most wanted'ı direct-x problemi nedeniyle oynayamayanlar problemi cozdum
Oyun Dünyası0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- most wanted'ı direct-x problemi nedeniyle oynayamayanlar problemi cozdum
-
26-09-2019, 16:25:15arkadaşlar oncelikle şunu belirtiyim aynı problem bendede vardı ve baya bi uğraştım sonra aklıma setup işlemini manual yapmak geldi.yani denemekte fayda var dedim ve bingo bende oyunun 4 cdlik versiyonu var.ama dier formatlardada olur. şimdi tek tek anlatıyorum ilk olarak kendinize bir most-wanted klasoru acın sonra 1.cd deamons ile mount ettikten sonra bilgisayarımda cd-rom'a sağ tıklayıp acıyoruz.şimdi burası onemli ''0compressed'' diye sıkıştırılmış bi dosya gorceksiniz.bunun icindekiler yarattığımız klasorun icine extract ediyoruz.bunu extract ettikten sonra autorunla ilgili olanlar dışındaki tum dosyaları ve support klasorunu yine yarattığımız klasore kopyalıyoruz.daha sonra 2.cd mount ediyoruz ve bu sefer ''1compressed'' adlı dosyayı klasorumuze extract ediyoruz.sonra 3.cd takıyoruz burdaki ''2compressed'' adlı dosyayı extract ediyoruz.ve en son olarakta 4.cd takıyoruz ve ''3compressed'' adlı dosyayı klasorumuze extract ediyoruz.tabi bu işlemler icin serial fln gerekmiyo oyunumuz bilgisayarımıza kuruldu.bu arada bendeki 4 cdlik versiyon aynı işlemleri (bilmiyorum ama) 3cd lik fln versiyon varsa yada dvdyede yapabilirsiniz oyunun *****ide (uguraba adlı arkadaşımızdan alıntıdır) http://www.forumtr.com/showthread.php?t=246844 herkese iyi oyunlar.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.eğer bi sorun olursa lutfen yazın.ben rahatlıkla oynuyorum oyunu. __________________