Banned44'den.. Nick'ler
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Banned44'den.. Nick'ler
-
26-09-2019, 16:41:32qeLen qiden ßeni yoRmaz ßiTen biŞey ßana k0ymaz...! Şimdi qitSem k0ymaz ki...kaLsam neye yaRaR ki...saNa aŞk hic yakıŞmadı...ßen yakıŞtıRamam ki... aŞk nasıL iki kiŞiLiq qoz qoRe qoRe deLiLik...hani hayaT muŞteRekti uzunTu nie Teq kiŞiLiq..? Ne unuTacaq kadaR nefRet eTTim...nede hatıRLıycak kadaR c0q sevdim SiLmeye caLıştıkca daHa c0q akLımdaSn...!! qeLdiin zaman b0şLuq doLduRan deıL..qiTTiqin zaman yeRi doLduRuLmayan oL..!! İstisna ßenSem Kaide ßozuLuR... unuTTum dedim yaLan ! asLında hic cıKmaz akLımdan ! ! Sen duŞunuRsun ßen uyquLaRım iŞte faRkımız ßu Kendimi sıRadan ßi saaT oLaRaq qoRuoRm ...zaManın kendiSym sadece qecioRm... ' haLa ßenimLe oLmana Rağmen ßaŞtan beRi yaLnızım ' .... Soz veRmeq q*t veRmeye ßenzemeS... ßana Hava atıcakSın die Kendini kaSma damaRındaki kaNın biLe ßana haSta... Sevdim Seni nedenSiz...sevmedin ßeni ******** ama biz kaLdıRdıımz q*tu indiRmesinide biLiRiz..!! ŞupheciLiiimin seßeßi inSanLaR..ya da inSan oLup inSanLıq dıŞı RoL yapanLaR ! Seni taRtaR oLceRim..Hafif qeLiRsen yoL veRiRim..ama ağıR ßaSaRsan kaLßimi..! değeRsizLiine veRdiim değeRden uTanıoRm... kapRisLeRini daHa ne kadaR cekicem..? demeq daLqa qecTin quLmekTen oLucem...ßen Seni hic sevemdim peKi ßuna ne dicen...?? vaRLıığm hiSSediLmeye ßiLiR ama...y0kLuğm k0yaR... __________________