Arkadaşlar ben The Sims 3'u internetten indirdim. Ardından tum update'leri yapıp eklenti paketlerini kurmaya başladım. Eklenti paketlerini kurarken World Adventures Ambitions Late Night Generations sıralamasına gore kurdum. Ancak oyunu actığımda Disc Authorization Failure hatasını alıyorum. İnternette araştırmadığım yer kalmadı, bazıları sıralamaya gore hatalar olabileceğini soylerken, bazıları bunun yanlış krek'ten kaynaklandığını soyluyor. Ancak bana sorarsanız ne sıralamam da ne de yaptığım krek'te bir problem yok. Başlangıcta ben de yanlış krek'ten kaynaklandığını duşundum ancak internetten yuklediğim krek dosyasını alıp tekrar krek'ledim. Sonuc aynıydı. Bu durumda ne yapabileceğimi lutfen bulalım, The Sims 3 sevdiğim bir oyun ve eklenti paketlerini de oynamak istiyorum. Bu arada bazı sitelerde de proğramın versiyonunun duşuk olabileceğini soylediler, ancak updateleri eklentileri yuklemeden once yaptım ve şu an versiyon 8.0.152.011001, yani en son surum. Lutfen bir oneri sunun arkadaşlar 2 gundur tek uğraştığım şey The Sims 3, bilgisayarda da Windows 7 ebeveyn denetimleri var, ne yapsam babamın koyduğu parolayı istiyor. Şimdi tekrar kurmaya kalksam, cıkan parolaları babama tekrar girdirmek zorunda kalacağım. Bu sefer kızacak, eğer zamanınız varsa bu konuya da bir cozum bulmanızı istiyorum. Babam beni standart kullanıcı yapıp hesabıma zaman sınırlaması koydu, bu şifreyi nasıl bulabilirim, herhangi bir proğram yardımıyla falan da yapamam, cunku bir proğramı kurmaya calışırken yine parola istiyor. Buna da bir cozum bulun dostlar ancak cozumunu bulmanızı istediğim ilk şey The Sims 3, lutfen bir yardımcı olun gozunuzu seveyim. not: neden krek yazdığımı sormayın *****