Diablo 3 Azmodan'ın Sozleri Turkce
Oyun Dünyası0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Diablo 3 Azmodan'ın Sozleri Turkce
-
26-09-2019, 15:58:56Diablo 3'un trailerında Azmodan'ın Leah ile konuşması dikkatinizi cekti mi hic? Azmodan's Speech You thought you were so clever, that you had outwitted us all. One by one, our brethren fell into your trap. But not me...I defy you. I now know the Black Soulstone is the key, and it shall be mine. Soon, my armies shall pour forth from the Shattered Mountain, ravaging this world and any hope of resistance. My minions will find the stone, wherever you choose to hide it. Then, at long last, Azmodan shall reign as the Prime Evil. Turkcesi yaklaşık olarak şoyle; Bizi atlatmakla cok akıllı olduğunu duşundun. Kardeşlerim birer birer senin tuzağına duştuler. Ama ben değil... Sana meydan okuyorum. Şimdi biliyorum ki Black Soulstone bir anahtar ve yakında benim olacak. Yakında ordularım Shattered Mountain(Parcalanmış dağlar)den yağmur gibi akacaklar. Bu dunyayı ve tum direniş umutlarını yerle bir edecekler. Nerede saklamayı secersen sec, kolelerim taşı bulacaklar. sonra, en sonunda Azmdodan Prime Evil olarak hukum surecek. http://999credits.blogspot.com/2012/...-azmodann.html Ayrıntılar __________________