Bir destan yazar gibi durmadan gunduz gece ben hep seni yazmışım yureğime gizlice Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi once sev sonra terket dediler Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz. Depremle girdin gonlume,fay hattı cizdin yureğime,artcılar hala devam etmekte, ozlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde. Seviyorum sevmenin acı verdiğini; her sevenin sevilmediğini bile bile ! ama yinede bir umut taşıyorum belki SEVEN SEVİLİR diye !!! Bugun sigaramın uzerine adını yazdım sigaram bittiğinde seni unutacam sanmıştım ne bilirdimki seni nefes icime cektiğimi... Guzellik; sadece guzel olan şeylerde değil, Guzel gormek istediğin herşeydedir... Hayat bir şekilde elbet devam edecek birde icinde sen olsan işte o zaman her yer yeşerecek. O vefasız kalbin hissetmesede.. Sana bu şarkıyı dinleteceğim.. Bu aşkın uğruna omrum bitsede.. Sana sevmeyi oğreteceğim... Sen yıldızlar kadar parlak ve guzelsin,ama aranızdaki fark onlar milyonlarca, sen ise bir tanesin... Bir gun yağmura yakalanırsan benden kactığın gibi yağmurdanda kac cunku bulutların arasında kaybolan aşkı icin ağlayan benim.. Sen dunyaya surgun gonderilmiş bir meleksin ve ben seni o kadar cok seveceğim birdaha cennetine donemeyeceksin Seni her sabah ilk gorenin guneş olması ne acı. Oysaki seni her an gormeye can atan kalbimin olduğunu bilse birdaha asla doğmazdı. Keşke dağlarda gelincik olsaydımda okşamsını bilen avuclarının icinde solsaydım Unuttuklarını anımsa, Kaybettiysen ara, Ozlediysen git bul, Kırdıysan af dile, Kırıldıysan affet. Cunku hayat cok kısa... Dunya da iki ceşit gul olsun biri kırmızı diğeri beyaz sen beni unutursan kırmızı guller solsun ben seni unutursam beyaz guller kefenim olsun __________________