Manyaq Nicler Burda İnanamayacağız Kadar Coq Ve Gusel
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Manyaq Nicler Burda İnanamayacağız Kadar Coq Ve Gusel
-
26-09-2019, 15:40:03uZatmayın kirLi eLLerinizi uStume .. yetişebiLecekLeriniz sadeCe hayaL kırıkLıkLarı .. Bir tek cocukluğum bilir ki, Kimseye kendime ettiğim kadar ihanet etmediM.. Aşk bu denli uzun surduyse,deprem olacak birazdan. Yasalar aykırı şeyler bunlar,babam beni tutuklayacak.. "kendine imza arayan cocuklar gibi bir a$k bulmak uğruna karalayıp durdun hayatın en beyaz muhitlerini" 45515612165156126545 kere saRıL bana.. oLum hayaTin heR kO$eSinde Beni bekLerken, eCeL hEr sOkak baSinda PusuDayken BiLe .. GuLusuM 10 NumaRa !! Dusmanima dOst oLdun yIktIn dagIttIn bEni .. ! Sanmaki Bir anLik Bir siTemDir Bu ya$adikCa Benim nefretimSin Sen ! yAkip yAkip SondurDugum Oo>> bEnim YarIm sEvDam ne kadar aci !... bi o kadar da acik ... A L D A T I L D I M yikil karsimdan Durma !!! sen sevmei B I L M I Y O R S U N Gittiin yerde bulduklarnLa mutlu ol avun sevin yoLn baHtin acik Olsun ben saskin karasiz kimseye zarasiz yasarim sevgilimi koluma takarim ßeßekte 3 - 5 tur atarim oLmadi ßide cinema yaparim gorduun gißi coOOokk U N U U U T K A N I I I M kimseler gormesin , kimseler biLmesin ...!!! BenimLe yasasin , oLsun bu sevda !!! karsima zamani alSam ne FaydDa ? sensizlik gonLum'e kiskaCc .... dDun qece sabahlLara kadDar aqladim qozlerim tum Ferini ßitirmisH ... Kohne bu gonLum unuttu Herseii .... Seni SilL ßasHtan yasayacaiimm aHDim olLsun ... ayrilLik PamukK olLsa yine acCitiRr... ßendki yurek sende olLsa anlLardin !...ßen 1 kadDinim sendDe adDam olLsayddin !!!! iCimDe 1iSyan akLim karisik , Harcadin sevgimi eLinde SoLduumm ... ф Herbiseiimm ... Sin Canimin Taa iCiSinn ...!!! ∆ Dayanamam gitmeee ... !!! Size DoyuM oLmass ) aMa ßana Hicc oLmass Pa$a pa$a qiDiYoR, Né iSTéDiqİmi o ßiLiYor,haKKım HéLaL qULé qULé, quL kOKLaMam Uzérİné... ßana İnanMaYan KaPımı CaLmaYan SéwqiLiDéN ßaNaNé..YuRéqi oLmaYan HiC qOzu dOyMaDaN SéwqiLiYé quLé quLééé...!!! SéSsİzLik İsTiYoRum..SaDéJé séNiNLé oLmaqq... qéL qiTmé ßéßéqiM ßéNi TéRkétMé oLuRum SéNsiz ßéNi ßiR kO$éyé İtMéé.. ßén İsTéDim Ama SéNsiZ ßİR hİcİM..!! biraz seni bilirler,biraz beni,ama ne bilirler benim seni deli gibi sevdiğimi derinlere cek beni kopsun korkuluklar sen hala kabullenmedin mi sevap sandığın gunahlarını??? sorunum ağlamayı oğrenmek değil,gulmeyi unutmak!!! aLem oYuncu oLmuş sokakLar saHne.. dudakLarındaN adIm dokuLuRken İcim titrer!! uzatma ellerini uzak olsun istemez,benden aldıklarını vermeye gucun yetmez karşıdan geliyor bir delikanlı,esrar cekmiş gozleri kanlı,kolunda uc beş jilet yarası oda bir *****nin son hatırası aynaya baktım unutulanı gordum,sende