karışık nickler.
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- karışık nickler.
-
26-09-2019, 17:45:19 / DoN! NasıL KimLE NerdeyseN.. DoN! ßenİ ßiraZ SevdiyseN ../ -- LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN! Siliyor Dunlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni...DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK.. ßu kadar kaLpsiz oLamazsın.. ama YanLış YoLdasın ...! % - YaLnızıM ELmA ŞekeriM SensiN ßeniM TeK NefesiM..- % Gun gelir icin yanar.. ELin Gider Mektuplara.. GuN GeliR ßeni AnarsıN GozuN DalaR UzaklarA.. [- - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ - -] Vurdun gittin insafsız hicmi icin yanmıyor ..! =( =- O ArtıK BuZ KaLpLi =( Ne yapthıysam Erimedi ..-= GitmedeN Şunu KaLbinE YaZ CiceğiM.. -> Kimseyi Sevemem ArtıK..! ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..! RuzgaR Aşkımı Kucağına ALsa DağLarı TepeLeri Aşsa SacLarına ULaşsa.. CanıN CıksıN İnsafsıZ.. Beni VurduN ZamansıZ..! KiM ßiLeßiLir AşkI AşktaN OLenE KadaR.. Her YağmuR YağdığındA GozLeriN Hep AkLımdA.. Adını Ne Zaman Ansam YağmuR YağaR BuraLara.. AvriL'in de Dediği Gibi --> [ Don'T TeLL Me..] - 2sohßeT AraLı Bizim MesafemiZ - Love İs NoThinG.. Maybe one Day.. [ - - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ -- ] Ya Sev Ya Terket Ama AsLa ALdatma..! ( Yoksa...) NicK Şuan MeşguL.. - Gecer Demek İnan Zor Cunku Aşk Senin Adın...- Bir GozLerim Wardı GozyaŞım KaLdı.. Son İLacım Wardı O da Sensiz KaLdı..Bitti Yureğimde Acısı KaLdı.. [ - thïs ïs lätër not lovë ïs cÿbër - ] *şiddeti sevmem;ama kullanmayı iyi bilirim! * "A"cıya "Ş"ikayetsiz "K"atlanmak=AŞK *Dunya bir gundur, o da bugundur! *Sen, sen ol! Asla biz olma. *Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme! *Azdan az, coktan cok gider. *sadece şahlar hamleleri onceden sezer. *hayat, olumle kumar oynama sanatıdır *ozgurluk, sonu mechul bir firardır. *Bir yerde kucuk insanların buyuk golgeleri oluşuyorsa orada guneş batıyor demektir. *Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun sucudur. Eğer o kişi seni pek cok kere aldatmışsa bu senin sucundur. *Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey dur. *bela, kişinin sevdiklerinden gelir. u)--[Vay Benim Deli Gonlum Yaralı Ku$a Dondu Guvendim Dağlara Kar Yağdı Birer Birer]--(u) Keşke dağlara gelincik olsaydım da, okşamasını bilen avuclarının icinde solsaydım. Sevdiğim değil canımsın, uzak değil yakınımsın. Hayaller hep yalan -olur, hayalde değil canımdasın. Yıldızlar Kadar Parlak, Yıldızlar Kadar Guzelsin! Aranızdaki Tek Fark, Yıldızlar Milyonlarca, SEN Se Teksin!! Sevdiğim değil canimsin, uzak değil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde değil canımdasın. Delice sev,haince terk et ama ALDATMA... Zaman,sevginin buyukluğunu anlatır... Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdiğini. Beni bos bir kutu farz et,icimi ise sevginle donat... Bir gul olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin icin kopayım ve yalnız senin avuclarında solayım diye birtanem! Ayak ucumda başladı sevgi... ...Simdi başımın tepesinde oluşan bir duşunce yığınıyla bulutlardan aşağı hızla duşuyorum, dua ediyorum paraşutum acilsin. Guneşe adını buzla yazan biri olursa, bil ki o seni benden cok seviyor.. Kim bilir hangi aksam guneşle beraber bende soneceğim kim bilir hangi ellerden son suyumu iceceğim belki goremeden oleceğim fakat yinede seni EBEDİYEN SEVECEĞİM Sevmek olmektir bence , ben de sevmiştim olmeden once Bir gun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip olume sessiz sedasız gitmek istersen, yanıma gel ki sana sensiz yaşamanın, sensiz olmanın olum olduğunu gostereyim... Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Olumune Sevdiler. Ben Sevdim Başkasına Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammış meğer Biraz seni bilirler, biraz beni, Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdiğini. Sari giyer guneş olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kim bilir belki bir gun, Beyaz giyer benim olursun. Beni bos bir kutu farz et,icimi ise sevginle donat... Eğer sen bana gozlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın seni ne kadar sevdiğimi cok iyi anlardın. (f)//*+*(*)_Gozler_Kalbin_Aynasıdır_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f) Ben Seni Kalbimi Yazdım, Bu Kalp Durmadık Surece O Yazı Silinmez. Gul nedir ki solup gider. Gun nedir ki gelip gider. Ateş nedir ki soner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter... Askımı yazmaya dağ aradım, askımdan buyuk dağ bulamadım... Gulmek senin bir tutkun olsun, bir gun ağlarsan oda mutluluktan olsun... Sevgi tıpkı bir gul gibidir rast gele tutarsan dikenleri batar yapraklarını acarsan duyguları akar ama tutmasını bilirsen o gul sana tapar Bu gozler seni gordu.Bu yurek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Omrum ise aşkım uğruna bitti Sensizliği Gokteki Yıldızlara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!! Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, Oda sana sevgisini soyleyemeyecek kadar GURURLU Komik ve İlginc Msn Nickleri Durumum Cevrim ici...Beynim Meşgul...Ruhum Hemen Doncek...Aklım Dışarıda...Elim Telefonda...Kalbim cevrim dışı... Seni kaybetmemekte kararliyim. Kararlarimda israrliyim. Israrlarimda inatciyim. Inatlarimdan da VAZGECMEM... Bir Cevabim Bile Yok . Ama Soruya Hayran Kaldim !!! Eskiden Karanlıktan Korkar Yağmurdan Urperirdim Şimdi Karanlıklar Sırdaşım Yağmurlar Goz Yaşım OLDU!... HEP KALANLARA GIDENLERI KATTIM! BIR GUN YERINE GECEMEDILER. O KALANLARA GIDENLERI KATTIM YINE BIR TANE SEN EDEMEDILER. ZOR GELDI AYRILIK ALISAMADIM Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla...!!!vazgecmez unutma...!!! Senn benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim duşmanım bile olmazsın... eğer senden ayrılırsam benide yanında goturur musun?? Cok yardim severimdir, her turlu yardimi kabul ederim... Guzel kiz