En Yeni Msn Nickleri – Kırık bir aşk altı ustu sana kızıp bana kustu uslanmaz ah deli gonul aşk ihanet yolumun ustu. Kanattığın yerleri opmeye calışma acısı gecsin diye boşuna uğraşma cık hadi hayatımdan hic iz bırakma. Kartonlardan yapma siperlere pusuyorum Huzunlerden bozma mutluluklar yaşıyorum Gozlerim senden sonra hep parcalı bulutlu. bıktım artık uzatma yaslan bana ağla 2 kez acınacak yerdesin Sakın benden aşk dilenme hani bulmuştun eşini Uzun bir seferdeyim gucum yetene kadar. Benim diğer yarımsın, artık yalnızsın, bu şehir sensiz duşman bana, sen benim karanlığımsın. Cenazen kalktı bugun icimden B Bir tek soz soyle yeter deli yureğim seni dinler Sonunu bile bile sana deli oldum Care bilmez dertlerimle yolunu gozlerim Terk edip gidiyor tum sevdiklerim. Kaldım yine yapayalnız. Kayboldum yaşarken yalanlar icinde tek gercek sendin sende bırakıp gittin Aşkın gozu kor mu acaba uyan artık bitti bu ruya seviyor sevilmiyorsun boş ver aldırma Kendimi koparmak isterken ben yine sende durdum. __________________