Nick Arşivim.
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●35 Görüntüleme
-
26-09-2019, 16:09:33HayaLLerimi Yakın,Resmime Bakıpta AğLamayın Sakın.Bu Bir Hatıradır,DikkatLi Bakın.Kıymetim Yoksa, ''YIRTIP ATIN''... BedduaLarımı Onda Bırakır SevapLarımı Yureğimde SakLarım.. Masum Bir Gunahsa Yaşadığım Gururumdan Susarım...!!! Sabıkası Yok BeLLi Sucu Aşık oLmak,Senin İcin SokakLarda Yatmak,Senin Niyetin Benden Uzak KaLmak,Yakıştımı Be GuLum.. ''BiZi BoYLe ArKaDaN VuRMaK''... Bende Emanetti Sevdan Bir Armağan KabuL Ettim,İstemene Gerek Yoktu ''Zaten Geri Verecektim''.. Bir RuzgarLık Omru OLan Ben DağLarda Bir Dumanım Bir Varmış Bir Yokmuş Gibi ''Farzet ki Ben Bir YaLanım''...!!! Hayata Cezasını GuLuşunLe Ver KotuLukLukLerden YıkıLmadığını AnLasın.. Yaprak MisaLi DokuLsende BiLe Seni SevenLere Yeşer.. Kimse de Yoksa BiLe ''Benim Sevgim Herkese BedeL''... Sevmek GuzeL Şey Kıymet BiLene Ver!! Ne Zor OL KırıL Nede Yumuşak oL EziL... Bir GuL Kadar SeviL Ve Benden Yana Cook SeviLdiğini BiL...!!! Kara SevdaLıydım KimLe OLduysam İnkar Edecek Bir İnsan DeğiLim MutLaka HakLıydım Kimi Kırdıysam ''İcim Buruk Ama Pişman DeğiLim''...!!! Bir KaranLık GeLiyor YokLuğunun Ardından,Ne Zaman Guneş Batsa Bu Son Gecem Diyorum,Bu Ne Bitmez AyrıLık BoyLe, ''Bu Ne Bitmez OzLem Diyorum''...!!! Gun Batımında Ararken Seni,Gordum YoLLarda Ayak İzLerini,AnLadım Faydasız Boşa GozyaşLarım, ''Terkedip Gitmiştin ZaLimce Beni''...!!! GuLun DikenLeriydi AvucLarımı Kanatan Ardımda Bir Omur YukLu RuzgarLar... Ne Zaman DoğruLupta Sevmeye KaLksam ''Ordu Gibi CoğaLıyor Onume AyrıLıkLar''... ЯعЌå฿عT عTмعм ЯعЌå฿عT УåЯåtıЯıм ฿عŃ oŃå ฿ùŃå ĐعqiĿ ĐåĿqåмå ฿åЌåЯıм TùЌعTTiqiм 20 §åЯýĿý ŃiЌõTiŃ ฿u GعŃcĿiqiм ħåЯßì УåЯåĿý ŃìTعЌìм Rekabet Etmem Rekabet YARATIRIM .. Ona Buna DeğiL Ben Sadece DALGAMA Bakarım !! Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 gunLuk dunya ne sana kaLır ne ßana ..!!! donuşu yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßoyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar Devam Edin RekLamın İyisi Kotusu OLmaz!! ben yokum ve yanlızlığa tokum gozlerim kapanırken hisset ruruhum yolunda yolcuyum.. Seni Sevdiğim İcin Hic Kimseyi Sevmedim,Şimdi Tum AcıkLı ŞarkıLar Bana... Sen Kendine BiLe Zarar oLmuşsun,O Benim Sevdiğim O Sen DeğiLsin... YaLnız OLenLere Yas TutuLmazki FeryaDım YaŞarken OLenLer İcin... Hayat Bir Kumarmış BizLer Oyuncu MutLuLuk YoLunda Bnm Sonuncu DertLerLe YaŞamak HayLi Yorucu KaderLe Oturup Zarmı SaLLasam.. ELbette beni sonsuza deK sevmek zorunda deiLdin !! Sahibin deiLdim sadece sewgiLindim .. Elini SON Defa Yanağıma Koy, İstemiyorsan Giderim, giderim..Serin bir sonbahar akşamında SOZ ismini unutur siLerim, SiLeRiM !! Hic Yuzunden Darılmak, Her guzel şeye alınmak, bitik ve mutsuz anılmak alın yazımsa sildim coktan !! Kacır GozLerini Benden ! GorurseLer beni, BakamazLar.. Ztn Gormezlerse uzuLur BnmkiLer ! Sn en iisi kacır onları benden Bana bulaşma kalbini kırarım, ustume gelme dunyayı yakarım,bu sevgi sna cok geldi,bundan boyLe uzak oLaLım..! Sen Sorgularken Beni Kafanda,Ben Gozlerine Bakıyordum KuşkuyLa!Bir Tek Sozun Bağlardı Beni Sana,Oysa Sen Hep Susmanın Koynunda... sna canımdan can werdim daha n yapacaktım! bizi yaratan dururken sna mı tapacaktımm OzneLerime Karışmadan GirebiLeceksen CumLeLerime,Kirpik UcLarımı IsLatmadan GidebiLeceksen ve Goz BebekLerime Cocuğun Gibi BakabiLeceğine Soz Vereceksen... Şimdi Butun YoLLarı ''oR..SPu eDeRiM aYaKLaRıNa''...!!! __________________