insani mutlu eder. kotu kiz ise filozof eder. Yollar durusuma kizlar gulusume hasta SeNi SeViYoRuM, SaNa TaPiYoRuM.. SaKiN iNaNMa CuNKU atiYoRuM !!! Bir kadinin kalbi ucsuz bucaksiz bir okyanusu icinde barindiracak kadar genistir. Bir kadin ya sever, ya da nefret eder; ortasi yoktur. Kadinlari anlamak kadin olmak kadar zordur... Kadin bir cicektir erkekse etrafinda ucan pis bir bocek Kadinlar duygu yuklu bir gemi gibidir denizde dalgar vurdukca etrafa nese sacarlar... Bazende dumduz deniz uzerinde sessizce kacarlar... SENSIZ GECELERDE YILDIZLAR DOST YALNIZLIGIMA,ALDATIYORLAR BENI ILK GUN ISIGINDA… BU YANLIZLIK OLUMDEN BETER, ACILARIN SONU DEGILMIDIR DERTLER, OLUM GELMIS KAPIMA, CAN BU SOZLER NEYLER…! YINE KUMSAL SAKIN YINE DENIZ DURGUN YINE GUNES BATIYOR VE BEN YINE YALNIZIM…! SIMDI BASKASININ OLSANDA,BOYNU BUKUK YALNIZ KALSAMDA,ELIMI TUTUP SACIMI OKSAMASANDA BILIYORUM YINEDE BENIMSIN… SENI ARADIM, TUM BIR HAYAT. SIMDI BULMUSKEN, GITME NE OLUR. TERK ETME BENI, BIRAKMA BENI YALNIZLIGIMLA. SEN DE KAL BIZIMLE… NE..KADAR GUZELDI SENLE BERABER OLMAK SIMDI YANLIZIM ELLERIM BASIMIN ARASINDA SENI DUSUNUYORUM… OYLE USLANMAZ OYLE UTANMAZ NOBETLERINE ALISAMADIM.HER ACIYI TASIDIM DA YUREGIMDE BIR SENSIZLIGI TASIYAMADIM… SEN HIC GECELERI SABAHLARA KADAR AGLADINMI YANLIZLIK NEDIR BILIRMISIN SORARIM SANA…. BIRGUN HAYATIN BUTUN GUZELLIKLERINDEN VAZGECIP,OLUME SESSIZ SEDASIZ GITMEK ISTERSEN,YANIMA GELKI SANA SENSIZ YASAMANIN,SENSIZ OLMANIN OLUM OLDUGUNU GOSTEREYIM… Eskiden Karanlıktan Korkar Yağmurdan Urperirdim Şimdi Karanlıklar Sırdaşım Yağmurlar Goz Yaşım OLDU!… Seveni seveceksin, seven icin ozlemeksin… Sevmiyorum deme birgun sende seveceksin… Canımdaki her nefes nefesine eklensin, icimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gonlum varlığınla renklensin, sen benim gonlumde yaşadıkca ozelsin! Gun gelir aklına duşersem eğer;beni değil;sevgimi hatırla!Ağlayışımı değil;gidisini hatırla!Sensiz oluşumu değil;bana elveda deyipte, OLDURDUĞUN GUNU HATIRLA… Senden kalan yalnız koca bir yalan,yıkılmış umutlar harcanmış zaman,yanıyor yureğim,hayinmiş zaman sevmeye hevesim kalmadı… Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla…!!!vazgecmez unutma…!!! Hayatında değerli bişiyin yoksa hayatında değeri yok demektir bu dunyada ya seviceksin ya sevmiceksin ama bişi var ki asla seveni uzmeyeceksin…!!! HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GUN YERİNE GECEMEDİLER. O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER. ZOR GELDİ AYRILIK ALIŞAMADIM Sen benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim duşmanım bile olmazsın… eğer senden ayrılırsam beni' de yanında goturur musun?? Aşk bakmaktan ibaret olsaydı okuzler trene aşık olurdu… Bir Cevabim Bile Yok . Ama Soruya Hayran Kaldim !!! Seni kaybetmemekte kararlıyım. Kararlarımda ısrarlıyım. Israrlarımda inatcıyım. İnatlarımdan da VAZGECMEM… susma sustukca sira hep bana gelecek)) Bu yazıları okuyorsan hala yaşıyorsun demektir, ama