Senden başka hic bir şeyi olmayan ben,senden başka her şeyi olanlara acırım. Bana dunya yuvarlaktır dedin,dediğin doğru ise neden geri donmedin? Aşkı reddetmek,guneşin batışını gormekten uzuntu duyduğun icin doğuşunu izlemekten zevk almayı reddetmeye benzer. Asla birilerinin umudunu kırma;Belkide sahip oldukları tek şey o'dur. Beni ateşlere at,butun vucudum yansın;yalnız kalbimi bırak cunku orada sen varsın! Umarım sevgime laik olmaayan seni Ahıma kurban olmaya alışırsın. Sana olan aşkım,sağır bir ressamın kristal bir yuzeye guşen gulun sesini cizdiği zaman bitecek. Beni sana kavuşturacak tek şeyin olum olduğunu bilseydim,Azrailin gelmesini beklemezdim. Bugunu yaşıyorsam eğer,gelecek gunlerin seni getireceğine inandığım icindir. Ben sende imkansızlıkları sevdim fakat asla umutsuzlukları değil. Gozumde bir damla yaş olsaydın,seni kaybetmemek icin ağlamazdım Bir gun biri cıkıpta guneşe adını buzla yazarsa,bilki o seni daha cok seviyor. Bir tanem,iki değil uc tanem.. biri sen,biri ben biride belli olacak benimle evlenirsen Her zaman mutluluğun doruğundayken gulunmez,bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye ucurum kenarındayken bile gulumseyeceksin. BiR gun gelip soracaksın beni mi daha cok seviyorsun yoksa Tanbrı'yı mı diye..Ben hic duşunmeden Tanrı'yı diycem ve sen kusup gideceksin.Ama nereden bileceksin ki icimdeki Tanrının sen olduğunu... Bu dunyada iki kor insan vardır.Biri senden başka birini gormeyen ben diğeri ise beni gormeyen sen!!! Sen hayatımda oyle bir cumlesinki nokta koyamıyorum! Bazen herşeyin ozelliğini yitirdiğini duşunduğum anlarda gozlerin geliyor gozlerimin onune ve o zaman kendime diyorumki daha yaşamak icin cok sebebim var aşkım Aşk hayat lokantasında yenen en buyuk kazıktır! Seni ne zamana kadar seveceğimi sorma cunku ne zaman oleceğimi bilmiyorum! Unutmak zor anlatmak ise imkansız sen unutuldukca hatırlanan ,anlatılınca bitmeyensin! Ne icimde seni unutmak gibi bir caba var,nede aşkımı korukleyen bir ruzgar,ne seni gormeden yaşayacak kadar gucluyum ne de seni gormeye dayanacak kalbim var... Sevgim sonsuz amam anlayana,Aşkı sonsuz ama yaşayana,Dostluğum gercek ama paylaşana,Dertlerim sıradan ama unutabilene Sen bi tanesin benim olduğun surece. Eğer geceler seni duşunmek kadar uzun olsaydı gokyuzu guneşe hasret kalırdı! Oyle bir sevgilin olsun ki!Sen onun icin olmeyi duşunurken o senin icin coktan olmuş olsun Arkadaş aşkımın suya duşeceğini bilseydim balık olurdum. Benim seni sevdiğim kadar guneş toprağı sevseydi toprak dort mevsim cicek acardı. Seni bir sır olarak sevdiğim icin beni suclama,zira bu sırrı keşfedemediğin icin asıl suclu SENSİN Bana bir gul vermiştin.Bu gul solunca sana donerim demiştin.Ama sevgilim o gul yapmaydı. Seni seviyorum derken yalan soyluyor olsan bile o yalanı tum gerceklere değişmem Sanatsız bir devletin hayat damarlarından birisi kopmuş demektir En guzel platonik aşklar hic bilinmeyenlerdir. Bir gul'u sevdim bir seni.. Gul'u sevdim dikeni battı..seni sevdim .otun mu kalktı? Sana bir kutu dolusu yaşam gonderiyorum...sade bir kurdeleyle suslenmiş...icine guneşin doğuşunu,bir gulumsemenin sıcaklığını,sana olan sevgimi koydum guclu ol diye... Arkadaş oyle biri var ki nefes kadar yakın,yıldızlar kadar uzak. Aşkı reddetmek,guneşin batışını gormekten uzuntu duyduğun icin doğuşunu izlemekten zevk almayı reddetmeye benzer. Bir gun guneşin buz tuttuğu bir yerde bil ki bu senin icin yanan benim kalbimdir... Yureğine bir gul yolluyorum guluşlerinden sesi sevdadır suskunluğun,suskunluğuna sevdalandığım yarim seni seviyorum yureğinin guluşlerinde sakla beni Sana rumun en guzel şeyini vermeye kalksam seni sana veremem Ne seni unutacak kadar zaman gececek, ne gecen zaman unutmaya yetecek. Bırakıp gitsemde seni unuturum sanma. Zaman alışmayı oğretir ama unutmayı asla Niceleri geldi neler istediler sonunda dunyayı bırakıp gittiler,Sen hic gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de senin gibiydiler. Aşk bir kum saati gibidir, kalp dolarken beyin boşalır. Sen colde bir gul olsan;seni kurutmamak icin hergun ağlardım. Guzeldir kocaman bir okyanusta bir su damlası olmak,ucsuz bucaksız sahilde bir kum tanesi olmak,ama en guzeli senin sevgilin olmaktır. Seni nekadar cok sevdiğimi oğrenmek istiyorsan,birgun yağmur yağdığında dışarıya cık ve yağmur taneelerini tutmaya calış,tutamadığın yağmur taneleri kadar seni seviyorum. Kar fırtınasının icine duşen bir alev topunu hatırlatıyor bana gozlerin Biz seninle farkında olmadan ayrı pencerelerden aynı yıldızlara bakmaya devam edeceğiz Yatağını gul yapraklarıyla,ruyalarını papatyalarla susledim.Uzerini sevgimle ortup kabuslarını ben aldım ki tatlı ruyalar senin olsun... -Yaşamın kaynağı sevgiyse eğer;Sevgi bir tutku,tutku bir amac,amac birşeyleri paylaşmak,paylaşmak aşk,aşk hatırlamaksa AKLIMDASIN -Seni her ozlediğimde kalbimde bir yıldız cizdim.Seni ne kadar mı ozledim?Benimde artık bir gokyuzum var. -Biraz buruk bir duygu hissedersen yureğinde,Gozlerin zaman zaman takılırsa uzaklara,kulakların zamansız deli gibi cınlarsa bilki seni ozleyen biri var uzaklarda Hilal gunlerinde KAŞIN,ondordunde YUZUN vardı.Birde GOZLERİN vardı ki sanıyorum onlar yalnız sende vardı. Eğer hayat gunluk bir gazete olsaydı senin olduğun koşeyi kesip saklardım... Hayatta kimse icin ağlamaya değmez.Zaten deyecek olanlar ağlatmazlar. Yesıller gıyer cımen olurum,mavıler gıyerdenız olurum gun gelır beyazlar gıyer senın olurum Kayaları aşındıran dalgaların gucu değil surekliliğidir. seni icimden cıkarmaları icin beni partcalayıp yakmalılarki kullerimi ayrı ayrı alıp engin denizlere atmalarki kohne koca dunyada seni benden ayırabilsinler!... +r3p Deil +Terazi 1-2 Kilo __________________