Legend Online Yaycı Rehberi İlk Once Kaderden Başlayalım Legend Online Yaycı Kaderi Nasıl Olmalı ? Şimdi Bu Soruyu Cevaplayalım ; Kader ilk almanız gerekenler sırasıyla Saldırı Defans Sihirli defans Krtik saldırı zararı + zarar Kritik saldırı zararı + % zarar Yenilecek zarar - % zarar Kaderleriniz Pembe-Sarı-Kırmızı Olursa Daha İyi Olur Bazı Arkadaşlarımız Nasıl Pembe-Sarı-Kırmızı Kader cıkartacağını Bilmiyor onlar icinde Şu Yazıyi Yazıyorum . " Şimdiden Diyim Bu Bir Hile Değildir Taktiktir ! " İlk Once Kullanıcıda en Az 350-400 K Altın Bulunacak Sırasıyla Kaderlere Basın Kotu Şans Ve Yeşilleri Satın, Maviler Kalsın Bole Bole Hem Az para gidiyor Hem Kader Puanı Toplanıyor Hemde Pembe-Sarı-Kırmızı Kader cıkma Olasılığı Yukseliyor Lv 40 Olunca Sistem Tarafından Otomatikmen Beyaz Savaş At isimli At geliyor Bunu Nasıl Dizeceginiz Hakkında Bilgi; 1- Guc 2- Beden 3- Zırh Zekaya Cok Az basın. Not=> 39 Lv e kadar sg niz az olabilir 13 k-13,5 k Gibi Ama Atı bole dizerseniz Ve 120 Canavar taşınız Varsa Sg +15 k olur Şimdi Sıra Labirent Marketi Hakkındaki Bilgide 20 Lv lin Aksesuar Ve yuzuklerini Alın Asla 30 Lv linkileri Almayın Biriktirebildiginizce Labirent Parası Ve Amfi Madalyası Biriktirin Nedenmi 30 lv lin aksesuarlarını Almayın Dedim ? Şimdi Bu Sorunuzuda Cevaplıyayım 30 lv ekipmanları Yerine Neden 40 ınkini almıyorsunuz Sebebi; 40 aksesuar ve yuzukleri epiklenebiliyor ve +21 e kdr basılıyor 15 yerine +21 + epik Sizi daha sağlam ve daha fazla Sg sahibi yapar unutmayın . MoZaİk Mozaiklerinizi Coğunlukla Saldırıya Verin "Saldırı - Kritik Saldırı - Liderlik - Hp" İŞTE BENİM CHARIM KADERİM
Envanter-Sg __________________