Salak-Sacma Sozler.. Hafif Eğlence :)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Salak-Sacma Sozler.. Hafif Eğlence :)
-
26-09-2019, 17:58:38Atalararimiz zamaninda Orta Asya'dan cikip da ters yone gitselerdi, simdi Japon olurduk... Ask bir pencere gibidir. fazla acarsan havani alirsin... Kaynanami kaybettim gorenlerin gormezlikten gelmeleri rica olur... Ask sozle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir... Adamin biri komsuya gitmis hamile kalmis.cunku komsu kapiya kadar gecirmis... Offff... Cok sikildim bu hayatin ikinci kanali yok mu? Insanlar AY'a benzer... Kimseye gostermedikleri karanlik bir yuzleri muhakkak vardir... Akilli olup dunyanin kahrini cekecegine deli ol dunya senin kahrini ceksin... Oturarak basariya ulasan tek varlik tavuktur... Turkum,Dogruyum, Caliskanim, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum... Sacimi suburge yaptim elektirik suburgesi cikti beni terk etti... Tanrim kor oldum...Artik kusura bakamiyorum... Seni sensiz de yasayabiliyorum..En azindan kafami dinliyorum... Adama sormuslar karinizla ortak bi ozelliginiz varmi ? demiski var ayni gunde evlendik.. Bi ucurumun kenarindan dussem ve tek dalim sen olsan dusmemek icin seni kokunden sokerim.. Ne yersen ye asit yapar agzinda FALIMA gerek yok zaten disin yok agzinda..... Erkekler neden kendileri ile ilgilenmeyen bayanlarin pesinden kosarki ! Kopeklerin kullanimayacagi otomobillerin pesinden kosmasi gibi !.. Gonlunde yer yoksa bana guzelim; fark etmez ben ayakta da giderim... Sen sen ol kapi onunde ask yapma , askin gozu kordur ama komsununki asla Sana yaza yaza yaz geldi.mesaja zam geldi.daha yazacaktim ama konturum bitti... Paranin ne onemi var onemli olan miktari... Erkekler limona benzer baktikca agzin sulanir yedikce miden bulanir... Kadin hakki diye bir sey yoktur,Cunku hakki erkek ismidir... Kendim icin bisey istiyosam namerdin Allah'im Anneme guzel bi gelin nasip et!!Aminnnnn Eskiden toz pembe hayallerim vardi ;simdi pembesi gitti tozu kaldi ( Dun gece seni o kadar aradimki, Soguk vucuduma dokunmani okadar istedimki , yataga sensiz ve ciplak girmek zorunda kaldim! Nerdeydin canim pijamalarim.. Karanlikti,gozleri parliyordu egildim bacaklarini ayirdim,memelerini avucladim.cok zevk aliyordum...cunku hayatimda ilk kez inek sagiyordum Elime aldim salladim salladim tam fiskiracaktiki hemen agzima aldim coca cola hayatin tadi... Su anda her 100kisiden 35i uyuyor,10u yemek yiyiyor,25i calisiyor,15i sex yapiyor,10u araba suruyor,4u ders calisiyor,1tane salakta elinde telefon sms okuyor! Ey daglari taslari herseyi yaratan rabbim herseye ayri bir guzellik insanlara mantik,akil ve zeka verirken bu mesaja bakan bu kulunu niye unuttun Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmis. Onuncu koyden sesleniyorum. Karayollarinda degil, senin kollarinda oleyim... Elimde Japon yapistiricim var ama yapistirmaya japonum yok!!! Ben Aydan Sener bende Dunyadan Ufuk!!! Erkekler ari gibidir,once sokarlar sonrada Siskinlik gelir... SANA BIR SEY SOYLEYECEGIM, AMA SAKIN UZULME; Dun Doktora, gittim bobregimde kum, kalbimde seni buldular!... Ask bir muz kabugudur, dikkat etmezsen ayagin degil, hayatin kayar... Yumurta sana dokunuyorsa sende git tavuga dokun!!! __________________