Allah’ M yqmrr yaqdır Yeryuzunde pisliqq coqq..!! ..SoyLénmémi$ sozLéRim vaR Dalma… Duşunme… Ağlama… Hayat bu!.. mahfeder insanı mesutken… Bak ben ağlıyormuyum?.. herşeyimi kaybetmişken .. Hic Hayallerinizden “0″ Aldınız Mı_? sadisttiR insanLar , kendiLerine uygun mazo$ist ararLar.. Sonrada kuLLanır kuLLanır atarLar.. YaRınıMı bRaqTm .. duN’m ***** cIkıNca.. !! sefioRum yaLan yoqh !.. umutLaNma aşq biTTi !.. oyuncakLaRımın hepsi kısa hafızalı…bir turlu uzemiyorum onları…Elinde sonunda mutlu oluyorlar..bir turlu bana benzemiyorlar… Hayat Né Garip okuzLér FaLan… fasLa ozénMé aLTında kaLıRsın (, kaLBim saBrımı durdurur vé diLimidé $éytan doLdurur αşкıη gυяυяυ σℓмαz σℓαмαz вєηιм ∂єя∂ιмє cαяє вυℓυηмαz ѕєη cιℓє cєк вєη guηαнкαя αℓℓαн вιℓιуσя ѕєνєη уıкıℓмαz нαяєкєт уαρмα нαяєкєтιη αℓℓαнıηı goяuяѕuη §»}¦¦{«§» ѕєνмєкι ѕєνѕιηℓєя αğℓαмα αğℓαт кι ∂єğєяιηι вιℓѕιηℓєя… Seni sensiz de yasayabiliyorum..En azindan kafami dinliyorum Ben Sabahsiz Gecelerİn KucaĞinda Bİr CİlekeŞ, Sen Umİtler Ulkesİnİn KaranliĞinda Bİr GUneŞ. Sevgini gostereceksin soylemek yetmez. Sevgi gozlerinde olacak sozlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez! Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßunyemde..Sen koca ßir HİC oldun ßende, €ttiğin T€K cumle ile..! ßir Şi$e Şarap Sırdasım ,Yanında Siqaram Mezesi øLSUN Sakın ßana Døkunma Ta$ ßasTım ßaqrıma KadehLere Merhaßa Askım Sana ELvada. biss yuzsus p**Lér qibi hér quséLé asıKK oLmayıss ama oLdukmuda asLa unutmayıss .. єη вuуuк σℓαуℓαя єη тαηтαηαℓı σℓαηℓαя ∂єğιℓ єη ѕєѕѕιz ѕααтℓєя∂ιя!.! *вєи ѕєи∂єи αѕк ∂ιℓєимєк ιcιи ∂єgιℓ ѕαиα αѕкι ogяєтмєк ιcιи уαѕιуσяυм… Sen yine seni sev, Ben icimde kalayım.. Cekil yolumdan artık, Ben olayım! Suruden ayrılan idealist kuzu Biz akıL vermez, gosteririz.. Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz.. Değer verdikmi karşıLığını isteriz.. guLmek bir tek oNa yakışıyoR..! HayAt bir film gibi yaşanır ve biter filmin sonunda mutluluk yada keder hadi sen sec…!! İki rayı gibiyiz bir tren yolunun yakın olması neyi değiştirir son istasyonun ? geLsin istediği gibi hayat, aLnım acık, boynum diK! rus ruLeti gibi hayaT, tek hamLede biter işin, sana duşen doğRu hamLeyi yapmaK, şansına kaLmış yaşamak.. Taarruz haLindeyim hayata karşı, en iyi savunma, saLdırıdır..! sen iki ekmek arasına girmeyecek kadar buyuk bir kaşarsın Bu SaaTteN SonRa UgraSamaM DuNumle Ve DunuMdeKilerLe, BeN YarıNa BakaRım YanıMdaKilerLe ߀n s€nsİzLİğİ ßİLs€m n€ oLurKİ s€n ߀nsİzLİğİ ßİLm€dİkt€n sOnrA... Seni Unutduğumu Sanma Sakın BU Gonul Sana Hala SEvdalı Seni Aramayacak Kadarda DELİKANLI... HİC DUŞ KIRIKLIGINA UGRAMAYANLAR HİC UMUT BESLEMEMİŞ DEMEKTİR hayatı bir kalemde silip atmak mı? yoksa o kalemle yeni bir hayat kurmak mı? guzel dunya seni taşıdıgı icin mi guzel yoksa var oldugun icin mi ozel... Karar vermiştim sena dunyanın en guzel en nadide en cekici en gozalıcı hediyesini gonderecektim ama postacı bana kızdı/CIK O PAKETİN İCİNDEN/ dedi... KaH CıkarıM GokyuzuNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryuzuNe SeyredeR aLeM ßeNi..! aSlanlaRa SoZ VerdiM, CakallaRa YeM oLmaM..! Ozlemekten korktuqum her anı cope attım... aKıLLı oLupTa DunyanıN KahrıNı CekeceğiMe DeLi oLurum DunYa ßeniM KahrıMı CekeR..! ßakMa ßaNa oYLe ! NefretLe DoluyuM..! ..MutluluK ßiR CimendiR ßastığıN YerDe ßiteR, YalnızlıK GittiğiN YoldaN GeliR.." "aNadaN DoğmaK, oLmeK iCindiR." *DaHa BoYuN bi karış Beyfendi OLmaYa calışş..PeşiMde DoLaşma OtuR DeRsİNe Calış ....!!! *kimisi kırdı umudu.. lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu Once Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CumLeLeri.. oLumden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım.. ραтαкℓα яυнυмυη кαяαмѕαя cσ¢υкℓαяıηı..αℓ єℓℓєяιη∂єη şєкєяℓι єℓмαℓαяıηı Şerefini kaybedenlerin, kaybedecek başka şeyi yoktur Madem guneş tepeden doğdu. Golge ayağımızın altıdır isyanım allah a değil TUM ALLAHSIZLARA Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama ; onun kadar soğuk olma ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR..! / AsiLLEr De İdare EdeR..! BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gucun YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Op Béni )uMutLar TuKéNDi GéNé iCiYoRum aNNé. . GozLérDé Yas Yoksa Ruh Gok KusagiNa SaHiP oLaMaz!. Bazen coban olup koyun guderim Kafam Bozulur Esrar Cekerim Bunalıma Girer Jilet Atarım Ferdiciyim arkadaş cok gorme bana!!! kardan adamların saltanatı guneş doğana kadardır!!’’ HayaTi uCurumLArDa Gécmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak ucuRumun KéNari Yakisir. Unutma! ucurumun KéNArindada CiCékLéR YéTisir