sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile … Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye. *Yureğime bir turlu o gitti diyemiorum… *Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yureğin acıyorsa. *Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi duzeltmek ise gece doğan guneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi guneşin doğmasını bekle *Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak… *Ne seni unutmak gibi bir caba var yureğimde,Nede aşkımı korukleyen bir ruzgar , Ne seni gormeden durabilecek kadar gucluyum, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var. *1 Gun 1 cılgınlık edio seni sevdiimi soylesem alay edip guler misin yoqsa sende sewer misin? *Sevmek olmektir bence, bende sewmiştim olmeden once. *1 gun gelip “ben mi dunya mı” die soracaksın. Ben dunya diyeceğim we sen cekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dunyam sensin. *Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler icin terkettim o beniii bırakmıyor!! *HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GUN YERİNE GECEMEDİLER. O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER. *Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda sever…BAŞKASINI! *aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa catışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım *Sen beni oyle bir hale getirdin ki dostlarım bile guldu ama ben seni oyle bir hale getireceğim ki duşmanların bile ağlayacak! *Aşk Gulmekten cok ağlamak, yaşamaktan cok olmek, gelmekten cok gitmektir ve aşk oyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever… *Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan gormeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gozyaşlarımla gulmeyi, Kavuşmak icin sabretmeyi, Herşeyi oğrendim ama sensiz olmayı asla * Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var *Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım soyluyorum. Seni Cok ama Cok Seviyorum. *Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi CocukcA Sen GercEkcE , Hepsi Oylesine Sen Olesiye *Herkesi sevebilirdim. . .sevmeye senden başlamasaydım. *Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, omurlerin sonu hep karanlıksa, al dunya bu aşkı. . .Sende kalsın! *Bizim aşkımız istanbul kadar buyuk, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar cekici, izmir kadar vazgecilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı. *Sen gelipte pişmanım desem, bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim. Seninde benim gbi sevmeni isterdim! *Ağlamak cocuklara affetmek Allah’a mahsustur. Aldatırsan cocuk deilim ağlamam Allah değilim affetmem. *Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık soyluyorum “SENİ SEVİYORUM” *Ey kahverengi gozlerine tutulduğum cocuk! Eğer seni cok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gokyuzune bak. Gorebildiğin binlerce yıldzdan her biri sana gnderilmiş opucuklerdir! *1 gun 1 elimde gul 1 elimde silah yanına geleceğim. Ya o gculu alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun! *Seni gormek su, senle yaşamak nefes olsun. 3 gun susuz yaşayabilirim ama nefessiz asla! *Sevgini gostereceksin soylemek yetmez. Sevgi gozlerinde olacak sozlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez! *Kimi ruyalarda gorulmeye değerdir, kimi gerceklerde yaşanmaya. Sen gorduğum en tatlı ruya, yaşadıkca bitmesin dediğim en guzel gerceğimsin! *Balığın suya, ciceğin guneşe, insanın sevgiye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar muhtacım sna. *Sen her gece yatağımda duşunduğum, şiirlere konu die sectiğim gonlumn tek yari. Haydi bekletme beni. Biraz olsn duşun senin icin carpan kalbimi. *Sana bir gul sundum kokla ama soldurma. Sana omrumu sundum yşa ama harcama. Sana kalbimi sundum sev ama parcalama. *Yalan bakışların sahte guluşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni cunku sen sahte deilsin! *Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi. __________________