Tekken 7'nin Metal Gear Solid Hayranlarını Kuplere Bindiren Tanıtım Videosu
Oyun Dünyası0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Tekken 7'nin Metal Gear Solid Hayranlarını Kuplere Bindiren Tanıtım Videosu
-
26-09-2019, 18:01:13Tekken 7'nin dunya şampiyonası finallerinde Metal Gear Solid'in baş kahramanının gosterilmesi, oyunseverleri once heyecanlandırdı ardındansa kızdırdı. Etkinliği duzenleyen organizatorler, yayınlanan videonun bir şakadan ibaret olduğunu acıkladılar. Yakın dovuş oyunların onde gelen isimlerinden Tekken, şu sıralarda "Tekken World Tour 2019 Evo" etkinlikleriyle hareketli gunler geciyorlar. Bu etkinlik kapsamında neredeyse yıl sonuna kadar da bu hareketli surec devam edecek ve hem bol bol Tekken karşılaşmaları yapılacak hem de cok miktarda odul dağıtılacak. Etkinlikler kapsamında oyunun geliştirici ekibi Bandai Namco, Tekken 7'nin 3. sezonuyla ilgili ufak tefek acıklamalar yaparken, bir de tanıtım videosu yayınladılar. Bu tanıtım videosunda yeni bir karakter olan Leroy Smith tanıtıldı ve karakterin hikayesi anlatıldı. Yayınlanan videoda Smith'in 50 yıl once New York'ta ailesiyle yaşayan bir gencin cete catışmaları nedeniyle ortadan kayboluşu, yıllar sonra geri donuşu ve ettiği intikam yeminlerinden bahsedildi. Smith'le ilgili videodan sonra ise oyuna iki farklı DLC karakterinin de ekleneceği ifade edildi. Bunlardan bir tanesiyle ilgili hicbir bilgi verilmezken diğer karakterin Metal Gear Solid oyununun baş karakteri "Solid Snake" olacağına dair birkac saniyelik bir goruntu gosterildi. O anlar, etkinliklerde bulunan bir Twitch yayıncısı tarafından kaydedildi ve yayıncı, kaydettiği o anları Twitter uzerinden yayınladı. İşte o anlar: Bu videonun paylaşılmasından kısa bir sure sonra ise bu videonun bir şaka olduğu ifade edildi. Acıklama, etkinliklerin sahibi olan EVO tarafından yapıldı ve şu ifadelere yer verildi: Tekken finallerinde gosterdiğimiz Snake Cameo videosu kucuk bir şakaydı. Hazırlanan videoda bir karakterin tanıtılması gibi bir amac ve videonun Bandai Namco ile bir ilgisi yoktur. Ortaya cıkan karışıklık icin uzgunuz." Bu acıklamayla birlikte Snake karakterinin etkinlikler kapsamında gosterilmesinin sadece bir şakadan ibaret olduğu anlaşılmış oldu. Ancak oyunseverler, bu konuyla ilgili olarak EVO'ya ağır eleştirilerde bulundular. İlerleyen donemlerde Tekken 7'yle ilgili nelerle karşılaşacağımızı hep birlikte goreceğiz. İnternethaber __________________