Biraz Farklı nickler Gorun >>
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Biraz Farklı nickler Gorun >>
-
26-09-2019, 18:05:47[I]Şimdi iyi olan ne varsa, uzerine cizgi cekemediğim kırgınlıklar sarıyor dort yanını. Sebebim yok, belki de cok .. // :S Sana seni anlatamam isyan edersin, a$kı tekrar istemem ziyan edersn!! ‘!’ dedin korktum ‘,’ dedin konuştum ‘.’ dedin sustum ‘/’ dedin ve kayboldun.İsmimi isminden ayıran işareti sen buLdun .. ßir hayat cizdim kndime, hapsettim kendimi icine..Sesszdi hayata haykırışLrm oysa, bu gurultu nie ?! // o varken suraTa qerek yoq..! нєяѕєуιη вιя ѕσηυ ναяdιя…ιѕтє вυdα ѕєηιη ѕσηυηdυя!!! Yağmura yakalanırsan benden kactığın gibi yağmurdan kac… Cunku bulutların arkasında aşkı icin ağlayan benim… Dilim Ozgur Bugun Herkesi Kırabilirim Bana Hak Ver.. Ne Hissettiğimi Bulamadım Hala Bir Yanım ‘Cek Git’ Bir Yanım ‘KaL’ der … :::::BoŞ HAYATIN BOŞ İŞLeRi:::::: Bi cıLqn drSne hiKayesi bzmqi KaLbi oLmayanLar Kalp Kırıyo Canımı en Coqh bu yaKıo..!! Derdi anlamak mi yoksa bilmemek mi fayda..! Diledigin gibi davran, lakin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptıgının karşılıgını mutlaka goreceksin. Nasıl istersen oyle yaşa, fakat bil ki, bir gun mutlaka oleceksin. .. KaHPéLiK GiZLi YaPıLıR ama GiZLi KaLMaZ SusmaLıydı Bugun Herkes YakaLandık Birkes Olumse Cok Yakındı KandırıLdık Sonkes.. adil değil bu hayat cunku ben hep yalnızdım YETTİ ARTIK belki bu gece kafama sıkarım..! (bu nicke bayıldım)>>Né kraLınız , Né dé koPéqiniz qéLsin.Hic ßirinizLé uqraşamam !. . . pARan warsa ye ic dostlar alem qorsun, paran yoqsa ewe qit ßaßan oqlunu qor$un benim en iyi yaptığım iş iki tek atmak,senin en iyi yaptığın iş yanıbaşındaki dostu satmak… DuNyA BiR FliM AcLır PerDedeN MuTlU SoNdA YoK KaCaR HeP SeNdeN NeFrEt EdeRiSn SeYiRciLerDEn SaHnEsi GerCeK TeK OyUn oLuMdUr … Ne kadaR da zoRmuş aTmak kaLßimdeN sNi Ne kadaR da zoRmuş unTmak ßtn qecmişi.. Yazık! Hayallerimiz yarıda bile kalmadı.. Olmek! kalbin durmasıı değil be guzelliim! giden sevgiliniin sırtından vurmasıdır..!!! HepTe DefoLuLaR ßuLuyor ßeNi yaN SaNayi DeğiL oRjiNaL ßiR a$K aRıyoRuM ! ! ! BaZeN ŞaRkıLaRıM kEnDiMe AnLaTTıĞıM BiR MaSaLdI.YiNe KeNdİmM DiNlEdİmM ….ZaTeN eN cOkDa Bu KoYdU yA BaNaAa….SeNiN gİdİşİnİ sEyReTmEk.. Aklımı Kaybediyorum We Siz Gozlerinizi Dİkmiş Benim Dunyamın Nasıl Paramparca Olduğuna Bakıyorsunuz…!!!!! ߣN ßiR CaDıyIm SenDe ßeNiM HeRŞeyiM oLaN ßi SupuRGe..FaRzeTKi SeNDeN vAzGeCmiŞiM..CaDıLıGıMıN ßi OnEmİ KaLıRmI SeNCe… ..//AnLaMı YoK !!! DoĞaN HeR GuNe LaNeT !!! Bu CoCuK KaDeRiYLe BaŞ BaŞa KaLDı..AFFet!! \\ ZAmAn DuRDu,BuRAya GelEn BiR DAha GiTmEdi vE HiC GiDemEYeCek SenDE HoŞ GelDin kOyVeRdİM hAyAtı…aCaBa dAhA GoReMeDiĞiM kAc YuZuN.kAC rEnGiN vAR bE HaYaT.. Doğruysan kimse hatırlamaz, yanlışsan kimse unutmaz!! Adı anıLdıqında dostum dedim adıM anıLdıqında tanımam dedi!… İnan artık seni hic sewmiyorum inan artık seni hic istemiyorum o eskiden di artık hepsi bitti sensizde cok iyi yaşıyorum…!!! İlq qun anLASAmadIk hataLArLA basLADık DAha sOnra anLAstıK aLEmi agLAttık şİMdi isE caN cieR oLup orTamLARa aKTık… Hep KaZanAn sEN oLdunN Bile Bile KAyBETtim Nasıl KıyaRdıM Sana CanımDanDa OteyDİn SAna Yalan GElsEDe Olesİye SeViLdiNn ~ aşk dediqin nediR ki..hormonaL tepki ~ a$k biR kumssaaati qibidir kaLp doLarken beYin boşaLır =) [S]ewDikL[e]riM araSı[n]da eN [S]ewdiğm kiM biLiy0rmusu[N] Ben Kucuk bir Periyim Sevgine Aşık… Bir sozunle Dunyaları Feth eden… Bir sozunle sahip olduğu Herşeyi yitiren Sevgili size kusmuşse, caresi vardır… gitmişse, caresi yollardır… olmuşse dahi! Âhiret vardır… ama… sevmemişse! derdin devÂsızdır… senin maRqKa oLduqunN yeRde etiKeti ben koyarRımmM ! Yureğim Kucuk DeğiLde YaLNızLıĞıM BuYuK BeniM Arkadaşlar artık yenii nickler gormek ıstıyoruz biraz Farklı nıckler koyun foruma.. > __________________