2.Şarap Devrimi Başlar - Psikoloji
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- 2.Şarap Devrimi Başlar - Psikoloji
-
26-09-2019, 17:36:11Ah be sevgili Adet gunlerinde de mi hic acı cekmedin sen ? Bendeki bu hali anlamıyorsun !! Bak guneş batıyor iste birgun daha yakınız.. Bir kadın seni seviyorsa sana aittir. Mutlaka bir fotoğrafın vardır bir yerinde odasının onu kaldırtma! Bir kadın seni seviyorsa uyumadan once dua ediyordur senin adınla başlayan dualar ve biten senin adınla onu susturma! Bir kadın seni seviyorsa koklayarak oper seni, Seni seven bir kadın sevdiği kadar sarılabilirse kemiklerin kırılır. Ve bir kadın seni seviyorsa sen ne kadar gucluysen o kadar guclu hisseder kendini onu yanıltma. İlk darbede yere cakılma oğlum, İlk imtihanda sınıfta kalma! Ve asla, Ama asla ! Araya umutsuzluğu sokma. Orasıdır kadının şah damarı, umudu.. Kuştur kadın, Ve bir gokyuzu vardır her kadının. Oyle bir havan olmalı ki adamım, Senden gocmediği icin, onu dondurmamalısın. Bunu bir zamanlar seni gokyuzu ilan etmiş kadının, başka bir gokyuzunde kahkaha atışını duyunca anlarsın.. Telefonun her ışığı yandığında aklına gelen değil midir o ? Tıpkı gelen guzel haberler gibi, "o" diye umut taşıttıran Teknoloji ilerliyor, akıllı telefonlar, uzayda hayat varmı, piyasalar nereye gidiyor? Banane ki bunlardan, acaba şimdi o ne yapıyor ? Mutsuzken sakın şarkı dinlemeyin, Zarar be kendinizi oldurmeyin 3 tarafı sularla kaplı kara parcası benim icin o, dunya Onun etrafında donuyor benim icin. Gecmişteki savaşlar onun icin cıkmış ve guzelliğinden tum barışlar imzalanmış. Ruzgarın esmesi onun yuzunden, Duşen yaprak şikayetci olmasın, başka yapraklar da onla var diye. Kusura bakmayın cicekler, arılar ona guzel kokmak icin sizinler. Uzgunum muzikler, siz bir hicsiniz "o" yokken..! Kucukken misafir cocuğunun geldiğini oğrenince tum oyuncaklarımızı bir yere koyar, Fakat en sevdiğimizi başka yere saklardık. Elbet biri oyuncakları alacaktı cunku, ama o en sevdiğin hep seninle olacaktı. Oyuncağımız da cocukluğumuz da kalmadı. Umut ediyoruz, başka misafirlere yer kalmamalı.! Kalbe kiralık bir aşk duşunun. Hicbir dokunuş gercek değil, her opuş samimiyetsiz. Kalbe zimmetli bir aşk duşunun, Dokunmaya kıyamadığın, operken icine kokladığın. Bir cocuk gulumsemesi kadar saf bir sevgi ve mutluluk duşunun, Gozlerinde boğulurcasına... Uykuyla mucadele edilmez .! Oyle bir sevdiki abi, tum kalbimi soydu. Gecmiş aşklarımı, acılarımı, mutluluklarımı caldı. Gelecek diye birşey duşurmuş iceride, beraber birşeyler yazacakmışız icine Hic mi acımadın be sevgili, Şarapta son damla var mı diye şişeye baktırıyorsun..! Hayırlısını falan istemiyorum, olacaksa o olsun . Lutfen.! Abi oyle birşey ki her gece uğruna dua etmek geliyor icinizden Dine inansanız da inanmasanız da, Sacma sapan espriler bakıyorsun internetten O yuzu gulsun, yanakları avuclarınla sıkacak kadar şişsin diye __________________