BEN COK ERKEN BUYUDUM SEN BENIM COCUKLUGUMU SOMURDUN bıktık hep bi kaybetmekten caddelerde bos surtunmekten kazanmak ugruna olmekten... Nedenİ Yoksun Arzularimdan BahCe Yapsam Tohumuma Suyunu Serpedermİsİn Uzun bir seferdeyim gucum yetene kadar.. ozuR diLérim séni uzmék istémédim. én iyisi intihar édiyim dédim, éttim..!! canim ßiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ? Sensiz KaranLık Heryer GozLerim KapaLı,Herqun Ruyamda Gorduqum Bu hayat FarkLı.. Anlatmakla Bİtmedİ Sancilandi Dİlİm, Atma Maphusa Benİ Ben SuClu DeĞİlİm. Tak BoĞazima İpİnİ, Yada Kes BİleĞİmİ, Sensİzlİkle YaŞayacaĞima OlUme Gİdem Daha İyİ... ..::::son nefesi cektim cukuru kaz::::.. яαуıηα кσу∂υм нαуαтıмıη тєк ναgσηℓυ тяєηιηι, gιтмє gєℓмє αℓємιη∂є тєк νє ѕση ѕєƒєя∂єуιм YeTr ki OnuR* suZ oLmaSn a$k... ZıLGıTLaRı aĞıTLaRıN KuCaĞıNa BıRaKaN BiR şEhİrDe YaSLaNıYoRuM HuZNe... aĞıT YaKMaYı BiLMeYeN GeNcLiĞiM;aCı DeMLiYoR DiLiNdE... Gittin, BANA BU REZİL İSTANBUL KALDI... (•̪●)Kaybolduм ѕєηιη кαLвιη∂є ... benim yureğimden gecenlerin, yeri yok kimsenin yureğinde. ··•» ·• × ßozαя мî §αήdîή αCïℓαя × ßεℓαÿα αŧℓαя Gįdεяįм × •· «•·· вιя нαуαтıη αηℓαмıу∂ıη αѕlıη∂α,αηℓαмıуℓα вιяℓιктє σ нαуαтı∂α goтuя∂uη уαηıη∂α Ve ben taş mıyım sevgili?.. MasaLLarda ya$ar akıllarda kalır anlamalısın onu yaşatmalıyım icimdeki bu seni bak alamadı kefenim ellerini uzatıp affet beni......! .....DışıNı SusLeR iciNi TakmaZ oLmuşSuN...... Bu hiddet benim! Kimse sahiplenmesin! Butun suclar �yine� benim! Kimse, nezaketini araya verip, suctan pay cıkarmasın kendine! Hasarı tespit edin yeter! Bedelini, fazlasına canımı ekleyip odeyeceğim! .... Ustum kalsın! αкsЇLЇğЇм usтuмdε, sεиdε КεLίмεLεя ΗεР ƒαГαzΪ.. qόяdύğύй Кαdαя αяαZΪ!! кΪмSΣ мϋкεммεL dεğЇL кΪ.... лέ uмdυл кΪ βεйdεй,кαdı кІzІ βΪLε ωεяεмLΪ..? βέлΪм ΚUsUяUм αйCα йaz,sεйΪйкΪsΪ МεŜΑωϊ....... Ezbere alınmıs ayrılıklar koymaz bana Ustume gelme, vakit sonbahar Ustume gelme! agzımda kufurler dolasmakta. FaRKLı OLMa CaBaSı İcİNDe OLMaDıGıMDaN OtuRu FaRKLıYıM GzLer aqLamqLı $ozLer acıma$ız hyt anLam$ız ßedenim ı$$ız diyarLarda yanar oLdu coLLerinde kanar oLdu BEN KENDİMİ BIRAKTIĞIM ZAMAN SEN BENİ BIRAKMA!!! вυguη υzαкѕıη вαηα cσк ∂α υмяυм∂α αğℓıуσяυм ѕαηмα Soylemeden Git ! Soyleyemediklerin de Burada Kalsın Ben Yaşarım