Biz seninle birlikte olamayız, ben seni halusinasyon olarak goruyorum.
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Biz seninle birlikte olamayız, ben seni halusinasyon olarak goruyorum.
-
26-09-2019, 17:35:33Cumleten selamun aleykum. İyi forumlar arkadaşlar kendi capımda gorduğum aklımda kalan arşivime aldığım vs sozleri sizlerle paylaşmak istedim. Forumda boyle paylaşımlarda konuya bakma sayısı 500 filan ise yorum sayısı genelde 5-6 da kalıyor bir nevi emeğe saygısızlık. Artık bu durumu aşacağımızı duşunuyorum emeğe saygı acısından yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim , hem foruma da biraz canlılık ve renk katmış olacağımızın inancındayım. Tekrar tekrar iyi forumlar ben paylaşımlara geceyim buraya kadar okuduğunuz icin teşekkurler.Bunu ve bunu ve bunu da okuduğunuz icin teşekkurler ## Biz seninle birlikte olamayız, ben seni halusinasyon olarak goruyorum. ## Unutmak icin icip,ictikce daha cok hatırlıyoruz,boyle denklemi seveyim. ## Kendine zarar vermiş bir insana “Niye?” diye sorulmaz. Zaten birilerine anlatabilseydi zarar vermezdi kendine. ## Sarhoş olsan, bana gelmemek icin bardak bardak kahve icersin. Kendine gelirsin, bana gelmezsin.. ## Suskunluğum asaletimden falan değil, laf anlatmaktan bıktım.. ## Ne alkollusu ya ne alkollusu? Ben alkolluyken de istiyorum.cay icerken de ,kahve icerkende istiyorum.Ne bileyim meyveli soda icerkende istiyorum..Ben seni hep istiyorum” ## Alkol butun kotuluklerin Anasıdır, bizim Annelere saygımız sonsuz. ## Beni hep sacma sapan sevmişler.. ## Alkolun bu kadar pahalı olduğu bir ulkede,aşkların bu kadar ucuz olmaması lazım. ## Rakı gibi insanlar var, biraz suyuna gidince rengini belli ederler. ## Bir daha mı ? Cıkmaz sokağım olsan , tunel kazar kacarım ! ## Unutmak diye bir şey yok , sadece zaman geciyor ve gectikce acın azalıyor o kadar ama unutmak YOK ! ## Giden kimseye dur demeyin. Yeyin bitirin kendinizi, sonra boşverin. Ve bi sigarada benden yakın. ## Okullar sadece diploma verir,asıl ders sokaktadır. ## Kendinden kactığın bir yoldur hayat , geriye donersen deliye donersin. ## Her şey yolunda gidiyor ama ben galiba o yolda değilim.. ## Bize duşman olanları da biz sevdik oğlum. Onlar duşmanlık etme cesaretini bizim sevgimizden aldılar.. ## Hayat guzelde bazen paramız yetmiyor.. ## Keşke cocukken fazla mutlu olmayıp bu zamanlarada bıraksaydık biraz , lazım oluyor arada . ## ''Calışmadan , oğrenmeden , yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler ; evvela haysiyetlerini , sonra hurriyetlerini ve daha sonrada istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.'' -M.KEMAL ATATURK __________________