Manu tum slotlar oto
Oyun Dünyası0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Manu tum slotlar oto
-
26-09-2019, 18:02:50Oyuna başlarsanız sakın warrior ve şifacı olmayın.Okcu 45 lw tum item slotlarını ele alıyor yada fire mage olun.Oto atak programı ile her yeri alıyorlar.İstediğin kadar itemin iyi olsun istersen vip ol hic bir şey farketmiyor. Oyuna başlayacak arkadaşlar benden demesi ! Slotlardaki oto program atak yapan sayısı. ch1 45 lw item moblarında 19 okcu 12 mage ch2 45 lw item moblarında 23 okcu 8 mage ch3 45 lw item moblarında 14okcu 17mage ch4 45 lw item moblarında 29 okcu 2 mage ch5 45 lw item moblarında 28 okcu 7 mage ch6 45 lw item moblarında 26 okcu 13 mage Bunların hepside afk program atak.4 saatir kışla savaşına giriyorum surekli kışla savaşına kayıt sonrası sıra beklerken chleri gezdim. Otoların uzerine cakıl taşı ile mob topladım oto afk olduklarına yatırdım bazılarını ama hangi birinin hakkından geleceksin. Warrior yada şifacı isen debrismiş siyah kristal supermiş kasmanın imkanı yok asla hata yapar ben gibi şavaşcı olursunuz canınız sıkılır. Anlamadığım benim hesaptan hakaret eden bebler yuzunden forumdan ban yemişim illagal oynayan hic bir oyuncuya ses yok full taviz olmuş oyun. __________________