bİşe yapmak İstiyoRsan avazInın cıktığı kadaR SuS..!! ya ßiRaz daha caLı$ yada acI ceKmeye aLı$ ! ıl.lıl.lı.ıl.lıl.lı music is ℓife ıl.lıl.lı.ıl.lıl.lı Sıkıldım Artık Gidiyorum Oyunu Ben Başlattım Ben Bitiriyorum. Kalbini Kırdığım Herkesten Ozur Diliyorum!!! Benden Nefret Edenlere Teşekkur Ediyorum... Cunku Onlar Sayesinde varım 8'den sonra 9 gelse de 10'suz bırakma kendini coca cola reklamlarındaki penguen gibisin Dort kapak versem gelir misin ?? ''sen'' i ke$fettikce ''ßen''i yitiriyorum.. . . Sevginin Olcusu...Olcusuz Sevmektir... Kalbimi saatime gore ayarlamıştım, Saatim durdu. Kendimi aşka ayarlamıştım, Aşk yok oldu. Sokakta giderken,kendi kendime gulumsediğimin farkına vardığım anLarda insanların beni deLi zannedeceğini Duşunup guLumsuyorum .. уαηℓış вιя oукu∂єуιм вєηι уєηι∂єη уαz.. Karanlıkta Kar yağıyor Ve ben ne yarın, ne dun, ne bu akşam Onu sevmekten başka bir şey Yapamam. kader denen şeyde silgi yoksa bizde karalar gecerizZz… ...ßunCa aCıyı ßoşa Cekmez hiC kimSe... qeLen qiden ßeni yoRmaz ßiTen biŞey ßana k0ymaz...! ŞéкéяLî ЧÂLÂηLÂяiмiz ωÂя Kendimi sıRadan ßi saaT oLaRaq qoRuoRm ...zaManın kendiSym sadece qecioRm... DeLi GomLeği GiydridiLer Du$Lerime géri sayıyorum ; uc , iki , bir , sıfır , éksi bir gittikcé soğuyor bu duş saydam artık gozlérim ki bu iyiyé işarét . Yağmur Beni Islatmazken Sabahlarıma Guneş Neden Doğsun? αşκ вıя šαвυиšα κoρuят вeиı ρακıze mutluluğun resmini t cetveliyle cizerim Fondotenle kapanmıyor acılar !! Ya HiSsetTiKLeRiNiN aRKaSiNDa Dur YaDa HiSsetMe!! uNutaMadıM sanMa - coqtaN uNuttuM koRqMa. uиуã∂ã ßiя Aℓℓãн'ı ßiя∂є кєи∂iмi ßiℓiяiм zãмãıиıи∂ã §єv∂iкℓєяiмi тєк тєк §iℓєяiм ßu нãуãт ßєиiм i§тє∂iğiм gißi уã$ãяıм ∂єğєя vєяєиi нãуãтıмã §σкãяıм vєямiуєиiи нãуãтıиã §σкãяıм ßuguи ãğℓãя уãяıи §u§ãяıм gozuм∂єкi нєя ∂ãмℓã уã$ıи нє§ãßıиı guи gєℓiя §σяãяıм zãя ãтмãм $ãи§ã iиãимãм σятã∂ã ßiя $ãи§ vãя§ã σиu∂ã ßєи OLUŞTURURUM.!! ╬KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım... ╬BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !! ╬HaYaTtA HeR §eCiM BiR KaYbEdݧTiR CuNkU bEn ╬Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK ╬oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu ╬BeLiRLeMi§TiR ZATEN βέи κέиđi κέиđiмέ вuчuяuм, тάмάм вέłκi вiяάz uşuяuм Ǿłšυи oиέмłı đέğił ! Чάşάя giвi чάράяıм, ołđuğuмu goяuяuм.. hatıRaLaR sayfa sayfa kaLbimde sen paRca paRca ! Bu qidişLe en sonunda yaşatmaz beni .... oLduRuR sevdan !! [LL] m BakSayDıN goRebiLirDn her$ey gozLermdeyDi GozLerimDe biR daMLa ya$ waRdı AqLayAmaDm O ßiR damLadA sEn wARdn AnLayaMadn!!
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- fıRLaMma*nick arşiv 3