Cok Manyak Nickler . . .. <3 EMooOooOo
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●46 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Cok Manyak Nickler . . .. <3 EMooOooOo
-
26-09-2019, 16:11:36Arada ßi kéméri sıkta du$mésn o sahté ki$iLiin(= ßén sénin tuwaLétindé yuzmuorsam ,séndé ßénim havuzuma i$émé..!! ßir$éyLér ßana iLk a$kımı hatırLatsada son a$kım séndın asLa anLamasanda ßéLki akLım ßir dénizdi ßén ßouLdum.. qittim dié yuzunuz quLmésin warLıım yétér huzursuzLua SéNDéN FaRKLı TéNLéR...Né KadarDa SéN' Lér? MutLu sonLa ßitén hikayén oLamam..(!) sħЄqЄг вis'ħЄ.sħЄгіи вis^ħЄ.мΆиγak вis'ħЄ.ƒéиa вis^ħЄ.γǾq вőLé вis^ħЄ εϊз....σиα вυиα вєиzємєм....εϊз isteme ßeni ; YasakLarLa ßogu$urSun, EngeLLerLe DoLuyum... ]-[ "KaηatℓaЯı qırıℓmus ku¢cuk qeℓebk" ]-[ Chéstér 0Lp qyb0Lmq istiy0rm…kmsénindé bLMasını ‘isT3miy0rmm!! Yorulduqum Sen DeiLsin __ Kendi Y0k oLuşLarım __ Ben şeni, son Rondo biskuvimi veyecek vede yolculuya cıktıyında aykandan ulkey cikolata yemeyecek kadar şok seviyoyum... cook kırgınım uyusam gecer mi ? dizlerim cok kanadı buyusem gecer mi?? şımaRık - ukaLayım isTeince Lafı koyaRım ama cok haSsaS ve aLınqanım cozemessiN ßeni..! ßen zoR oLanLaRdanım. Hade qeL ßir oyun oynayaLım ... SeN ßNm hayLLeRimLe ßeN seNiN hayatınLa... vaRmısıN ?... SeN ßeniM iciN deNkLemini kuRamadığıM ßiR propLemsiNn.. TaM Her$eY GsL OLuYo DerqeNnN...Y.o.K Yaa Ya$aMaK isTemioRum BeNnN...!!!!... heRşey oyLe cabuq oLduqi sanqi yaşaDığıM haYat bNm diiL !... qanqa duR !..buRda kaLbimi de$iyoLaR ][ beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR !... FazLa Raad'ım.!! RaatSız Eder mi ? Etse Bile.! FArk Edermi ? RayrAyrAy..neDen boYle oLdu...LaylayLay hedefin ßensem her atı$ın karawana ..!! __________________