Kendi NiCkLeRİm HépSi Coq GuZeLLer
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●46 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Kendi NiCkLeRİm HépSi Coq GuZeLLer
-
26-09-2019, 16:11:51DuşLerimde pusLu bir iNTiqam .. biLekLerimde bayaT bir inTihar oLunecek Bir şee YokmuşŞ seN gidince YaşaNacak ßişi oLmadığı KadaR .. KorKuyorm nyden korkTumuu ßiLmeden..YaşıooRm aMa ne iCinn yaŞadığımı ßiLmeden .. Kimse bıRaKıp qiTmedy ki seNi yanLızLığı seCen senSnn..quNş dğMaK isTeRken KaRanLığı seCen seNsin..!! Şimdi seN yoqSn hic Fark eTmezz BeN yiNe ayNı ben..aCının şkLi farhkLı Hc Farq eTmezz BeN yne KAYBEDEN . . !! qiDişinin usTunDen Kac qUnN qecTiqi uMrumda deqiL..neFes aLıb werMedini piLmi0rum şu aN iNsan ayNı durur muu..ayRıLık koLay oYun mu ..?? arTık ben wasqecTim yanLızLıı secTm herşey ßiTTi anLasana doKunMa ßana .. KaRanLık şarT KoŞmuŞ YanNısLığı ßana ayNaya ßakTım wE yine Kimse Y-o-k ßi kız wE bi kac su damLası doKuLur yeRe kırMızı Kan soĞukTa aMa kimiN umRunda . . ?? muTLuLuk uZnn zaMandr yapTığm roL.. ßéN hic uNuTmadmm ..uNuTaMam iCimdeKi SéNi DurduraMam..!! Takma Masumiét Maskéni ßén ßu YaLanLara Kanmam.. †ıк..! †ıк..! †ıк..! кiм..! 0σ..! ( - ßђєи..! - λSк..! ) ßi..! S.q†iя..! qi†..! γђλ..! HéRqés DosTum oLamaZ HayaT ßnm qimsé qaRı$amaz a$qa qéLinCé ßiR qéRé séfDim ßiR DaHa i$im oLmaz...! Ben şeni, son Rondo biskuvimi veyecek vede yolculuya cıktıyında aykandan ulkey cikolata yemeyecek kadar şok seviyoyum.." GuseLim__ $iRinim,, SahaNeym .. DerDine TEK ßaHaneyim ! MeLek miyim ? Peri mi ? ßiLmem kii NeYm ?? Yaa ßen Ne shEqEr $hEym (''.) Gun once PunktıNız..$imdi Ne oLdunuz eMo mu xD eVet BenCede hic oZenti DeğiLsiniZ..SadeCe FazLa Zeki Ve KomiKSiniZ XD GéncLiqiné Guwénip Erkén Dérkén ßéLki Dé ELwéda ßiLé Diémézsin Gidérkén..! Daa Onsuz 1 Hayad ßiLé HayaL Edémiosun Péki Ona NasıL Véda Edicéxin? $u αиdα cOк uZαкTα olŜαиdα Ŝέи hέp вέЙiмLέŜiи yαиIвα$ıмdα..! вiRliкTέ oLmαSαкTα вέЙ SadέCέ Ŝέиi ŜέฬiCέм(S-L-N) TatLı BeLam hrSym. Hayatımdan Gidén Tum ErkékLéré Té$ékkur Ediorum. En Sonunda A$kın YaLan OLduqunu İspatLadıLar..! quNLuquM____ßéN__ __Hic qéLméyéCéq 0Lan ßirini ßéKLiy0rum__ Resti Cektim Kadere belki isyan oldu taştı tek bir basıma kaldım ***** acısı bende saklı ama bundan sonra SikTir ettim aşkı donuşu yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßoyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq biR zamanLaR sSenin ichin aqLardım biR Zzaman Dunyayı yakaRdım am4 $imdi $eRefsizimki seninN ichin ßi kißrit biLe caqkmam !! donuşu yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßoyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq Ŝέи hέp вέЙiмLέŜiи....ŜέωiyOrum ozLuyOruм duRмakŜızıЙ aRtıyOr ŜέωGim gunDέи guЙέέέέ..SéLinim $uиduмDέ вέЙi Ŝέωмİyέиi вέЙ иİέ ŜέωiyOruм kİiİi.. xP Sna bb --> ŜέωiyOrum sOnSuZa dεέέέέKkKk..=) Ték BiLdiqim Birşéy VarKén Cok BilinMéz Bir HaL OlduM KéndiMi UnutMam Lazım Kimséyi TanıMaz Oldum... Bir DeSten YaZaRım DunduZ GéCe Hep Senİ yazMısım Yureğime GizLice BEN $£NSIZ G£C£N GUNLERİM2 YANARK£N BELKİ SEN B£N$IZLIG£ S£VİN£C£K$İN AMA ŞUNU HİC UNUTMAKI BİR GUN $€ND£ S£V€C€K$İN ßéan SénN ßouRTLénLi RécéLn méLéin héR$éiN..!