isteyen, birkac adım geriye gitmek zorundadır. Bugun yarına dunle beslenerek yol alır. Aslında hayat ,beklenen evet depreminin , hayır şiddetidir . Her yerde gozum kulağım vardır benim "Eksik soylemek yalan soylemek değildir !" mantığındaki Beni değil kendini kandırır yalnızca... "SİLDİKLERİM" vardır bir de ! Onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır Adları anılmaz hatırları sorulmaz sadece beddualarımdır... Bєηi Saηa Soяaη Oluяsa Gitti Dєmé Gondєяdim De, Dє ki o Vazgєcémediğiη GuяuЯun EziLmєsiη...|| hicbir yuz guzel değil ki senin yuzunden....... “Adam gibi” sevmenin yasaklandığı bir yerde, ne kadar cok seversen o kadar acı cekersin. Ve sevdiğin icin kıyamazsın. Ama sevdiğin icin kıyarlar sana… Elbet bir gun kavuşacağım sana !Seni seviyorum Guluşler'im.. Mutluluğumsun.. Bir kÂğıda sığar mı bir yurek? Ya da bir yurek kadar buyuk olabilir mi bir kÂğıt? Daha sana yaralarımı gostermedim. Kaldı ki ben, Senden once kendime tehlikeyim... Gece gunduz sizi başkalarına benzemeye zorlayan bir dunyada kendiniz olarak kalabilmeyi başarmak, hayatın en zorlu savaşını vermek demektir. Ayağına batan dikenler, aradığın gulun habercisidir. Unutma! Sevenin ahı mutlaka tutar..! вєη єη cσк уuяєğιмє кız∂ıм.. oƒкє вuуuтєη вαηα ιηαт, ѕєνgιℓιηιη ѕєѕιηι ∂υу∂υğυм∂α уєηιℓєη уuяєğιмє кız∂ıм..! aLk giT diyo icimden biR ses.. giT vuR kapısını kırarcasına seNi kırdığı gibi! Cıkar dışaRıya gece Yarısı kuru aYaza, oLum gibi korkunc o boş sokakLara .. GosteR yanLızLığın ne oLduğunu.. gosteR ki anLasın yaptığı haTayıı Tutma eLinden.. biLsin kii korkunun Ne oLduğunu.. Tutma eLinden.. Uşusunn biLsin ne kadar zoR oLduğunu.. Hissetsin uzeRinde eseN seRt ruzgarı vee o an SarıL "SENİ SEVİYORUMM" de .. oğRensin sevmeNin nE demk oLduğunuuu ))) Ne Delikanlılık bilekte Nede K*şarlık Etektedir Delikanlılık Yurekte K*şarlık Niyettedir .. iKi Kez iNsaN aNNeSinDen aYrıLır;Biri DoğarKen Biri oLurKen..iKi Kez iNsaN SevgiLiye BağLanır;Biri BaşLarKen Biri BiterKen..iKi anLam yukLer iNsaN HaYaTa;Biri guLerKen Biri ağLarKen..ve iNsaN SadeCe BirKez KıyMet BiLir oDa eLinDeKini KayBeDerKeN...! Guz yaprakları gibi duştunuz yaşamımdan tek tek,ama bi gun almıycam hicbirinizi yerden. ne unutacak kadar nefret ettim...nede hatırlayacak kadar cok sevdim...! Buyume ARKADAŞ... Hayat Senide Harcar. Seviyorum deyişin ağız alışkanlığınmış... Hepsi 1-2 ay boyunca kullandıgım nicklerimdi ozenle sectim Bi teşekkuru cok gormeyin __________________