Arkadaşlar Bu Muonline forumunu okudum ama nedense beğenmedim. Biz Turk olarak hala bazı şeyleri kabullenemiyoruz yada bazı şeyleri inkar etmekte israrcı tavırlarımızla, bu oyunun en bilgili kişi bencilik gibi konuşmalarda bulunuyorsunuz. Bu tavırlarınız bir size yakışmıyor birde inkar etmeniz sizi kim olduğunuzu belli ediyor. Muonline hakkında 3, 5 şey oğrenip kurulum hakkında bilgi almakla bu iş bitmez arkadaşlar. Server kurmak buyuk sorumluluk ister. Internet hızını guclu olmalı oynatacağınız Userlar bu sayesede daha verimli ve lagsız bir ortamda oynarlar bunun icin en uygunu Turkiye icinde uydu gereklidir. En iyi uploadı olanda sadece Turkiye icinde Bu vardır. Hem uydu olmasının avantajları ise saldır ve ona benzer Bot saldırılarında uydu frekans aldığında bu frekanslardan kayma ihtimalide vardır. Ama bir modem saldırı olduğunda modemin herhan gi bir koruması olmadığından direk modeme gelen hızlı ping veya bot saldırısında modemin zarar alması mumkundur. Server makinesi ise yeterli olacak sistem ise AMD 2.0 ustunde olması vede DDRam en az 1024KB olması lazımdır. Bu serverı kurduk ama emailden hessap alıyoruz sadece diyorsanız bence bu oyunu hic Kullanıcılara hizmet vermeyin kişi istediği zaman girip oynamalı ve hesabını acmalıdır. Onun icin RZ forumlarında (john ve frogmu) 'nun php uzerinde yapmış oldukları web sayfaları gercekten guzel ve SQL infection olaylarına dikkat etmişlerdir. Ama unutmayınki bunları daha duzgun şeyleri paylaşmak ve bilgileri kendi egolarımız tatmin etmemek icin burda bir hizmet vermek istiyorsak. Daha seviyeli daha dikkatli yazışalım, Yani bu forum sizlerin bilgilerinizi paylaşmak icin acılmış bir bolum olduğunu unutmayalım. Server hakkında bilgi buglar bu bugları duzenleme, En iyi hangi server o server hakkında bilgi ufak tefek yazımlar korumalar, Guvenlik ayarları Server acmak icin nelere dikkat etmeliyiz. Bunun gibi soruların cevaplarını benden alabilirsiniz. Download edeceğiniz her turlu client ve isteklerini bu forum altında yazarsınız ben size gerekli linklerden download adreslerini sizlere sunabilirim... Saygılarımla By SeKaSoft __________________