iStediğimi verin tøzLu rAfLarImdA ge¢mi$im yAnar ßenim gozLerim daLar derin ßenim hisLerim ßoyLedir yerLi yersiz soyLenir sozLerin ßana ßi simgedir i¢imde mimLenir NØk†ayı kØyduğum æN N£ S£nd£n ßir £S£r N£d£ ߣnd£n ßir iz kæLæjæk . . .. Aklımı kaybetmekten değil, bulmaktan korkuyorum.. Sanma ßiLékLér!mdék! jiLét kéSigi 10Lar aŞkImIzIn bédéLi 10Lar zaLim!n diŞ !zLer! CeSarE†imiN ßi††iĞi yErdE £SaRe†iM ßa$Lar SiL KıZıM SiL AkLınDaKi O KaRaNLıK ESeRi En KRALINDAN USTUNDUR Bu GoRDuYuN SeRSeRi..! 'Sanal Alem İşte daLqasIz denize herkes KAPTAN! µmµtLÂr kÂnm µmµtLÂr ßîr gûn îmkÂn§izLÂsîr hÂyÂtî tøz Pêmßê y§îyørµm §Ã‚nmÂ,hêr Rênk ßîr gûn §îyÂhL§îr ... Ben Kubar Kadar Asil, Deligonca Kadar U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Kadar Lux & Cocaine Kadar Tehlikeliyim ! Seni Hayatın Kurallarına Gore Değil Kafama Gore Yaşadim Hãsrêtîm'd!ñ $îmdî îsê Ñêfrêt!m'sîñ, duy bunlãrî; kãlbîñê î$lêsîñ, sêñ nãsîl bîrîsîñ? Sen Benim Hem var oluş ; Hemde Yok Oluş Sebebimsin . Kimse ßir $eyler İma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız Susun.!! ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi.. SiLdim anıLarımdan seni.. Hic merak etmiorum, sewio musun artık beni.. Kafam, ruhum, bedenim sensiz!! Eminim, mutLusundr ßnsiz..! Ndn insanlar bu kdr acımasız, ndn dostun dşmanndn farksz, ndn kybdnce değrler anlaşlr, ndn gucLu hep duyguLrLa oynaşr?! Kaybedilen Her Bi Oz!Sarfedilen Her bi Soz!Ağlamaklı Her bi Goz!Bir Korduğum Oldu..Cozebilirsen Hadi Coz.. Elimde Bir Kitap Sayfası İse Hayat, Tek Tek Ceviriyorum Hepsi Bayat !! Kurtar Ne Olur beni Bu Kahrolası Dibini bile Goremediğim ßoşluktan !! ** ѕσяαηℓαяα уαℓαηız,вιℓєηℓєяє кяαℓız,şαη ѕoняєт ѕιzιη σℓѕυη,вιz ƒαℓαη ƒιℓαηız!! ηє є∂єуιм gαя∂ιуαη ∂єятℓєяιм вιηι αşтı, αc кαρıуı cıкαуıм ι∂αм ναктιм уαкℓαşтı... Platonik olma yazık sana deqmes ona !! Odunc aldm qeleceqımı qecmişmden koparken Ozlediyseniz fesi , peceyi Aydınlığa yeğliyorsanız karanlık geceyi Hala medet umuyorsanız Şıhtan , şeyhten , dervişten, Şifa buluyorsanız , muskadan , ufurukcuden Unutun tum dediklerimi. Yıkın diktiğiniz heykellerimi.. olumu ozledim anne yasamak isderken delice birgun beni anlayacaksın ama o gun beni bulamayacaksınnn yalan soleme yalanım olursun oyun oynama oyuncağım olursun Ben bana rastlarsam bir gun bir tenhada cok ama cok sozum var bnm bana **sna canımdan can werdim daha n yapacaktım! bizi yaratan dururken sna mı tapacaktımm!! **ecelle sozlu olumle nikahlıyız tesadufen doğduk yaşamak zorundayız lose yourself(Kendini kaybet) **kırılmışım sıkılmışım beni bozmaz yalnız kalmışım o-) **sen NE ilktin ne SONSUN sevgiyle doğdun NEFRETLE YOK OLDUN UZGUNUM EZİK İNSAN SOnundA