biri bana yardım etsin...
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- biri bana yardım etsin...
-
26-09-2019, 17:41:42ewet arkaaşlar ben gecenlerde msn 8.5 yukledim (hay yuklemez olaydım ) ne olduysa ondan sonra oldu bi sure sonra bu msn hata raporu vermeye başladı artık dk başı verince sinirlerim bozuldu en iyisi bunu silmek dedim ve silmdim. denetim masasından siliyim dedim silindi sonra bilgisayar yendiden başlatılacak dedi anasını satıyım kim bekliye bilir benim takozun reset atmasını bende reset attım ee attım atmasına 8.1 yukliycem bilgisayarınızda daha yeni surrum var diyo bu boyle olmaz dedim bu c program filesden sildim yanlış yazmış olabilir eeeee yine aynı sorun sonra 8.5 tekrar yukliyem dedim o da yuklenmiyo sonra bi denetim masasına tekar girem dedim ahan o da nesi daha silinmiş tam dedim işi cozdum birden silerken hata raporu verdi şu kılasoru gosteri C:ProgramFilesCommonFilesWindowsLiveInstallerM siSources kulanmaya calışdığınız ozelliklerr şuanda kulanılmayan bi ağ kaynağı uzerindedir diyo biraz daha şey var ama yazamıyom şimdi ben ne yapıcam biri bana yol gostersin roman yazdım beee __________________