Hicbir zaman cıktığın kapıyı hızla carpma , cok ses yapıyor oyle , insan gibi kapat.
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Hicbir zaman cıktığın kapıyı hızla carpma , cok ses yapıyor oyle , insan gibi kapat.
-
26-09-2019, 17:55:58iyi forumlar. Biten bir ilişkiyi kurtarmak icin once sabır, sonra zeka, bir kaşık tuz, 10 gram zencefil, bir tutam meyan koku. HÂl okuyor musun? Sirke de koy sirke. Bu hayatta sevdiğimiz herşey ya sağlıksız, ya yasak ya da bizi arkadaş olarak goruyor ' Sanırım Ben Mukemmelim. - Cıktığım Butun Kızlar "Sen Daha İyisine Layıksın" Diyip Ayırılıyor Bazı insanlar "ozledim" diyemez , oturur ve bir icki daha icer. Aşk huzuru getirirmiş. Peh... Sen işten yarı baygın gelipte "TUBORG" ictinmi hic :? Esas huzur onda “Felek tesaduflerle sağ gosterir ve gerceklerle sol vurur. Mutluluk bu ikisi arasında gecen surede yaşanır.” ''Herşey Guzel Olacak'' Belki Bugun Değil Ama,Elbet Bir GUN ! Adam hayatı boyunca elizabeth manuel takılmış, gelmiş burda kızıl saclı hatunlara hasta oluyorum diyor.''Kolayı var amk, eline kına yak. ' Guluşumu Calmak İstediler , Kahkahalarımı Soktum Hepsine . . ! Sahip cıkmaya calıştığım şeyler, bana ait olmak istemeyen şeylerdi. Bu yuzden hep kayboldular. Asla ben kaybetmedim. Mutlulukla Herkes Sevişir , Hadi Acıların Altına Yatta Goreyim . . ! Kucukken markete 1 lira ile girerdik 3 cips 2 kola 6 cikolata alıp cıkardık. Şimdi oyle mi mk her yer kamera Hicbir zaman cıktığın kapıyı hızla carpma , cok ses yapıyor oyle , insan gibi kapat. __________________