Paylaşıma Devam..Dal iceri..
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Paylaşıma Devam..Dal iceri..
-
26-09-2019, 17:39:32kıyamet mail atmış...bu gece hep beraber kopalım diee... 'AŞK'' bir yarıştı,ODUL ise sen..o yarışı kaybettim cunku olamasdı,sen başkasını SEVERKEN.. Eskileri siLdim ama kırmızı oLunca izi kalıoo... yureim yaralı derinden...yanmaz artık istesemde yeniden..cok yaralar sardı kalbim amma..bu yara kapanır mı bilemem... Seni kaybetmemekte kararliyim. Kararlarimda israrliyim. Israrlarimda inatciyim. Inatlarimdan da VAZGECMEM... Bu yazilari okuyorsan hala yasiyosun demektir, ama ben senin yasamani istemiyorum...! Cok yardim severimdir, her turlu yardimi kabul ederim.. уσяυℓ∂υм кαcı$ℓαя∂αη, кαувσℓυ$тαη ѕıкıℓ∂ıм.. "ѕєηι ѕєνιуσяυм" ∂єякєη, αѕℓıη∂α oуℓє υzυη кσηυşυуσя∂υм кι вιя вιℓѕєη.. “ηє cσк уσяυℓ∂υк вuуuмєктєη ѕσℓυкℓαηαℓιм вιяαz.” soyLe a$kıNın fiyaTı kaC paRa_? ßeN miyDim kaLßiNe sectiiN oyuNcaK_? ßu Dunya’Da ßenim oLmaYaßiLiRsn Ama RuyaLaRımDa ßeniMsinn Ya GeLdiğiN Gißi oL Ya Da GeLdiğiN Gißi KayßoL eLbet Sana Gorede Bir Tarifem VarDır Rahat oL...! KaRaKTerin kadar konusTa KafamıZzı DinLeyeLim __________________ Not : Başka Sitelerden Topladım.. Yani Alıntıdır.. Bir yorum yeter __________________