Super aşk espiri nickler
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Super aşk espiri nickler
-
26-09-2019, 16:39:09Arkadaslar Verilmedi ( Alıntı Değildir. ) Kendi Yapımım Umarım Hoşunuza Gider... Sorular bende,cevapları sende saklı...Bırak kalsın, dedim ya; inan guzel boyle de..." Bilip soyledikleriniz yasadıklarımı ifade etmez... .Ruhumm Hep desenn deSenn. . Hala Benim Ezberimsin Deliler Gibi Seni Ozluyorum ßu yanlızLk icimE iŞLemş, cıkarTamssn! cnku o sendn eski, cnku o ßendn ßri... Severk unTmk oLr i$ mi? ßiLerk ucuruma ondn atLnr mı ki? Kaybttqnn yerine ne koysn doLmz. ß0$ bırakcqm yerini hP bombş! *Hep aRadm duRdm yaŞamm boyunca! ßu yuzLern icNde hC mi? İNSAN yoK? * *Bu oyunda kazanan olmadı .....Kirlenen we ...Temiz kalan war KUMARDA.... HAYAT qalip yine...!! Mutluluk Bende Olmadıgı Halde Baskalrına Verebıldıgım Tek Şey . __________αкℓınıη αℓмα∂ığı нαуαℓℓєяℓє тαкıℓıуσяυм,cuηкu кαƒαηıη вιℓє вαšмα∂ığı gєяcєкℓєяℓє уαşıуσяυм!!!! kurtar beni... kutsar qibi... niyetinden vazqecer qibi.. kelebek omrune yas tutar qibi... gozlerimde sen arar gibi kurtar beni ! Babaanneden kalma bebekler var payında Beklenen Ruya.. cok zor soru değil bu hadi coz ver.. hic bi kalpte kalamam icinde iilik yoksa beklemeden giderim kalbim git diorsa ben kusmem hayata başkaları kusuorsa... Seni kalbimden cıkardım diye mi hep aklıma giriyorsun ?!!! X( ßenimle ya$amak seni hasta edior,herqun soluorsun.. Her$ey eskisi qibi pırıl pırıl olsun istiorsn.. Yorqun a$kımısın ayakta duracak hali yok.. ßirgun gelir,herkes kendi yoluna gider.. Her$ey nasıl b$ladıysa oyle biter.. ßenimle payla$tığın gunler icin ;harcanmı$ zaman diorsun.. qusel olan anıları hatırlamak artık cok zor diorsun.. yorqun a$kımısın ayakta duracak hali yok.. уσкℓυğυмυη νєя∂ιğι мυтℓυℓυк ιcιη∂є;ßσğυℓαηℓαяı ιzℓισям.. ____________________________ İnsanlarin ********liği Bizi Kasmaz... RAHAT OL Benim Yolum Seninki Kadar Şaşmaz... Ben sokak lambası değilim guzelim her 10 metrede bir bana rastlayamazsın En Kralını Kopek Gordum Soytarısıylamı Uğraşıcam...Hadi 2Le konu$mak susmanın kokusudur ya sus * qit, ya konu$ * qel, ortaLarda kaLma yaLan korkakLığın tortusudur durust kaba oL, eğreti sayqıLı oLma aşktan kaldır kafanı... şişelere gomul.. tıpkı eskisi gibi olsun... omur... ...şişelere gomuldu(gu)m her sanıye de once ben dokuldum yere sonra o dokuldu yureğime .. AynaLar BiLe Birebir Gosteremedi Seni Opsss OiiiOooIiooo Sersem! Ya$aM DéDiğiN RéSîMdéKî kaDar mı? CaDDéLéR,KaLDRıMLaR,taxiLéR,inSANLa R?* RéSME yansıMAyAN 5 fARKI buLALIM mı?* a$k-mutzuZLUK-para-saĞLık-duŞUNCe**.. GERCEK ya$amIn resMini buLAmadım.. siz zavaLLILAr bu reSMdeKİ gibi yaşayan ruhsuZ yaratıkLAR.. yaşanması gereken o KADAR cok olgu varki.. ●๋:●๋:●๋:●๋:●๋:●๋:●๋:●๋:●๋:●๋:●๋:●๋:●๋:●๋:●๋: ●๋:●๋ :●๋:●๋:●๋:●๋:●๋: kendi eLLErimLe boyadıpım insan mezarlarım bugun seRgidé.. benem aşık ki rusvalıkla tutdı şohretim şehri yazanlar kıssa-ı Mecnun'u hep yabane yazmışlar д$K KдЯIИ ĐO¥ЏЯMдKŦIЯ KдЯИIИ ĐO¥ĐЏMЏ д$K β!ŦЄЯ F0nDoT€n biLe qapaYamas aCıLarıMı..... qeLen qiden ßeni yoRmaz ßiTen biŞey ßana k0ymaz...! Haddinden fazla oluydu artık o... Bir cesede de ancak bu yakışırdı... CiKoLaTaLı KeKiM bu aLeMde TeKiM Ah beNm bu sisLi yooLLarim..) İnsanlar komik,onları anlaman icin yeter mimik..