Half-Life'a Harika Bir Tanıtım Videosu
Oyun Dünyası0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Half-Life'a Harika Bir Tanıtım Videosu
-
26-09-2019, 18:07:011998 yılında başlayan Half-Life efsanesi oyun tarihinin en buyuk yapı taşlarından biri olmuştur. İkinci oyunuyla da FPS oyunlarının standartlarını belirleyen serinin, son yapımı icin ne yazık ki Valve'den en ufak bir bilgi kırıntısı bile duyamıyoruz. Valve'in kaliteli işler yaptığından kuşkumuz yok fakat sabırsızlığımıza yenik duşmemek icin bu seriyi duşunmemeye calışıyoruz. Neyse ki oyunun hayranları kendi ellerinden geldiğince bizlere yeni şeyler sunabilmek icin cabalıyor. Hayran filmleri, eski oyunların tekrar yapımları derken klasik Half-Life icin yeni bir tanıtım videosu hazırlandı. James Benson tarafından 6 haftada yapılan bu video, oyuncunun aklındakilerin sadece %20'sini iceriyor. Geri kalan şeyleri bazı kısıtlamalar nedeniyle gercekleştirememiş ama yine de ortaya harika bir tanıtım videosu cıkmış. Videodaki animasyonların, yeni iskelet modellerinin ve kostumlerin hepsi Benson'a ait. Kaplamalar acısından pek bir yenilik olmasa da orijinal Half-Life'ı bu yeni animasyonlarla oynamayı cok isteriz. Videodaki Logonun Duvar Kağıdı Half-Life'ın yeni animasyonlara sahip fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. (Video sizi gerek sesleri, gerek goruntuleri ile yıllarca geriye goturebilir). Video icin tıklayın. Bolum Sonu Canavarı __________________