Merhaba Arkadaşlar Elimizden Geldigince Karaladık Birşeyler Ancak Bir Kactane absurt soz var ve bunlar icin kusura bakmayn ama hayatımızı dagıtanlar icinde şiir yazcak halimiz yok Umarım Begenirsiniz D.N=Bir Teşekkuru Cok Gorenlere Hakkım Haram Olsun Bizden HızLı Bir Speedy GonzaLez Vardı , Oda Zaten Cizgi FiLm Kahramanıydı (, GeLirse KuLağına İnce'den Bir Tın Sesi . İşte O Benim VarLığımın Taa Kendisi Hayatım sandığın kadar değiL sıradan , YakaLayamazsın bu duşLeri cekiL aradan Hayatın SınırLarını ZorLaki ; Yaşadığının Bir AnLamı OLsun .) Hayata Renk Kat HayaLLerLe GercekLer Bi O Kadar Yakındırki , Bizim İcin OLası GercekLer KimbiLir KimLerin HayaLLeridir ,) Umudumu Sacları'nın Her Bir Teline Adadım , Sacları Dokuldu Enayinin ! (: Ruyamda Ak Sakallı Dedeyi Gordum , O da Seni Seviyor Dedi Yaşlılık İşte Şimdi BaşkasıyLa Cıktığına uzuLduğumu sanmışsın, HeLe sana ßak yav VaLLahi yanLıs anLamıssın ..! Ben gittikten sonra ağLadıqını soyLediLer doğrudur dedim her motor su kaynatır .. (!) İstediğiniz Kadar Sondurun Işıkları . Şimdi Bir Sigara Yaksam , Geceniz Duman Olur . . ! Ben Seni Seviyorsam , Sende Beni Seveceksin . İbn*liğin Luzumu Yok . . ! Evet kızLaR , ßiz hiC Romantik DeğiLiz , aDam oLmaktan FıRSat ßuLamaDık ..! Ya$adıkLarıMa KısmeT DenİLebiLiyorSa . Ya$adıkLarıM . . ALaYınıZa NisbET OLsuN ..!! ' Bir umuttur yaşamak. Yaşamak icn kovalamak şart Acıların şehvetle bedenini sardığı bir dunya da… Sahte orgazmların kolesi olmak kacınılmazdır..''!!'' Kor'Ler Diyarında ŞaşıLar Padişah oLurmuş İcine Duşersen DuşLerin , Duşuşe Gecer GuLuşLerin ,) Nerde o eski aşklar, şimdiler de Kerem kupeli, Aslı şupheli. Haftada Bir SevgiLi DeğiştirmekLe PopuLer OLunmaz , Motor OLunur BiLin İstedim . . ! Sevdiğim Şeyleri Kaybetmeye Alıştığın Zaman .. Hayatı Onemsememeye Başlıyorsun !... SihirLi Lambam Yok Ama Sen Okşa , Cıkartırız eLßet ßişeLer ,) Gece olduğunda butun hayvanlar sokağa cıkar; Fah*şeler, kokuşmuş kadınlar, oğlancılar, ibn*ler, homolar uyuşturucu bağımlıları, ruşvetciler... - Bir gun gercek bir yağmur yağacak ve tum pislikleri sokaklardan temizleyecek.. Cozemedim bazılarını; Uzaktan mı Adamlar Adamlıktan mı uzaklar !, Millet gece sevgilisini arar bizde yorganın uzun tarafını Doğrular kimin umurunda, Bir yanlıs yap bak nasıl farkediliyor ! ßize ceLme TakanLara , takLa attıraCak SevenLerimiz var .! ) Cok Mutevaziyimdir , Bu Yuzden Sadece İyi Olduğumu İddaa Ediyorum. Yoksa "MUKEMMEL" Olduğumu Herkes Bilir.. Gideɴe ĸαL deмeĸ zαvαLLıLαrα .. KαLαɴα ɢiт deмeĸ тerвiyeѕιzLere .. Doɴмeyeɴe doɴ deмeĸ αcizLere .. Gideɴe yoL verмeĸ вize yαĸιѕιr .. ! Sallasam Elimi Bulurum Ellisinii Bana Eben Bile Hasta Duşun Gerisinii Cok Mu Agır Oldu Elinle cizdiğin kaderine iyi bak iyi bak...! İyisinden sec kınanı, munasip yerine yak...! TAKDİR EdiLmeyi bekLemiyorum..! TAKLİT ediLmem yetiyor bana..! Biz αLıştık αrtık gidene yoL vermeye Arkαsındαn cigara'yı cekip kαhkαhαLαrlα guLmeyee Sadakatim sadakam oLsun. B£n susuyorum... Benim olan Benimdir! Başkasında gorduyseniz eğer, Demek ki vazgecmişimdir... Canımı yakacak kadar cesareti olanın, Sonuclarına katlanacak kadar gucu olmalı..! qidenin arkasından noktayı koyki; qelenin ismi buyuk harfle başlasın..! Kul tablasi gibisin Kızım , Gelen Giden Ateşini Sende Sonduruyor GiDeNin ArDınDaN Dua EDecEk HaLim Yok aRtıK... bunDaN SoNrA 3 KuFuR 1 TukuR... Bu şehirden her gidişinde şehri sanki ben uğurluyorum sen benden gideli cok oldu ama bensana hala el sallıyorum.. "Ara verelim" diyor, sanırsın halı sahada mac yapıyoruz... Olu bir yılan gibi aramızda yatıyordu yorgun, kirli we umutsuz gecmişim, Bilmediğin bir şey war sewgilim ben sende butun aşklarımı temize cektim...! Bir Teşekkur Yeterli İyi Forumlar __________________