Bir Kac Kişisel İleti Ve Nick :)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Bir Kac Kişisel İleti Ve Nick :)
-
26-09-2019, 18:03:09Gercek aşklar bitmesini bilen aşklar olduğuna gore,insanlar ya hep sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir. Dunyada iki kor var;biri benden başka herkesi goren sen diğeri senden başka kimseyi goremeyen ben. İnsanı taş yada kırık kalpli yapan bu dunyadan gidiyorum beni nereye gomerlerse gomsunler.....(Diderot) Eğer guzelliği icinizde taşımıyorsanız, dunyanın neresine giderseniz gidin onu bulamazsınız. Bulutlar yagmasada yağmur yukludur sevmesini hissetmesini bilene...... Sokakta bir kiz gordum takildi gozlerim gozlerine, Asigim zannetti beni kendine, Halbuki ne bilsin,Benziyordu GOZLERI GOZLERINE. Gercegi insanlarin olculeri ile degil, insanlari gercegin olculeri ile tani..! Gozlerin konustugu dil her yerde aynidir..! Birgun biri cıkıpta guneşe adını buzla yazarsa bilki o seni benden daha cok seviyor... Her zaman bir su gibi ol; Su engel tanımaz,durdurulmaz.. İnsanların hayalleri ile asla alay etme.. Derin ve ihtiraslı sev, kalbin kırılabilir ama, hayatı dolu dolu yaşamanın tek yolu budur.. Tanıştığın herkesin birşeylerden korktuğunu, birşeyleri sevdiğini ve birşeyler yitirmiş olduğunu UNUTMA..! Yavaş konuş ama hızlı duşun.. Cevap vermek istemediğin bir soru ile karşılaştığında gulumse ve;"niye oğrenmek istiyorsunuz" diye sor.. Senin "pes ettim" dediğin bir anda, bir başkasının aynı durum icin,"aman Allahım ne buyuk fırsat" dediğini unutma.. Uc S'yi unutma;Kendine saygı, başklarına saygı, ve butun hareketlerinde sorumluluk.. Kaybettiğin zaman bundan aldığın dersi de kaybetme.. İlham bekleyerek vakit kaybetme, sen başla ilham gelecektir.. Alıngan ve kırılgan olma, ovgu gibi eleştriyi de zarafetle kabul et.. Amacsız bir yaşamdan sakın.. Kaybetmeye gucunun yetmeyeceği şeyleri asla tehlikeye atma.. En iyi ilişkinin, insanların birbirlerine olan sevgilerinin,birbirlerine olan ihtiyaclarından daha fazla olduğu durumda yaşanıldığını unutma.. __________________