Onları kuzuLar ıcın aqLaYan kurTLarda wardır haYaTTa ...!!! (: ιcιм∂є кι ѕєηι кєşƒє∂ιуσяυм... =) birtek kurşun caredir bu acıya rabbim sen bu kulunu bagışla bedenim cururken bu kara toprakta ruhum seni bekleyecek buralarda.. Gun biTer aMa sevGi bİtmeZz SustuGum iCin mİ tum bunLar?? Cunku OLUM bir yok oluş degil YENiDEN DOGUSTUR...! İnandıklarımızın arasında cok fark var. Halim yalın,son sireni benim icin calın. ||[5iah ßeaz ßiRr Hayat Ya$ı0rmM Moruqq..!! ßendn r3nkLi ifaDeLr ßkLeme Duşundumdé. ßazı Zamanlarda ßazı İnsanları Kéndi Kadérlériné Oylécé ßırakmak Gérékiyør Oylécé Gidişlérini İzlémék.Bir Kac Guné Kalmaz Sıyrılır Ténindén Køkum. Şair Olur, Zaman Olur, Aşk Olur Kalplér Vé Kalélér Hép İctén Yıkılır. Sana Dair ßir İhtimal Karışmadan Kanıma Artık Git. ßiliyørsun ßéni ßu Hiclik, Séni KAN Tutar.. Tum $ehir Ağladı .. Sen giTTin diye .. Mecbur musun Hep EN Uzağa Gitmeye... artk eski haLim kaLmadı hic (.) qozLerimde yanan o ı$ık coktan sondu (!) eski co$kusu yok yureğimin.. ßedenim, bu kendinden nefret eden ruhu ta$ımak istemiyor (.) Ve ßir itiraf ; AsLa qorunduum kadar quclu olamadm... ßény kayßédérsén ßi daa asLa ßuLamassin o ac qosLu kaLBiné raat ßatmasin we sonra* Kaptırdık kendimizi meLankoLi dunyanın maviLiğine. Orda her$ey gercek gercek olmayan ya$adıkLarımızdı.! dindirir acını elbet bi melek yaa.. YoksuLLuk KorkusuyLa Omru Sérvét Peşindé Harcayanda Gordum FakirLigin Ozunu .. Cévirdim Yuzumu ( ! ) ιcιм∂є şєƒιηι кαувєтмιş вι σякєѕтяα нuzηu...∂ışıм∂α ¢нαяℓιє ¢нαρℓιη guℓuşu.... Cehennemde ya$adıqım ıCın cennet haKKımdı... Canıma TaK Eden NedenLerim Var..! KaLBim TeK ßasınada Atar DesteK unite İstemezz.! | İKimiz meqer Cokmuşuz ßu resme...! ßαηα уαяıηıη gєтιяє¢єğι кιşι ѕєη ∂єğιℓѕєη єğєя,уяη σℓмαѕıη вgη вαηα уєтєя...!! νακıт gecмeκ вıłмezđı øчšα ħαиgı αяα κøρтυ чαρяακ чαρяακ тακνıмłeя".. ...//...† intihara meyiLLi oyuncak bebekLeris biz dunyanın donuor oLması eğLndiremes bsi..! †....//....GozLerim KapaLi Ve AgLamakLi Beni.. SensizLikten Pes EtmekTeyim.. Diretmekteyim Bu KaLbi Ya$amak icin... Sensiz Ben Bi Hicim BiLirsin...! Bir Can istiyorsan Beni Gotur AzraiL.. Benim Sevdigime Dokunmaa..!!!! MutLuLuk ıııı[]ıııııııııııııııııııı HasreT ıııııııııııııııı[]ıııı aCı ııııııııııııııııııııı[] >>>گuKut-u MãkßêR