Oncelikle Şunu Belirtmek İsterim O Kadar Paylaşım Yapıyoruz 700-800 Kişi Konuya Girip Bakıyor Ama 7-8 Kişi Teşekkur Ediyor. Gercekten Paylaşım Yapmaktan Soğuyorum. Neysee... Elimden Geldigince Bilmediginiz Ve Guzel Olan İletileri Yazmaya Calıştım. Umarım Begenirsinz. Kimi Mal Mulk Peşinde, Kimi Şan Şohret Peşinde, Kimi Kız, Kimi Erkek Peşinde Bilmiyorlar ki AZRAİL HEPIMİZİN Peşinde.. Muslumana 3 Gunden Fazla Kus Kalmak Yok Dediler..Aylardır Yoksun,,Soyle Sevgili Kafirliğin'mi Tuttu..! Ben simdi sensizliğin provasındayım ,bitdiginde sen bile ayakta alkışlayacaksın .) Bensizlik koyarsa sana, adımı koyarsın oğluna Biz Kimseyi Yarı Yolda Bırakmadık , Hızlıydık Duramadık Dertleşmenin ne olduğunu unutmuş herkes. Derdimi kime anlatsam 'Boşver takma kafana' deyip geciştiriyor. Unuttum deme, uzaktan birini gorduğunde ona benzetip yureğin ağzına gelmedimi hic ? Hayatta hep mutlu olursam, hayalini kuracak neyim kalır? Gozlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız; Goze alamadığımız yakınlıklar da acıtır... Otobus duraklarına yazdım adını iri harflerle ve 'gelecek var' diye bağırdım.. 'İnecek var' diyenlere inat.. Biliyorum yarınlarım dunden farksız. Hayat mı bana kustu ben mi ona kustum hatırlamıyorum ama, şu aralar fena dargınız. Duşuncemin kılığını değiştirmektense, susmak, benim icin daha kolay olacak..'' Para muhim değil, daha evvel de beş para etmez insanlar icin milyon dolarlık huzunler yaşadık biz... Yaptığım herşeyin basit bir acıkLaması var. - Canım oyLe istedi ... Senin doğru soylediğine inanan birisine yalan soylemen, en buyuk hainliktir . - Hz. Muhammed (S.a.v.) Gitmek gerekir bazen; İcindeki buyuk acılarla, arkana bile donup bakmadan... Hayattan keyif almak icin beklemeye gerek yok, bulunduğumuz her anın tadını cıkarmak yeterlidir. "Ne kadar cok kişi benimle aynı fikirdeyse, o kadar cok yanıldığımı duşunurum." "Ateşin yaktığından, guneşin hareket ettiğinden ve gerceğin bir yalan olduğundan kuşkulan; fakat benim aşkımdan kuşkulanma! Hepimiz kaybettiğimiz ya da ulaşamadığımız her şey icin zamanı suclarız. Oysa unutma ki; Zaman konuşacak olsa, hepimiz utanırız. Yağmur duşmeliydi tenimize,, uşumeden ıslanmak,, ıslandıkca yanmak vardı seninle... Bir Teşekkur Herşeye Bedel __________________