* - duşLérimi qoRun oyLéySe. sevDiğiniZi bNm qißi seviN. quLun héP quLDukLérime. sıkıySa oLum baqaLım. héR quN oLDuqLérime. snszLiin souk husranındaım, PsikoLojik sawaşımda yoktun, tpkı bnmleykn bnle olmadıın gbi ! we şmdi yureimi uuşturuor bu welet,tpkı sni qrduum iLk an gbi... PsikoLojim Bosuk Yayında Emei Gecen Her Kesn Amk :. ...ve her gcmiş golgelere emanet edilir. qelecek sansure maruz kalmış, belirsizdir ! bu ndnle sni takibe alan glgelerdir, Sn yurudukce sni sorqular. we bir qun gunes batar... KopekLerLe değil sahipLeriyle muhattap oluyorum ***capкınlıк тenleяde dolasmaк değil кalpleяde unuтulmazı oynamaктıя... BiLemedİm du$LeRİn bu kadaR koRkak eLLeRİmden uzak oLduğunu... Gunah dolu bu vucut Neden doymak bilmez? Aldatmak işkence Neden olum gelmez? Damarlarımdaki kan gibisin: Varlığını her an hissetmiyorum ama yokluğunda da yaşayamam Hyata dair hic bsi umrumda deil x ●๋: ßiLioMusn ßu Zamana Kdr ßni coO..K usDuLr..! én kOtu ZamanMda ArKadAsmDı yALnzLıImMm.. ßeLkide hisLerim oLdu ßir sapLantı yava$ca oLduren ßir ßuLantı aCıLarLa doLu pis ßir kaLıntı ßitmez oLdu Lanet oLası ßu takıntı . . Dunya umrumdamıki 3kuruşluk sen olasın belki uzak bir duşte uyandınız gorduğum duşler kadar bana uzaksınız... "∂uşℓє∂ιğιм вιя cσ¢υк ναя gєcмιşтєη уαяα ιzℓєяι кσℓℓαяıη∂α. нєя кσşмαуα вαşℓα∂ığıη∂α αуαкℓαяı вιяαz ∂αнα уαναşℓαуαη,уαяαℓαяıηα вαктığıη∂α тıяѕαη вιяαz кσякαк.ρєкι cσ¢υк zαтєη вιя guη oℓмєує¢єкмι؟∂uşℓєяιм∂є нєяşєуι уαşαтмαℓıуıм σηα,уαşαмαуı тαттıямαℓıуıм,guzєℓℓιкℓєяι,α¢ıℓαяı,нєя ∂υуgυуυ тαтмαℓı.уαşαмαк ℓαzıм ηє σℓѕα∂α яυн вє∂єη∂єη αуяıℓıя уαяα ιzℓєяι кαℓѕα∂α..." "уα кєη∂ιη ∂ιкєвιℓιяѕιη уα ∂α нιcкιмѕє. єℓιηє уαℓηız¢α вιя ιğηє,вιя ιρℓιк νєяєвιℓιяιм"∂є∂ι тαηяı UmruMn UmrNdamısınız ki UmrMda olasıNızZ!!... Madém qitmék istiyorsun İ$té kapı… ßutun ya$anmı$Lıqı ßırakaßiLirsin ßana, YaLanLarını aL yaLnızca Vé ßirdé, Yuréqimdé yaktıqın até$é, ßir ßardak su Lutfén…! DÂh tĕkĕrLĕmĕsi biLĕ bitmĕdĕn mÂsÂLımın, korkuLÂr suruLdum. bir uyku tunĕLindĕ gĕcti cocukLuğum. Bir itiraz diLekcesi buLdum kendime muzik, sinema ve edebiyattan; icime iğneLedim. bir yığın "mÂddi hÂtÂ" buLundu duşLerimde. aşk bir ağır ceza sucuymus, biLemedim. bir yanLışLık oLdu, oLduruLmedim. .. Bir şarkı tek tek kusuyor notaLarını .. . Ben orda yenik duşuyorum bir Lanete . Şimdi hangi sayfasına başvursam Bir sebep-sonuc iLişkisi buLuyor hemen Her satırı bir ‘tashih’Le yaraLı Bir masaLcı oLuyor zaman OLumLeri kutsuyor, yaLanLar emziriyor İnfazLar buyutuyor tarihin beşiğinde Her koşe başında kimLik soruyor benden Acıp yaramı gosteriyorum .. ;( İki kere duştum, uc kere kaLktım Zaman aşımına uğrayan yorgun aşkım AnLa artık Bana doneceğin gunLere gidiyorum... Şimdi sen de git sevgiLim. ^^kİrLi bİr CoCuK YuZuYuM KaPıDa; Ama DuNyaNın €n GuZ€L GoZL€rİyL€ BaKıYoRuM SaNa..^^ Bu Aşk susu veriLmiş biR cinAyet.. Tam istediĞim gibidiR uzuLmek!!!! Ben Bir Kısrak Gibi GeLmişim Dunyaya ŞahLanıp Gitmek İcimde Var! HOŞCAKAL!!! Cok merak ediyorum kendimi Başıma bir şey mi geldi Oldum mu kaldım mı ?? Hicbir haber yok kendimden Boyleyim diye ayıplama beni Bir gun kendimi Sonsuzluğun koynuna bırakırsam Yaralı ve yenik bir asker gibi Darılma Unutma ki Her seven isimsiz bir kahramandır Ve Unutma ki İnsan; sevebildiği kadar insandır karanlığın kasvetine ozgu acılarım var yureğimde, işlenmemiş cinayetlerin katili gibiyim... SEN gullerin kıskandığı beyazsın, ben aydınlığın bittiği karanlık gibiyim.. sevGiLi.. sevGiLim misin?! GecmiŞe aLışmadan geLeceğe vaRamam.. Gozumden Akan YaşLar, Değerimi BiLmeyen ********Lere SadaKam oLsun ..! Yine yağmur geliyor.. Beynime trajedi gibi yağarak.. Yeni bir duygunun parcasıymış gibi ağlayarak.. şEKER oRANI... ██████████ 95% tATLI oRANI... ███████████ 96% qUZELLİK oRANI... ████████████ 98% sEMPATİ oRANI... █████████████ 99% tOPLAM sONUC 100% __________________