Bir Kac Nick Daha ..
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Bir Kac Nick Daha ..
-
26-09-2019, 18:03:32don baK dunyaya .... felsefeniz cOoK qarip insanLar; ayrı bir tip kopucaKsa kopsuN ip ßiticekse bitsin beni ceken ceker cekemeyen :P ' Sevdamı €n Cok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Cok Şey Wardı..! Neden artık aşk bana uğramıyor! Aldım Başımı GİDİYORUM UnutmaM SéNi Cok Acı wéRdiN GidérkéN HaLa Cok YéNi YaRaSı SakLı DéRiNdéééé.. Ayrılığın hakkını ver...Anlamsız kıl tum yaşanmışlığı.Kalmayı beceremedin.Bari gitmeyi oğren... KéNdiNzi PaHaLı ZaNNéTMéin HéPNZN !NdRMli quNLéRni ßiliOrm Pa$a GonLum İsTéRSé SéVéRim Zorlama İsTérSém Sévdiririm DiyéCékSinKi NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DoNéNé kaDar !! . . Hér Adamım Diyen Adam DéğiLdir,,SéninDe Dédiğin Gibi Hér DélikanLıyım DiYén DéliKanLı Déğildir SénınDé olmaDığın Gibi !!!! уαℓαηѕαη уαℓαηı ѕєωєяιм єℓιм∂є ∂єğιℓ... •●● GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDe-GecмişeDe saчGıм...şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıм...кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi...!вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя...Duи-DuиDuя,вuGuи-вuGuи... Duичa 1 GuиDuя; oDa вuGuиDuя•●● рσрcų σlųр кıcıмı sāllıcāāмā яσcкcı σlųр кāfāмı sāllāяıм dāā ii!!...™ "kimse duymadan oLmeLiyim. ağzımın kenarında bir parca kan buLunmaLı. beni tanımayanLar; "mutLaka birini sewiyordu demeLiLer. tanıyanLarsa "zawaLLı" demeLi, "cok sefaLet cekti"... fakat hakiki sebep bunLardan hicbirisi oLmamaLı..." acımam sevgilim Ağlatırımm...! İnsanların yaptığı sahte paralar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır.. ●...ψεи!đεи вaşℓaмa иоℓųЯ...● EweT BeLki CıLgInIm Ama HaLa BuRdAyIm Ve YaVaşLaMıYoRuM !!! Zımbırtı...! & Zırtapoz...! NOT: Emeğe saygı ALINTIDIR Bir Coğunu Gormedim Forumumuzda. Paylaşmak İstedim __________________