...bu sefer oyunun kurallarini kendim belirliyorum ben degil hayat benim istedigim kurallar icerisinde oynayacak... Bu Kesin ...Zaten inancımısz Olmasa war oLmanın anLamı anLamsızLıktan Baska Bir AnLama GeLirmiydi? siLdikLeRim waRdıR ßiR De onLaR yanLı$LaRm we pi$manLıkLaRmdıR adLaRı anıLmaz hatıRLaRı soRuLmaZz saDece pi$manLıkLaRmdıR..!! αşк уσк σℓмυş αятıк ѕєνgι ιѕуαηℓαя∂α мυтℓυℓυк υzαкℓαя∂α кαℓıякєη нαιηℓιк νє αуяıℓıкℓαя oη ρℓαη∂α.. Ben ''SeN SeN'' die bittim oğLum ! Hadi UnuT UNuTaBiLirSeN..!Ben Seni Yudum Yudum İctm oğLum,Hadi oL Eskisi Gibi oLabiLirsen !! bu son aLdaNışım soN yıkıLışım oLacak GeLseN de boş artıq geLmeseNde, beN yokum ..!! ..Bnm aNıLarım KaRaNLıqq TaFraCı heRkess.. *..Bhaqq BisS sPerr iqiLiyiSshh..* Herseyin Yeri ve zaMaNı vardıR..Bu Yer ve zaManın uyGun oLduğu bir ZamaN asLında bi YaLandır.. İster susar ayrıLık konusmasıNı dinLersin..İster hayKırır AyrıLığa 1 Kez oLsn isYan edersN' Hani o sessiz gunde kulağıma fısıLdamıstın ya...BeniMLe cıkarmısın diYe.. Duy şimDi fısıLtımı!! SeninLe MerDiveeN biLe cıkmam SensizLik mi ?? o ne demekk yeni Bi Yicek falanmı.._? Vay Bee Ben Neymişimm ..!! ßéLki akLım ßir dénizdi ßén ßouLdum.. MutLu sonLa ßitén hikayén oLamam..(!) kuCuquM daHa coK kuCuquM bU yuZdeN buTun koRkuLarıM GruRum Bu YuzDen bU yuzDeN coCuK qibi koRuNmasızLıqım ): [arKadaşLık zaTen oLmuşş Morqa kaLdırınn ."bNa iHTiyAcuNn YqOkk ArtIkkK.ŞeNiNnn OlAnA İİ bK"“ .rEsT CEkTiM dUnYaYa BıRaKtIgIndA bHeNi ... YeRi GeLMi$ aClYaDa GuLMu$SeM , SaNa oLaN SeVDaMDaNDlR BiLeSiN . . . Lay Lay Lom qaLißa sna qore sewmeLeer!!! [»αкLιмdαѕιn«]..ѕαdece..[»υzαктαѕιn«] tahta tekerleklerle ceset taşıorlar, cesetlerin bazıları yaşıorlar... cesetler bi daa olmckler, cesetler gerie donmicekler! daha da sessizleşiyorum her gecen gunde daha da hissizleşiyorum her hissizleştiğimi fark ettiğimde... Arkadaş Gel Olmeye Gidiyoruz Deyince: Neden Değil, Ne zaman Diyendir.. olum yine aynı yerde aynı saatte cıktı karşıma ama bisey eksikti ve ben hala gulmekteydim cunku sen coktan olmuştun Uzak Durun DuşLerimden. Cekin Terapi OrduLarınızı Du$Lermde pusLu ßi intikam biLeklermde ßayat ßir intahar øySa oLunucek ßir$ey yokmu$ Sen qidnce ya$anacak ßi$ey øLmadıqı kadar! Merdivenlerden cıkarken orada olmayan bir adama rastladım..bugun de yoktu orada!..keşke,keşke hic gelmese... Birgun bu eğlenceli ışıklar bitecek..yalnızlık gercek demek..gercek bizi cekecek!!!.. Bizden nefret edin cunku sizden değiliz,arkamızdan hep kufredin kendimize kefiliz,dunyalarımız farklıdır anlaşamıycaz eminiz..asadan olumu cıkaran ustadın nesliyiz biz Yalnızlığımı orttuğum yalnız bedenler de terk etti beni.. kapılma ruzgarıma nezle olursun.. Adı VicDaNsIz gerisini sorma... SeNi sEfİoRuM sOzLErİ hEr ŞeR..zİn AğZıNa SaKıZ OLmUş.. oLum abartı senin neyine,beynin sahip senin abartı genine,beni cope atmak senin ne haddine!! sen zaten coptesin bari beni ceqmee... Onculuk yaptıım herşey taklit edilior,beni bu kdr benimsediinis icin tşk ederimm... bu kdr cehalet ancak tahsiLLe oLur!!! Dipnot : Alıntıdır.. Gormedikleriniz Varsa Gorun Diye Koydum.. __________________