=) ** Mr. piSLicK ('.') ¬± // кα0$. кεЧgεи¹ ² ³ .‡| ŋЧ » ι¢ε-иιGн†мαяε ' Ľэмoи PээĽ ... Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı yektiM! ßoo!! ·$13|·$4 Mucks۵(: ·$13| ·$2کнıMαЯıcKکнєY! deqiLim sizin qiBi oLmamDa qokDéLenLerDéN tukuRuCém suraTınıZa,aLayIna x) ßu aLémde ésRaR buYuk ihtiyac héRkés céqméyé muhTac toRbacıyLa dost bacıyLa aRkada$ omRumuz qeci0R yawas yawas.## éLé$tiRmé ßéN!.. ßéYéndiYSén takD!R éD....! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taq:Ma siKdiR éDD..! TuTamicaM SozLer VerMem ßaSiT kişiLerLe MEvZuu yaPMAm ßaZı ŞeyLri AsLa AfeTmem Ağır GeLiYoSa ßu SzLer FiRar SerBesT UsTeLeMem
a.q x a.q² x a.q³*½·$7+[(a.q x a.q²
-·$11(a.q-a.q+ ½
³]²a.q x a.q²x a.q³·$9-½=½a.q+½a.q=·$4Way a.Q. Kimisi daNdik kimiSi takLit İLker ErquN hepsiNe pandiq :P:P
DnYaYa Téq ArmAqaNm OrtA ParMaqıım (saq0o0o0o0o) mikRafoNu aC ya iCimi okŞa yada y0L baş saCcC!!! hoplayaROCK zıplayaROCK inanaROCK coşaROCK e birazcıkta matROCK dinlemek lazım ROCK oLum hayaTin heR kO$eSinde Beni bekLerken, eCeL hEr sOkak baSinda PusuDayken BiLe .. GuLusuM 10 NumaRa !! Ulan Super Mario Butun Gecligim senin Manitani Kurtarmakla Gecti :P ...kaNky aLem qoth oLmuSh...oRtaLıqh biR suRu koLpayLa doLmush... Cehennemden qeLdim Cennete qidicem.... !Yakinim uLan ! Cagir qeLicem... ! PsikoLojim Bosuk :S Yayında Emei Gecen Her Kesn Amk :@ Artık akıLLandım orta parmak son mesaj qidince bu diyardan Yok teLa$..!! cocA.coLa rekLamıNdaki penquen'Ler qibisiN doRt Kapaq biRiqtiRsem 1 keRe veRiRmisiN ßataqda Ve Yataqda Eşi iYi oLmazsa eLine mahquMsun ßiR pesimisttin qoz yaşLaRı $aRkısı dinLeRken akLıma cz'de kesitiğim orc'LaR qeLio qeLEceqi MeraK etmi0ruMm NasıL 0Lsa qeLeceKk...... NeFreT ve aCıNın biRLeşimiYim Ben aĞLaMak FeLseFeM oLduRMeK eĞLenCeM... enJekte eddiM tuM hayeLLeRimi kaRanLıaaaaaa !!!! Ben Kubar Kadar Asil, Deligonca Kadar U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Kadar Lux & Cocaine Kadar Tehlikeliyim !
€ziLmi$ ßir Kentin SokakLarında Sevdası YasakLanmı$ Vede umutLarI Kur$unLanmı$ GeceLerin İsyanKar SerSerisi... Ne Paranın Delisi Ne --------in Golqesi Ne ------nun ßekcisi Nede İbnenin Tetikcisi Olduk ßiz Gonlumuzun £fesi Ortamların Delisi Olduk. GûLûşLér yaLañ artık SévdaLar DµmÀñ aLtı Cigaramıñ uCuñda YakıCam Bu aŞkı ! Cak KİBRİTİ Gor DUMANI ! WεLcomε to my worLd!! I'am thε bε$t, aLayına rε$t! Hαsηίcκ†ίя ىuγa λттiм вîґ †aร ςϊκaяdî รєร ₣aร ₣aร λรkiпdάn dōŋdΰm dє|ίγe înanмaรรan รoя طenĭ κuя†|aя ٧adϊรinden 61 мємλ†iγe...