ben senin yaşamanı istemiyorum…! Cok yardim severimdir, her turlu yardımı kabul ederim… Bilir misin kac kere seni duşunup senin icin ictim şerefine değil ********liğine ictim ********! Şımarık kızda vefa aramak, Zehirde şifa aramaya benzer Guzel kız insani mutlu eder. kotu kız ise filozof eder. Yollar duruşuma kızlar guluşume hasta Bu guzellik, bu zeka, bu akil, hele su anlam dolu gozlerin buyusu Allah butun guzellikleri bir yerde toplamış. Neyse kendimden cok bahsettim senden ne haber? Seni SEVİYORUM, Sana TAPIYORUM.. Sakın inanma CUNKU atıyorum !!! denize bakıyorum seni goruyorum,gokyuzune bakıyorum seni goruyom,yildizlara baktım seni gordum…. Allah kahretsin cekilsene lan okuz Aşk bir kadının yaşamının tum oykusu erkeğin ise yalnızca bir seruvenidir… Aşk bir turşu suyudur. İcmeyenin ağzı sulanır icenin de midesi bulanır Bir kadının kalbi ucsuz bucaksız bir okyanusu icinde barındıracak kadar geniştir. Bir kadın ya sever, ya da nefret eder; ortası yoktur. Kadinlari anlamak kadin olmak kadar zordur… Kadin bir cicektir erkekse etrafinda ucan pis bir bocek bir erkeği mutlu edebilmek ONU anlayıp az da olsa sevmeli,bir kadını mutlu edebilmek icin ONU,sevip hic anlamaya calışmamak gerekir… Kadınlar duygu yuklu bir gemi gibidir denizde dalga vurdukca etrafa neşe sacarlar… Bazen de dumduz deniz uzerinde sessizce kacarlar… Sevdim Seni Bir Kere Ba$kasini Sevemem Delii Diyorlar Bana Desinler Degi$emem.. Endamin yeter gozlerin yeter ugramasin sana ne huzun ne keder kalbim senden senden vazgecmeyecek korkma icimde askin hic bitmiyecek Sevme kizim yanarsin Diye soylerdi annem Girme ask kapisindan Guler sana elalem Dinlemedim ah, Ah bu kafam ah O gun bu gundur Ask bana gunah dur dinle! karagozlum gitme.yapma bana kusme!ozluyorum deli gibi muhtacim sevgine! Pisman olup birgun donerse geri yillar gecti unutmadim ihanetini ben affetsemde yalan gozlerini allahindan bul ben susuyorum!! Sirrini arkadasina verme arkadasin arkadasida vardir ѕєνєη ιηѕαη gιтмєуι вιℓє gєcιямєz αкℓıη∂αη..gι∂єη ιηѕαη ѕєνмємιşтιя вєη вυηυ oğяєη∂ιм вαвαм∂αη…вαкѕαηα gι∂ιуσя ѕєηι ѕєνιуσяυм ∂ιуєη ιηѕαη…. ѕυѕмα cσк ѕσяυ ѕσямα,α∂αмı вυηαℓтмα,нєѕαρѕız уєяє ѕσяυη уαяαтмα,∂ιηℓє αηℓα νє уαяgıℓαмα…!!! :::тαηяıм вι кυℓυη∂αη ∂ανα¢ıуıм::: єтιкєтє gєяєк уσк єѕкιℓєя тαηıя вιzι вєηι вυ нαуαт ∂єğιℓ αмα ‘α¢є’ νє ‘αуşє тєуzє’ уıρяαтα¢αк ~~уα вιя уσℓ вυℓ, уα вιя уσℓ αc тα∂α уσℓ∂αη cєкιℓ~~ ιуιℓιк єтмє кucuк goяuяℓєя кoтuℓuк єт gυяυя ∂υуαяℓαя кα∂ıηℓαя кυѕυяѕυz ναяℓıкℓαя∂ıя αмα уιηє∂є вιя нαтαℓαяı ναя∂ıя σ∂α кєη∂ι ∂єğєяℓєяιηι вιℓмємєℓєяι∂ιя oуℓє нσяσzℓαя ναя∂ıя кι guηєş ѕα∂є¢є σηℓαя oттuкℓєяι ιcιη ∂σğυуσя ѕαηıяℓαя!!! ηєƒяєтє ѕєνgι∂єη ∂αнα cσк guνєηιяιм cuмкu;ηєƒяєтιη ѕαнтєѕι σℓмαz… αн ∂ємєк ozєℓ∂ιя…ναн ∂ємєк ιğяєηcтιя… ∂ση’т ƒσяgєт мє ηє σℓυя вєηι тєякєтмє.. кαρıℓмα яuzgαяıмα ηєzℓє σℓυяѕυη єѕкι∂єη кιвιяℓιу∂ιм; αятıк кυѕυяѕυzυм… вιя єякєк єη cσк ѕєνgιℓιѕιηι, єη ιуι кαяıѕıηı, єη υzυη αηηєѕιηι ѕєνєямιş єℓιηє αℓмιѕ вιя ¢ι¢єк ѕєνє¢єк ѕєνмєує¢єк. αн, кσ¢α