SeNi sevDiğiM kaDaR yaşıyoRsaM NefeS aLışLaRıN kaDaR oLuyoRuM ßiLL ... Gucsuz de... Yapamadı de… Pes etti de... Yoruldu gitti de...
$arıLıp ßasH uCumdaqi fot0ğrafLarIna ağLaR oLdum ßaksaNa . . . qanqa duR !..buRda kaLbimi de$iyoLaR ][ beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR !.. 1 DiLék Tut 1 $iir Yaz ßana. Hayatımı Yaz. Yas Ki 1 Oyun ßozan OLmadıqımı Oyunun ßozuk OLduqu AnLa$ıLsın [ . . . DeLi GomLeği GiydirdiLer Du$Lerime . . ! ] beN Ne funYeSi cekiLmiŞ eL bombasıyıM ne de diNamiT BeN yeRin aLtıNa qisLenmiŞ maYıNım usTume baSaNııı PATLATIRIMM.. mutLu soNLaR uZaq biZee.. HArbidende oLe biLader coca cola reklamlarındaki penguen gibisin.Dort kapak versem 1 qere verir misin ??
Eyyy Kasına Gozune Kurban oLduqum GozyaSımda biLe Resmini Gordum … …. Dur GuLum Dur GiTMe .. SoyLénmémi$ sozLéRim vaR… ßéNi KimiN NéRéYé tAktıqı oNémLi DiiL..ßéNiM KiMi NéRéMé tAktıqıM oNémLi DuRuYoRsAm SeBeBi VaR,SuSuYoRsAm NeDeNi VaR,hErKes RaHaT OlSuN,hErSeYiN bİr zAmAnI vAr..!! Beni Burada Kimse Tutamaz ŞayeT Sende GiderSen … !!! İki rayı gibiyiz bir tren yolunun..Yakın olması neyi değiştirir son istasyonun?.. ßén sénin tuwaLétindé yuzmuorsam ,séndé ßénim havuzuma i$émé..!! Hadi topla Bedenimi Ruhum….Kalk Gidiyoruz…! kayBeTTin ßeni ama uzuLme, saNa cok Lavuq var kaldırım koşeLerinde! $u$ Sersery ; kaPan iciné .. Kus Sersery ; haykıR néfRéTini.. Git Sersery ; yok oL ßu Dunyadan .. Cékmé Dunyanın KÂhRını ..! En BensizZ quNun kutLu oLsun meLeqi'mM ßoquLmaktan KorkTuqun Deniz mi TahmininDen Derinim…!!! yoqLuqumLa eii qecinmeye baq Cunku …vaRLıqım ßiR daHa asLa senLe oLmuyacaq..! TeleFonm caLar seS geLmez hepmi yanLış numarayım?? Bizi anlatan şiirler yazılmadı henuz.Cunku biz dunyanın oyununda,hayatın acımasızlığında ve de sevdiklerimizin baygın bakışlarında unutulduk . RuHun saTıLmışSa CaRsı pazaRDa TeseLLi aRaMa ßosH soKaKLaRda MaziN kiRLenmiş LeKesi CohqSa quseLLiqin neYe yaRaR seReFin oLmadıqTan s0nRa..? Ozenti Olmayın … OzenLi Olun … ßeni KiTaßınDan siLmeDen oNce ßenm kiTaßıma ßaq Sen 0RDamısın Diye..? Sevme ßeni Kızım Toz Toprak Kokarım, Sarkı Turku ßiLmem Siir yazarım, Elini Uzatma Sakın Silah Diye Tutarım, Girme Ruyama Kızım Kafana Sıkarım, Cunku ßen Allahına Kadar deLikanLiyim §ìmdí Âglíyø®µm Kéñdì HãLímé ßèñ Â$kìñ Kãh®íñî ¢èkém£z OLdµm.. AyrıLık SeninLe qurur Duyuor [Saskinli Genclik'e Tesekkurler.]