Beğenmeyebilirsiniz Ama Emeğe Saygı Lutfenn (: Ruhunun Sesini Sadece Karanlıkta Duyarsın !Bırak Aydınlık Aptalları Aydınlatsın !. Hayallerimin ardından kayan yıldızlardan medet bekleyip dilek tutarım seni bana getirirmi bilmem Yollar Gidişimize Kızlar Duruşumuza Hasta .. Bazen Ben Mutluyum Cevrem oyLe Deil Bazen Herkes Tebessumde Bense Umut Fakiri Aslanlar Sahada Trubunler Ayakta 90 Dakika Bu Taraftar Arkanda Sarı Kırmızıyla Bitmez Hic Bu SEVDA !! Kime Baksam Tanıdık Geliyor Herkes Aynı Kişiliğe Burunmuş . . Narkoz aLmıs gibi Hissettigimden beri attıgım her adım senkronize .. Her kırık kemik bana ikinci seferi hatırLatıyor YoruLduğum sen değiLsin kendi yok oluşLarım .. Tabiri icin Bir Ruya Gordum.Oldum icimde Gercei Gordum. Sen Benim Korduğumum Tutamadığım Gozyaşımsın .. Saatler Seni Alır Benden Korkarım Olmaz GeLişi . . Anıların kabuSlarımın Alevleriyle Yansın Karamsar Gokyuzumden Yıldızımsa Kaysın .. Vakitsiz olumlere akıttığım goz yaşlarım icin Surtuk kader utansın BeRduşa Name ypma cek git ilerle miLim miLim.. Mis kokulu yalanların duş vakti geldi ama evde sular kesik Rayına Koydum Hayatımın Tek Vagonlu Trenini Gitme Gelme Aleminde Tek ve Son Seferdeyim ! . Haklıydın Hep Sen,Acılar Bedava , Mecburduk Hep Uzaktan Bakmaya ( A )CIMAK YOK ( N )EFRET VAR ( T )AVİZ YOK ( İ )ŞKENCE VAR ( F )ENER ( B )AHCE YOK GALATASARAY VAR.. [ aRKamdaN koRkup kacTı demesiNLeR diYe yaşıoRum !... ] Nazar boncuğu takta ********Liğe nazar değmesin (; Ayyaşa Sormuşlar neden ickiyi bıraktın diye cevaplamış şerefine icilecek aşk yok satılmış butun sevgiler .. Bitti Demekle Bitmior..Kalıyor o Yurekte Birşeyler.. Uzatmayın Kirli Ellerinizi Ustume Yetişebilecekleriniz Sadece Hayal KırıklıkLarı.. Kimseye kendime ettiğim kadar ihanet etmediM.. Kendi Kucuk Pembe Dunyamda MudLuyum .. Kaliteni Gosterdin Şimdi Satışlarda mısın?? Bir korsan oLup tek gozle ağlasam daha az gozyası akar mı yanaklarımdn ? Yagmur yagdı Herkes yine kendi rengine boyandı.. Bir Tebessum Etse Goz Dolar Taşar Sular ve Ruhuma Sel Basar kaLbimde Bir Kucuk VeLet Yaşar .. # Beni Bn Yapan İcimdeki Sesleri SusturamazsıN . SoyLe Anne! Ben Uğursuz yaŞamLardan aRta kaLan mıyım? Zaman Denilen İlac Aşırı Dozdan Goturur mu İnsanı ? Herhangi Birinin Senden Nefret Etmesinin Tek Sebebi Aslında Sadece Senin Gibi Olmak İstemesidir ! Kim kimi kandırıyor bu alemde? Kumdan kalelerimiz her dalgada yıkılıyor.. Hayatımda Geri Donuşum Kutusu Acılmaz Benim Tek Bildiğim Bir Kerede Sildiğim. Sen Olumu Hic Duşunmesende oLum Seni Her Zaman Duşunuyor OlucaK .. Kucuk Bir Kız Buyutmuştum