ѕєяѕєм ¢ι¢єк ηєя∂єη вιℓє¢єк. ~~вєηι вιя ѕєη αηℓα∂ıη , ѕєη ∂є уαηℓış αηℓα∂ıη. ~~ уuz мιℓуση ∂єƒα ѕoуℓє∂ιм ѕαηα αвαятмα∂αη кσηυş ∂ιує! вιℓιуσямυѕυη ѕєη уuzмє вιℓмєѕєη νє ∂єηιzє gιяѕєη вιℓє вαтмαzѕıη. cuηкu тιριη кαуıк. єѕкι∂єη тσz ρємвє нαуαℓℓєяιм ναя∂ı, тσzυ gιттι ρємвєѕι кαℓ HAYATTA SEVME! SEVERSEN İHANET ETME İHANET EDENİNDE SUCUNU ASLA AFFETME!!! Senı Seven KaLbe Zulum Et Et Edebıldıgın KadaR butun yoLLar Senın Olsun Gıt gıde Bıldıgın KAdar DUYDUM KI BENI UNUT DEMIŞSIN. ACABA HIC DUŞUNDUN MU SEVGILIM HATıRLANMAYA DEĞERMISIN bir zamanlar seni herkesten esirgedim şimdi herkese bagışlıyorum.. NASIL İNANIRIM SANA…BU YUREK AĞIR BANA SEVGİN OYLE UZAKLARDA NEFES ALSANDA YANIMDA… BU AŞK FAZLA SANA!!!! onumde dız coken daglar wraken gıdıpte kucuk tepelere yalwarmam…!!!! YILDIRIM GİBİ DUŞTU HASRETİN KUCAĞIMA.YAKALANDIM SUCUSTU.KIYDIM GENCLİK CAĞIMA!!! вєη єη cσк уuяєğιмє кız∂ıм.. oƒкє вuуuтєη вαηα ιηαт, ѕєνgιℓιηιη ѕєѕιηι ∂υу∂υğυм∂α уєηιℓєη уuяєğιмє кız∂ıм.. ѕαηмα ѕαкıη ѕєη∂єη, вєη кєη∂ιм∂єη ναzgєcтιм !! Fransaa Fransaa saldır saldır Fransaaaa !! αşкℓαяı ∂α ∂єνяαℓıя мı кαℓρ ηαкℓι уαρтıяαηℓαя ¿?¿ …Laf olsun diye konuşmuyorum konuşuyorum laf oluyor!!!…… уσяυℓ∂υм кαcı$ℓαя∂αη, кαувσℓυ$тαη ѕıкıℓ∂ıм.. ѕαкıη αякαηα вαкмα, кяαℓℓαя oη∂є gι∂єя.. msn de ne? ne işe yarıyo “ѕєηι ѕєνιуσяυм” ∂єякєη, αѕℓıη∂α oуℓє υzυη кσηυşυуσя∂υм кι вιя вιℓѕєη.. cσктαη υzαкℓαşтıм, вıяαктıм вιя уєяℓєя∂є, υηυттυм ѕєηι αşк.. нαтıяℓαт кєη∂ιηι вαηα !! “ηє cσк уσяυℓ∂υк вuуuмєктєη ѕσℓυкℓαηαℓιм вιяαz.” вιя ιηѕαηı ƒαяк єтмєує вιя ∂αкιкα,тαηıмαуα вιя ѕααт,αηℓαмαуα вιя guη,ѕєνмєує вιя нαƒтα уєтєя;αмα υηυтмαуα вιя oмuя уєтмєz…. нαнα ραмυктαη ρяєηѕєѕмι σℓυя σℓυм ρяєηѕєѕ ∂є∂ιğιη тαş gιвι σℓυя вι αηℓαмαℓıк zєкαм ναя∂ı…αηℓα∂ıм…αηℓαмαz σℓαу∂ıм… Sevdimde Ne Oldu Efes Zengin Oldu…!!! DeLiKaNLı TeRKeTMeZ TeRKeDeNiDe aFFeTMeZ…! Gıttın vefaSız bıttım saNıyOrsun Kımın yUreyındeN..Kimİ koVuyoRsUn…? seven sever…sevmeyen yol alır gider…benim dunyam her turlu doner… Ask iki insani sevindirir.ucuncu kişiyi uzer BU MESAJ OZEL BİR FREKANSLA GONDERİLMİŞTİR.ZEKILERDE HAFIZA KAYBI APTALLARDA KISA SURELI KORLUK I.....NELERDE BİR ANLIK GULUMSEME YAPAR… beni seviyor musun dedim seviyorum dedi ne kadar dedim olesiye dedi ispatla dedim oldu enayi evde kalmış kızlar mujde………. adınızı,yaşınızı,boyunuzu,kilo nuzu yazıp 2111’e gonderin aileniz yerine turşunuzu biz kuralım……… (dikkat…ilk 10’a girene turşu bidonu hediye……) Kara Biber Kırmızı Biber Beni Unutursan Geber birini sevdim kanser oldu, birini sevdim verem oldu, birini sevdim kamyon carptı , kafamı bozma seni de severim haaaa AŞK YASAK SeVgI YaSaK NeYmIş eFeNdIm yAşIm uFaK AŞK NEDİR BİLİYOR MUSUNUZ???KARŞINIZDAKİN İ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI SANMANLA ENAYİ OLDUĞUNU ANLAMAN ARASINDA GECEN ZAMANDIR…. aşk olmeyi kabullenmektir, olmeyi kabul edenler enayidirrr… Kopya bir sanattır.Yakalanmadığın surece^^ SENİ SEVİYORUM DİYORSUN MADEMKİ SEVİYORSUN CEHENNEME BİLET ALDIM SOYLE GELİYORMUŞSUN? herşeyi