İnternetten Cıkmak Lazım Hatun Kesmek Lazım Ozumuze Donmek İcin Artık Bişiyler Yapmak Lazım.. Yeni Bir Meyhane Keşfettim Mezarlığın Tam Karşısında Eğer Bir Gun Beni Ararda Bulamassan Ya Meyhadeyim Yada Tam Karşısında biZ aNamıZın kaRNındN iNmediK soqaqLaRa soqaqLarDa taNıştq dunYayLA smDi soqaq piciYz Die geciNenLeRe akıLLı oLun aLayına meRmi KaŁßim SoZz v£rDi ßana,GuRuRŁu OŁaCak..'HAK¨£Tm£Y£NİN'GoTu Nu kaŁDırMaYaCaK...! BéNi uZaqKTaN !ZLéD!N!Z !MRéND!N!Z B!L!oRuM, H!CB!R ZaMaN BéN!M G!B! oLaMaDıNıZ oLMaNıZı D!L!o0oRuM…?
Đoqαγî รєνîγoяรαn Λqαc dîκ.. √α†αnî รєνîγoяรαn ρ.κ.κ .................... καbusun oLuя яuγαήα Gîязяîм goLgзn gîbî зnsзndз gзzзяîм bзn bзnî bîLîя αlαγını sîLзяîм λzяαıl gîbî яuhunα coκзяîм TeTik Duşer Alem BiteR ARZU Edene gideR faRk eTmez Zalim kadeR isTe saNaDa gideR.. Yapma be Azrail amCa mario'nun biLe 3 caNı vaR
Ne Onemi Var KimliğiMin! HerkeS KadaR onemLi! HerkeS kadaR OnemsiZim! Sevmek yaLan ise Bu dunYa'da seeN seV beNi teK yaLanım oL haYatıMda beN ki bu hayaTTa acı ceqmeYe we KaybeTmeye mahqum seNki eziLmeye we kuLLanıLmaya mahqumsuN... _-_duyquLaRım coqh hasTa_-_
ıllılı.ıl.lı..1zm1r..ıllılı.ıl.lı ' †ıк..! †ıк..! †ıк..! кiм..! 0σ..! ( - ßђєи..! - λSк..! ) ßi..! S.q†iя..! qi†..! γђλ..! bi daNé daHa béN yOKkİee xD Chéstér 0Lp qyb0Lmq istiy0rm…kmsénindé bLMasını ‘isT3miy0rmm!! BeNNnNN BideneiMmm Haberinis YoOkKk aYoOL..! Hicbir Raporda SabitLenmemiş DeLiLikLerim War Benim... ' VodafoNe ne demi$??.. anı ya$a..! =) - Ey salak qencLik.ßu kutsaL vatan msn'den-eMaiL'den atıLan mesajLarLa kurtuLmaz.OkuzLuqun Luzumu yok ... ^^ xD sħЄqЄг вis'ħЄ.sħЄгіи вis^ħЄ.мΆиγak вis'ħЄ.ƒéиa вis^ħЄ.γǾq вőLé вis^ħЄ şımaRık - ukaLayım isTeince Lafı koyaRım ama cok haSsaS ve aLınqanım cozemessiN ßeni..! ßen zoR oLanLaRdanım. Hade qeL ßir oyun oynayaLım ... SeN ßNm hayLLeRimLe ßeN seNiN hayatınLa... vaRmısıN ?... FazLa Raad'ım.!! RaatSız Eder mi ? Etse Bile.! FArk Edermi ? azRaiL'i Dişi qondeRsinLer oLumLe biLe sevişiRim ********im buRda etiKet gecmeZ. ne entel ayakLar, ne sulu tavırLar, buRası Turkiye, Yok oyLe! " 1zm1R'LiYiM HaLiM BaŞKa " " 1zm1R'LiYiM DoYMaM AşKa " Ey Aşk! Uzulerek soyLuyorum ki; Bu insanLar seni hakeTmiyor... Ahh neRde o esKi aşk'Lar şiMdi mecNun kupeLi Leyla ise kaşaR __________________