Facebook acacağım lutfen bir bakın yardım
Facebook0 Mesaj
●61 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Facebook acacağım lutfen bir bakın yardım
-
26-09-2019, 18:11:55Arkadaşlar merhaba , uzun zamandır Facebook'um yoktu ama şimdi acmaya karar verdim fakat Facebook'la alakalı iceriğini falan hic bilmiyorum ki zaten benimde sizlerden istediğim yardım bu. Şimdi benim aklımda soru işaretleri var Facebook'la alakalı siz Facebook ustatlarından yardım bekliyorum ki guveniyorum da sizlere. Şimdi sorularıma gelirsek , lutfen yardım . Biraz uzun oldu ama lutfen okuyun ve yardım edin arkadaşlar lutfen -Şimdi Facebook'a uye olurken , uye olma sayfasında Ad Soyad yazıyoruz ya hani , harflerin buyuk , yada kucuk yazılması onemli mi yani ben adımı kucuk harflerle yazarsam şunun gibi ornek ahmet ulusoy bu şekilde uye olursam Facebook'ta da mı boyle gorunecek yani kucuk harflerle yada hepsini buyuk harflerle yazim bu sefer hepsi mi buyuk olacak , yoksa Facebook otomatik kendi mi ayarlıyor harfleri , kucuk harflerle yazsam otomatik ayarlar mı baş harflerini buyutur mu ? -Sonra Facebook'ta hani bilir misiniz bilmem ama belki rastlamışsınızdır boyle birinin profilinde adı soyadı yazarken soyadı bittikten sonra parantez icinde bir şeyler , sozler falan yazıyor ahmet ulusoy (europenmostwanted) gibi bir şeyler yazıyorlar bu nasıl yapılıyor anlatırsanız sevinirim. -Ve daha sonra Facebook'a yuklediğimiz fotoğrafları başkaları girip kopyala yapıştır yapabilir mi ? -Ve Facebook'a yuklediğimiz fotoğrafları arkadaş olduğum birisi yada olmadığım herhangi birisi benim profilime girip yuklediğim fotoğrafları silebilir mi ? Yani 15-20 tane fotoğraf yukleyip Facebook'tan cıktım diyelim , sonra benim arkadaşım benim profilime girip benim yuklediğim fotoğrafları silebilir mi ? -Facebook profil ozelleştirme var mı , yani şoyle adın ve soyadın yanına parantez icinde bir şeyler yazıyorlar ya hani buna benzer başka ozellik var mı ? -Ve Facebook zamanla bozulur mu , yani şoyle benim arkadaşlar var onlar bir kez acıp surekli kullanmıyorlar surekli surekli acıyorlar ama ben bir kez acıp surekli onu kullanmak istiyorum . -Facebook'a uye olmak icin gereken e-posta adresini nereden alacağım hangi siteden ? -Ve son olarak Facebook icin Google Chrome mu onerirsiniz internet explorer mı ? __________________