bilme, haddini bil yeter seni sewdiğim kadar dersleri sewseydim profosor olurdum karar vermiştim sana dunyanın en guzel en şirin en nadide en goz alıcı hediyesini gonderecektim ama postacı amca CIK O PAKATİN İCİNDEN dedi kalbimde herkes engelli bitek sen onlinesin Yerin kulağı var derler. Benimde kulağım var. Peki ben yermiyim. Hayır yemem! dunyada ınsanlar sevgisizlikten olecekler bunada en cok hayvanlar gulecekler matematik ustune tarih ustune fizik ustune gelmeyin ulen ustume ustume erkeklerde yalan cok sevmeye gelince yurek yok sakın sevme arkadas YASIYAMAZSIN oyle ağırki sevgi TASIYAMAZSIN sen değil sevgime nefretime bile layık değilsin… Hayat Yalansa Gercek Sen Ol…!!! Ne kadar komik olmaya calısırsanız o kadar boş insan olursunuz….. demeyin bana aşk da neymiş yaşayın gorursunuz. canım sıkılıyor canım yanımda yok diye.canımı duşunuorum beni duşunuormu diye?acaba canımında canı sıkılıormu canı yanında yok diye.. *Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile … Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye. Yureğime bir turlu o gitti diyemiorum… Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yureğin acıyorsa. Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi duzeltmek ise gece doğan guneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi guneşin doğmasını bekle Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak… Ne seni unutmak gibi bir caba var yureğimde,Nede aşkımı korukleyen bir ruzgar , Ne seni gormeden durabilecek kadar gucluyum, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var. 1 Gun 1 cılgınlık edio seni sevdiimi soylesem alay edip guler misin yoqsa sende sewer misin? Sevmek olmektir bence, bende sewmiştim olmeden once. 1 gun gelip “ben mi dunya mı” die soracaksın. Ben dunya diyeceğim we sen cekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dunyam sensin. Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler icin terkettim o beniii bırakmıyor!! HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GUN YERİNE GECEMEDİLER. O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER. Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda sever…BAŞKASINI! aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa catışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım Sen beni oyle bir hale getirdin ki dostlarım bile guldu ama ben seni oyle bir hale getireceğim ki duşmanların bile ağlayacak! Aşk Gulmekten cok ağlamak, yaşamaktan cok olmek, gelmekten cok gitmektir ve aşk oyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever… Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan gormeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gozyaşlarımla gulmeyi, Kavuşmak icin sabretmeyi, Herşeyi oğrendim ama sensiz olmayı asla Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var *Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım soyluyorum. Seni Cok ama Cok Seviyorum. Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi CocukcA Sen GercEkcE , Hepsi Oylesine Sen Olesiye *Herkesi sevebilirdim. . .sevmeye senden başlamasaydım. Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, omurlerin sonu hep karanlıksa, al dunya bu aşkı. . .Sende kalsın! Bizim aşkımız istanbul kadar buyuk, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar cekici, izmir kadar vazgecilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı. Sen gelipte pişmanım desem, bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim. Seninde benim gbi sevmeni isterdim! Ağlamak cocuklara affetmek Allah’a mahsustur. Aldatırsan cocuk deilim ağlamam Allah değilim affetmem. Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık soyluyorum “SENİ SEVİYORUM” Ey kahverengi gozlerine tutulduğum cocuk! Eğer seni cok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gokyuzune bak. Gorebildiğin binlerce yıldzdan her biri sana gnderilmiş opucuklerdir! 1 gun 1 elimde gul 1 elimde silah yanına geleceğim. Ya o gculu alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun! Seni gormek su, senle yaşamak nefes olsun. 3 gun susuz yaşayabilirim ama nefessiz asla! Sevgini gostereceksin soylemek yetmez. Sevgi gozlerinde olacak sozlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez! Kimi ruyalarda gorulmeye değerdir, kimi gerceklerde yaşanmaya. Sen gorduğum en tatlı ruya, yaşadıkca bitmesin dediğim en guzel gerceğimsin! Balığın suya, ciceğin guneşe, insanın sevgiye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar muhtacım sna. Sen her gece yatağımda duşunduğum, şiirlere konu die sectiğim gonlumn tek yari. Haydi bekletme beni. Biraz olsn duşun senin icin carpan kalbimi. Sana bir gul sundum kokla ama soldurma. Sana omrumu sundum yşa ama harcama. Sana kalbimi sundum sev ama parcalama. Yalan bakışların sahte guluşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni cunku sen sahte deilsin! AŞK -------------------------------------------------------------------------------- Yureğime bir turlu o gitti diyemiorum… Aşk Gulmekten cok ağlamak, yaşamaktan cok olmek, gelmekten cok gitmektir ve aşk oyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever… Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var Bizim aşkımız istanbul kadar buyuk, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar cekici, izmir kadar vazgecilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı. Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık soyluyorum “SENİ SEVİYORUM” Sevgini gostereceksin soylemek yetmez. Sevgi gozlerinde olacak sozlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez! Yalan bakışların sahte guluşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kadar sevdim seni cunku sen sahte deilsin! Kimi ruyalarda gorulmeye değerdir, kimi gerceklerde yaşanmaya. Sen gorduğum en tatlı ruya, yaşadıkca bitmesin dediğim en guzel gerceğimsin! 1 Gun 1 cılgınlık edip seni sevdiimi soylesem alay edip guler misin yoksa sende sever misin __________________