★★★ Başlamadan once belirtmeliyim ki, bu başarıyı almadan once Unholy Diver ve Derinliğin Sırları başarısını aldıysanız 12 dp ile odullendirileceksiniz. Bu iki gorevi sonradan tamamlarsanız, oyle bir odul alamayacaksınız. 2209668.1 > Derinliğin Sırları 2212309.1 > Unholy Diver Başarı İcin Gerekenler: ✔ Sağlık arttıracak şeyler. (Ağrı kesici, deneyim puanı, vahşi yaşam cantası vs.) ✔ Dakkar'ın Sarkacı, Dalış Takımı ve Batık Monalit'in Sırları. ✔ Sabır. Nasıl Alınır? ✔ Tromso halk plajına gidip, eşyalardan deniz altını kullanıyoruz. ✔ Gemi Dumeni Secrets of the Atlantic kullanıyoruz. ✔ Oksijen kaynağı ve Sandal Atlantic Ocean kullanıyoruz. ✔ Sarkac kullanarak Ancient Buoy'a ulaşıyor, eşyalardan merdiveni kullanıyorsunuz. (Sarkac kullanımıyla ilgili tum bilgiyi başlığın sonundaki spoiler'da bulabilirsiniz.) ✔ Keşif bittiğinde haritada gosterilen kırmızı noktaya varıyoruz. Sırasıyla uzerinde 1-2-3-4-5 yazan hedeflere gidip, eşyalardaki mozaikleri kullanmamız gerekiyor. 5. mozaiği kullandıktan sonra 6. noktaya gidip başarıyı alıyoruz.★★★ Mozaikleri sırasıyla almamız onemli. Eğer haritada numaralandırılan şekilde almazsanız, 6. noktaya vardığınızda "Once gideceğiniz yeri belirleyin." tarzı bir hata alırsınız. Tek cozumu ise sıfırdan başlamaktır. ★★★ Mozaikleri 1 dakikada 1 kullanıyoruz. Bazen kullandım sanıp kullanmadan gecenler oluyor. Mozaik'i kullandığınızdan emin olun, yoksa başarıyı alamazsınız. Mobil Olanlar İcin Merdiveni Kullandıktan Sonraki Yonler 1- D D K yapıp Ἀτ 'a ulaşıyorsunuz. 2- G B B B K K KB K KB yapıp λαν 'a ulaşıyorsunuz. 3- GD G GD G G G GB GB G GD GB yaparak τίς 'e ulaşıyorsunuz. 4- KD D GD D K K KD D KD K K K K KD D yapınca νῆσ 'ya geliyorsunuz. 5- B GB KB B B G GB G B B GB G G yaparak ος 'a ulaşıyorsunuz. 6- K K KD D D K KB K KD K KD yaparak Anlantis Nesos'a ulaşıp geciti kullanarak başarıyı alacaksınız. Sarkac Nedir? Nasıl Kullanılması Gerekir? Alıntı:
-Sarkac 4 dakikada bir kullanılan ilkel bir pusuladır. -Bizim gorevimizde sarkac, başlangıctan epey uzakta olan bir hedefi bulmamıza yardımcı olacaktır. -Bu yuzden, sadece sarkacın gosterdiği ilk yone doğru 50-60 adım gitmemiz gerekir. -Orneğin, sarkac ilk kullandığımızda kuzeydoğu'ya gitmemizi soyluyorsa 50-60 defa kuzeydoğuya gitmenizi onerebilirim. Ancak yonlerde kuzeydoğu, kuzeybatı, guneydoğu ya da guneybatı yok. Bu yuzden bir adım kuzeybatı'ya gitmek istiyorsanız bir tık kuzey ve bir tık batı gitmelisiniz. Ve eğer ilk kullanımda cıkan yone doğru gidiyorsanız, bunu 50-60 defa tekrarlamalısınız. -İlk 60 adımı attıktan sonra hedefe artık cok daha yakınsınız. Sarkacı tekrar kullanın. İlk cıkan yonle aynı doğrultuda bir yon cıkarsa 4-5 adım daha gidip tekrar sarkac kullanmayı deneyin. Ancak ilk cıkan yonun tersi bir yon cıktıysa ulaşmanız gereken noktayı gecmişsiniz demektir, geri gideceksiniz. -Şayet ulaşmanız gereken yeri gectiyseniz ya da kuzey, batı gibi tek yonler gorunmeye başladıysa, bir adım bir adım yaklaşmanızda fayda var. Cunku epey yakınsınız demektir. -Aradığınız noktaya vardığınız zaman sarkac size soyleyecektir. Ancak sarkacın size bunu soyleyebilmesi icin, aradığınız noktanın tam uzerinde olmanız gerekir. -Geri kalan herşey şans ile ilgilidir, sabır bu başarıdaki en onemli gereksinimdir.
Kate Diamond, mekanın tum haritasını cıkaran ve beni buyuk bir zahmetten kurtaran yegane insandır. Steve Cuerden, patikanın keşfi sırasında gizemlerin bir coğunu cozen değişik bir arkadaşımızdır. İkisine de teşekkuru borc bilirim. __________________
Mozaik Mucizeler - Atlantik'in Sırları
Oyun Dünyası0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Mozaik Mucizeler - Atlantik'in Sırları