UNUTULduN!... **ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Soz VErdim! *h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meChuL ßir Cinayetim $imdi...! *Bu gun ben sensiz isem inanki yarın sende bensiz kalacaksın AzRaİLe CeLMe aTMaDaN oLMeK BiZe YaKıSMaZ!!! Uşumekteyim artık; "Guneşimi kaybettim..!!" yarınını yitirmiş bir gunu yaşıyorum! yarınım yok..!!! bugunum kayıp BuNaLıM MoDuNDaYıM EfKaR'ıM HaT SaFhAdA = neFreDim aŞqımı aŞtı bu qeCé sen gittin geLmedin deişen bişe oLmadı beLLi ki bu gidiş bana zerre kadar koymadı ..!! xD HaYaT MaTRoCk HaYdi KuDuRoCk ! xD ayRıLık oLum gißidiR, keserSin kendiNi kesiLmez, iŞte o zaman anLar$ın, 2 kere oLunmez… sEn guLLere ozenMe guLLer sana Ozensin, uzme tatLı canını Sen guLLerden GuzeLsin. uMuda kuRşun sıKsada oLum,unutMa umuDa kuRşun işLemez guLum… ' TopLa Onumé Attıqın ßozuk SozLéri ßén ßunLardan Annamam..! ßiTTi mi soyLucéqLerin - sen vé qeReqsiz tum cumLéLerin Sna ''qiT'' demiy0ruMmm..Ama ''kaL'' demek te qeLmiy0r iCmDeN.. Değer vermek sadece matematikte işe yarar..! KayBoLsam... hiC oLsam... yada ... hiC oLmasam .. ? ßana hiC inanma yaLancıyım! Oturup ßirşey anLatma aLaycıyım!! Sénin yaran ßana değmez canım…ßénimle oyun olmaz mızıkcıyım aCımıcakSın aCıncak haLé duSérSin , aqLamıcakSın aqLanacak haLé duSérSin , Sonunu sén yazCakSın yokSa yazıLcak haLé duSérSin.. coq sıqqın ! coq bıqqın ! qerqin ! usqun ! yorqun ! ama hLa ya$ıyoo ! =( Kravatı takıpta ceketi qiyince adam sınıfıNa mı qirdin snce ? aDam oLmak icin once yureK sonra biLek qereKio bnce Yaşamaq icin ßir NeDeNim warsa ßiLesin qi oLmeq iciN 2 nedeNim war! kisiLik karmaşası yasamıyorum. Arayıs iChinde de deiLim. sadece dengesizim..!! oLması qérékéLér zaTén yanımda oLması qérékipTé yanımda oLmayanLar kimin umurunda??? Nê KrÂL’ın qîDêRîM Nê ÂLaYıNÂ,ßî DuRuM VÂR$ KrÂL’ıd qêLîR ÂYÂqım ÂLÂYıDÂ!«« hayaT kızqn Bir Boqa Ben iSé kıRmızı PéLérN !... Hэякєs вi βaтакŁıκта чa$ıO aма ваzıŁaяıмız qOкчuzuńє βaκιO.. GiDiYoRuM...aVuCLaRıMDa CaM PaRCaLaRıYLa ,KaNLa SiYaH DuVaRLaRa HaYaLLeRiMi YaZMaYa.. GuŁεяεК КαybεŦŦiКŁεяiήi AğŁαyαяαk Кαzαnαmαzsıή ßnı cekemeyenLer anten taktıRsn xd :::вιяιηι ∂σѕт є∂ιηмєк ιѕтιуσяѕαη oη¢є ∂uşмαηı σℓ::: уα σℓ∂υğυη gιвι goяuη уα ∂α gozuмє goяuηмє ●●�нєяşєуι oğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιη.вυηυ ∂α oğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●� ιηтєяηєтι нιzℓαη∂ιяι¢αм ∂ιує кαѕтιяαη тєℓєкσмα тєşєккuяℓєя нαℓιмιz ιтℓєя∂єη вєтєя кєу�ιмιz вєуℓєя∂є уσк... DàLgà gecerim àmà kırmàm!! Ciddiye àLırım àmà kàpıLmàm!! Heey buyucu yaptı buyuyu Buyude gel tutulamaz her el "Dilsizliğimdir dilim,tum haykırışlara inat...!" Dun ustundé yuruduğum ciménLér, bigun uzerimde ye$erecek_!