bak unutanı gorursun kıRıLan hayalleRim mİ battı eLine?? Msn Nickleri bir zamanlar uğruna dunyaları yakardım şİmdi --------im kibirt bile cakmam ..uYkum gİbi geLsene.. bİşe yapmak İstiyoRsan avazInın cıktığı kadaR SuS..!! yanIm da sen oLmayInca birşeyler eksİk..gonulde aşk olmayınca var bi hafiflik.. İkinci aYrıLık zOr geLdi bana..sensİz olmadı anladım gec oLsada!! herşey biteRmİş..a$k nedensİz sevmekmİş vedaLar sOğuk oLur sIkı gİyiN mİdem buLanıyoR gaLİba dunYa tuttu.. DehshetiM,ManyaqM,Laf ********YeRse uqRass ßakaLim.. séNi.. kaLBimé zinCirLédumM..anaHdaRuda kaup eDdumm ßy.Thé.HayaT Tanrı DéiLim Ama Tapannar Far... RésimLérimy,pRofiLLériNé ta$ıyan,caLan arkada$Lar;araLarından béqénin,adrésiniZy Férin. İmzaLı qondérJém...[ßıhkTı'm ßécauSé] [email protected] anca mİğdemİ buLandIrırsIn ßu saatten s0nra. "yuru hala ne die oyunda oynaştasın fatihin istanbulu fethettiği yaştasın!" ©ÈÑñ€T ßîL£ CèKÎLMëz §èÑ$ìz ÕLûM §£Ñ§îZLìK$ê S€Ñ§íZLíK Zã¯|¯éñ ÕLÛMdU® A$K N ÕLM£LÍ A$K O ZaMaN A$K Beni sewen sewer sewmeyen defolup gider benim dunyam her turlu doner! Beni bilen boyle bilir bilmeyeninde bilmek gibi bir zorunluluğu Y.O.K. ii bir insn ? o snsin, ii bir sewgiliii? oda snsin, ii bi srdş ? oda snsin, gusel br kız ? khrtesin o BNM !!! Gidrsm donmem, doneceksem zaten gitmem! Sen gidiorsan eğer cok oslesemde ‘don’ demem.Ağır geliosa bunlr firar serbest, ustelemem! olmk sorun deil kefen tarzımız deiL :d, kİmİnE GOrE kRALıM KiMiNe YaLANıM hErKeS RaHaTıNa bAkSIN bEN ADaMıNa gOrE AdAMIm. OLur Hani canın ceKer B3n! grmek HaYaL gucnu CaLşTıR Yokum aRtK... oYuNuN eN guSeL YeriNde ziL caLıNca uzuLurduK Ya oLeYiM.. [Ctrl+ALT+delete] [Bİle Yaramıor Artık] [Kalbime][ALT+F4] le Kapandı Tum [uMuTLaRım bAşArDın] [Guzelim Kutlarım] ZoRdUr ZoR olAnı İsTeMeK AmA nErDE seNde O YuREk..! kac qun surmuş ne farkeder senLe herşey omre ßedeL warsın herkes ßizi k0nuşsun ßnm 0Ldun ya ßana yeter ..! ELeştirme beni beeniosan takdir et! hoşuna gitmiomuyum o zmn kafana takma siktir et !.. Playboy olmaya calışırken kızların playstationı olanlar..! KOMİKSİNİZ! adiLiğine boncuk takta nazar değmesin!!!.. :d CénnéT ß!Lé céK!Lméz SénS!z... Pi$manLıq BiLé Bazén insAna A*c*ı wéRébiLi0 .. geriye ßakıLarak anLaşıLırım iLeriye ßakıLarak ya$anırım yanLı$ yapanı asLa affetmem fazLasını ya$atırım.. 0KS qencLériizz .. HayaD coq super Bén aDı YALAN*a Karışıp asLında d0qRu 0LanLardanım ynıdéN svméq q0Lay..basndan bsLmaK qerékr hrseye..vé brteq 0 yoraR.. TukuruL"si yuzuNu ozLedim0Na hasreTim Sewen sewer sewMeyen ..[NıNınını] 0lup qider Kim sewDi sEni Bnim kadar .. İstemem sLm*ını arTık aLdım y0Lumu anLadınnı? UzuLmeye deqmés bir ******ymişsN bUnu qec anLadım .. (Alıntıdır.) Ama Hakkettiysem Lutfen Rep PLs. __________________