Sevmesini bilen biri varsa pazartesi gelsin başlasın..
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Sevmesini bilen biri varsa pazartesi gelsin başlasın..
-
26-09-2019, 17:56:01iyi okumalar......... ''Vee İnsanlar Sahte Gozleriyle Guzel Bakmayı Keşfettiler.'' Hayattan cok Renk bekleme, Sen renk katmadıgın surece.. Senin her gece oturup efesle kurdugun hayalleri , bir baskasi jack daniel's le yasiyor. Uzulme. Başkasının soylediğine, başkasının doğrusuna, başkasının nasıl yaşadığına buyuk bir onem veren kişi, kendi hayatının gizli oznesidir. Nice insan var gecmisini temizleyemeyip hayatının geri kalanına adam akıllı devam edemeyen. Bi unutsa yeniden doğacak olan.. ' Tuttugunu koparan kadınla işim olmaz. O riski goze aLamam Haklidan yana degil gucluden yana olanlar korkak ve kaypak olurlar guc merkezi degistikce doner durur fırıldak Olurlar. . Bizde Kacan Kovalanmaz Paşam . Gelen Ağırlanır , Giden Uğurlanır . Geride bıraktıkların mı var ? Boşver . Sana iyi gelen insanların geride ne işi var. . Yanlışlar yakamızı bırakmadı ki ; Ayaklarımız doğru yolu bulsun . . Cok fedakÂrlık yapana kıymet verilseydi , Yıllarca tarla suren okuze bıcak surulmezdi . . Kuyumu Kazmaya Calıştığınız Kurek Benimse Eğer , Sapına Dikkat Edin Yokluğun, sebeptir sadece. Ben, nasibim kadar yalnız kalırım Belki de tek sorun şuydu : biz ne istediğimizi bilememiştik hicbir zaman. Ve dolayısıyla her şeyi deniyorduk. "Herkesin cehennemi farklıdır. Sadece alev ve acıdan oluşmaz. Asıl cehennem, yolunda gitmeyen hayatındır. "Bedelini odemediğiniz hic bir şeyin tadını cıkartamazsınız." Yaptığım hicbirşeyden pişman değilim ! Aklım hÂl yapmadıklarımda . Kaybetmek yapımda yok. Vazgecmek daha cok hoşuma gidiyor · Annem hep cevrendeki kotu insanLara dikkat et der, ama biLmediği bişey var o kişi benim zaten.. sevmesini bilen biri varsa pazartesi gelsin başlasın... Adam var, adamcık var lutfen. Teşekkurler....... __________________