İcimde Kaybettim Şimdi Onu BiryerLerde Yok'Yre Ruhum Kayıp Hayatın İcinde kaLbim Kırık Paramparca Bir HaLde Ama Karanlığın Şartı Budur Mtlu Olmalıyım BiryeRde Vazgecmiştin Hani Benden Neden Dondun Şimdi Geri Neden! . Tam aLışmışken Sensizliğe Dondun Geri !. Bu Dunya Sensiz Durmuş Donmuyor Sanki Hayatımdaki En Buyuk Riski Sana Gozlerimi Kacırır İken Almıştım Sacma sapan dunyanızda devam edin coğalmaya! En adi yalanları gercek gibi sunmaya! Tutmayın kollarımdan girmem sizin dunyanıza! Cekmeyin kollarımdan başlarım dunyanıza! Giden Gitmiştir Gittigi Gun Bitmiştir Ben Gideni Degil Giden Beni Kaybetmiştir.. Son Sozlerini Yağmur Altında Soyleki Gozyaşlarım Belli Olmasın .! Anladım Herşey Faydasız Birlikte Olmamız imkansız.. İstifamı Verdim Bu Aşkdan Kaderimi Yazarım En Baştan ! Anladımki Senin Yureğin ya demirden yada taştan!! Her Gun Kendime Yeni Bir Beyaz Sayfa Acıyorum Anladım Ki Sayfa Siyah Dahi Olsa İmzayı Atan Kalemin Rengidir."İnsanın Kendisi" Artık ne yapsam boş teselliler faydasız Karanlık gitgide en derinlere ceker beni Caresiz .. Sevdinmi ya olumune sevmeli yada cekip gitmeli.. Seveceksem kaLbim tutuşmaLı sevdiğim insan yanıma yakısmalı .. (: YaLnızLık henuz bir bebek.. gunden gune buyuyecek ! DuğunLerde yanına geLip seni durterek "sıra sana geLdi" diyen yaşLıLardan sıkıLdıysan sende aynısını cenazeLerde onLara yap Al Sana Yeni Adres.Oturmaya Bekleriz.Don Dolaş Mahallesi,Arabul Caddesi,Zor Bulursun Apartmanı NO=9 Biz Evde Yokuz 'ßeni Sevmene asLa Izin Vermeyeceğim' Diye Yazmıştın Kapımdaki Not Defterine ßen de Eklemiştim aLtına: 'aŞkı Dovmek Lazım kaLbe teRbiyeSizLik Ettiğinde'.. Daha dun bu saatLerde Benden MutLusu Yoktu Kollarında.. Arkada Sonsuz Gozyaşları,Uzun Bir Sessizlik,Anılarıyla Başbaşa bir Genc kız ve BİTMEYEN YALNIZLIK ! .. Sen yelkeninde yarışırken ruzgara karşı ben icimde seninle savaşıyordum kalbime karşı.. Ruzgar savursada bizi zaman elbet kavuşturur. (o)Lursem (S)ebebi (S)ensin !. seni sevebilecek tek [aptal] benmiyim ? Kendini bi b*k sananLar Gercekten Sandığınız gibisiniz Gozumden Akan YaşLar, Değerimi BiLmeyen ********Lere SadaKam oLsun ..! Tercumanı Yok Sessizliğimin !. Cook Kırgınım Uyusam Gecermi DizLerim Cok kanadı Buyusem Gecermi ? Hayat Ne Garip Dmi Okusler Falan Hayatımı Kurallarına Gore Déil Kafama Gore Yaşarım Gecmişini ''InkÂr'' & ''IhmÂl'' Edenlerin Geleceği ''InşÃ‚'' Etmesi Mumkun Olabilirmi¿ Hepinis iletilerim Gibisiniz Sadece Anlık ! . =) Yeni Bir Sayfa Actım Kendime İcinde Sen Yoksun Kalbim Hayvanat Bahcesi Değilki Kopekler Olsun ! __________________