Gunz The Duel 2 Detay'a girmeden yuzeysel(Download da var)
Oyun Dünyası0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Gunz The Duel 2 Detay'a girmeden yuzeysel(Download da var)
-
26-09-2019, 17:46:40Oncelikle belirtmeliyim. Cok sevincli bi haber . Benim gibi bir developer sevinir. Her neyse Gunz 2 de inceledigim kadarıyla mansion ve Battle ve Factory arena var. MRs sifreleme sistemi yerine mrf var. Ona da cozum buldum . RaiderZ die bi oyun var. O oyun da mrF sistemine yakın bir sistem kullanıyor. Denediğim kadarıyla dosyaları acıyor ama azcık bozulma riski var. Birkac goruntu ve video alalım ! h t t p : / / w w w . y o utube . com / watch?v=e RAZ P-JLQe8 (boşlukları silin) Oyun Sistemi : Yine ikilik sistem Sword + Gun Oyunun Kanunu : Bu sefer oyunda Yer cekimi kanunu var yani bir bloğu devirirseniz ve yere duşerse birini ezince size puan gelir Yine Dash + Slash + Switch Gibi ingilizce kanunlar ve Insta fall gibi hareketler yapılıyor. Swordla en fazla dbf oluyor TBF olmuyor ugrasmayın. Yakında Gunz2 Privatesi acma girişiminde bulunacagım ! Aa Ben size indirme linki vermemişim bi sn ! h t t p : / / 9 1 . 2 1 5 . 1 5 7 . 1 7 3 / ~ a a r o n / G u n Z _ 2 _ V 1 - 4 . 7 z (boşlukları silin Bu kadar) Uyelik vs . icin bana pm atın Admin lutfen sabit PLS __________________