biR suRu nicK sec ßeqeN aL!.. :)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- biR suRu nicK sec ßeqeN aL!.. :)
-
26-09-2019, 15:38:43Sen Bnm Farkımı Fark Edemedin!Ama Artık Farketsende Farketmez!Cunku bnm farkımı farkedenler senden cok FarkLı After this,I don't wanna see stupid boys !!!!! Oh Boy,Are You Man Enough For Me ?? Bende Mecnun'dan fuzun aşıklık istidadı var Aşık-ı sadık benem Mecnun'un ancak adı var Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak... 'Gitmeye de bilirim. Gitmeyi de bilirim...' İcimde dağları deviren gizleri yazdım sana,aslında bu hikayenin de biteceği hep aklımda..Sana veremediğim butun sozler artık son satırlarımda.. İcimin en ic yanı bendeki bir enkaz yığını Seni terk etmenin bile başkaydı tadı!Sana hasretlenmek ztn bana mubahtı.Baksana bu ayrılık ikimize de cok yakıştı..! ''Nsl Değdi Ellerin Onun Ellerine ?GiT! Bir Daha Donme Geri,İstemem Bundan BoyLe Ellerini..Git...'' Git..Bir daha Donme Geri,İstemem Bundan Gayri Ellerini ! Git Yollar Snn olsun Yıllar bnm BıRaK BeNi !!! Boşwer,Hep aynı MasaL 'Hayat ve BeN' İşte O kdr :-D Artıq ne gozlerim,ne guluşum,ne ellerim ne de KaLbİm snn..Artıq hepsi bnm! İki rayı gibiyiz bir tren yolunun yakın olması neyi değiştirir son istasyonun ? Burlarada Senden Cok Bir Gorsen AnLarsın..Oralarda Benden Yok Bir Duşunsen Anlarsın !! Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Herkes Sana Benzeyecek ! ~S~I~K~I~L~D~I~M~ Y~A~L~N~I~Z~L~I~K~T~A~N~ :|KiM O GoZLeRiNDeKi YaBaNCı ?! Yakanı Bırakmaz Ellerim. . . Hani Ben oLaCakTıM Y A L A N C I Başının TaCı ! Yaşamaksa Yaşıyorum ELbetteYokluğunu KabuL etmek boylesine Zorken,Hic OLmama İhtimaLini Duşunemiyorum BiLe.......... Ne Kaldı Geriye Ztn Bir suru Boş HaTıRa..Yaşamak DeiL ki Bu GoruntuLer VaR AdeTa!! Sana (F)GuLum Demiştim Ya,O GuL (W)SoLdU..Hani Bu SoN Demiştim Ya O GuN Sondu. . Yağmur mutluluğuma golge duşurmek icin yağıyorsa aldırmıyorum, maksadı yuzumu ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum... Keşke Sen Ben Olsan; Seni Sevmenin Ne Kadar Zor Olduğunu Anlasan Keşke Ben Sen Olsam; Bu Kadar Sevilmenin Tadını Cıkarsam... Baharla Hazan Birleşemez Ortada Yaz Var..Sen BaharınLa Ciceklen,Ben Hazanımla Solayım Sevgili YaR... Sen Sorgularken Beni Kafanda,Ben Gozlerine Bakıyordum KuşkuyLa!Bir Tek Sozun Bağlardı Beni Sana,Oysa Sen Hep Susmanın Koynunda... UNUTMAYA CALIŞMAK NE KOTU KADERMİŞ,YALNIZLIĞA ALIŞMAK KALBİ MUHURLEMEKTİR!!!AğLaMa KaLBiM BuYuDuN ArtıK... İŞTE BOYLE SEVGİLİ BİZ ARTIK SENİNLE HARİTADA İKİ KUCUK SU LEKESİ...HİCBİR NEHİR KAVUŞTURAMAZ BİZİ... Ben Sizi Seviyorsam Bundan Size Ne¿? Anladım,ben her şeyi yoruyorum..Belki de Hep senden bekliyorum!Değişmedim sadece susuyorum,Mucizeler yaratan kahramanı ozluyorum! İtiraf EttiM KendiMe; Seviyormuşum MeĞeR Diye..Sonra GuLdUm HaliMe CoCuK MuSuN KıZıM DiE OLUM VER Allah'ıM VeRMEE AYRILIK GiDeN SewGiLideN Artıq VeFa BeKLeNMeZz(miş)!!BiR GuN GuCuM BiTeRdE İsYaN EdErSeM...BeNi O İsYaNKaR SeWDaLaRa GoMunnnnnnnnnn!!! SenLe BeN BaTI-DoĞu , AmA DuNYa YuVaRLaK BiR Lodos Lazım Şimdi Bana,BiR Kurek bir de Kayık..Soverim gelmişine gecmişine Ayıpsa AyıP!! .................................................. ................................ Sevgiyi Gostereceksin Soylemek YeTMeZ,Sevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin YeTMez..Sevgi Herşeydir Kalbe HapsoLmaz,Seveceksen SeV OnA dA YuReĞiN YeTMeZ......! Ozlemeyi sayende cok iyi bilsem de artık cok gec ne ben don diyebilirim sana ne de sen donebilirsin geriye. . Hafiften Bir Yağmur Ağlıyor Benimle..Bir deli Ruzgar saclarımda, yalnızlıktan uşuyorumBulamayacağımı Bile Bile Yine Seni Arıyorum Benim icin giden gider, gittiği gun biter! Zalimsin Ama Lazımsın Bana,Hainsin Ama Zaafımsın Anla...! SeNi GoRDuĞuM GuNu, SeVDiĞiMi uNuTSaM... BiR BaŞKa DuNYa BuLSaM, iCiNDe SeN oLMaSaN AğLayp inLeyp hic aCı Cekme!Bir aNda GonLundeN SiLiver GitSin..Aldırma ArdınDan ağLyaN Benim..Komik Bir Fıkra Gibi GuLuvr Gitsn!! Zaman..Ah Zaman!Hem dost,hem duşman.Hem mazlum,hem zalim..Aktıkca kopuren nehir,durdukca kuduran şehir.. Su gibisin icilip hic kanılamayan..Seveni yanıltmayan sevince yanılmayan..Ozlenen sen ozleyen sen..Varken bile doyulamayan Gulumse Erkekler PoZiTiF Kızları Sever Harcadınız Beni Artıq yeter,Her yeni Sevgili Daha da Beter,Teker Teker gelin ULan Teker tekerSizi Bana Sayıyla mı Verdilerr?? Ah keşke gormeseydi gozlerim gozlerini,kavuşmasaydı ellerimiz.Ne tuhaf bir kadermiş benimki;sevdiğim başka,sevenim başka... .................................................. ............... Sen Bnm Farkımı Fark Edemedn!Ama Artk Fark etsende Fark etmez!Cunku bnm farkımı fark edenler sendn cok FarkLı Eğer bir gun grurunu yenip,bana geri donmek istersen sakın donme,cunku senin grurunun bittiği yerde benim grurum başlar GiDeNe KaL DeMeK ZaVaLLıLaRa,KaLaNa GiT DeMeK TeRBiYeSiZLeRe,DoNMeYeNe DoN DeMeK Acizlre,hak edene sktr gt dmk ASİLLERE yakışr Yetimim sensiz,yurtsuz yersiz..Dilerim BENSİZ anLayacaksın!! oLurum yoLuna,oLurum yoLuna SoNuM OLaCaKsIn...!Gunahı Boynuna,Onun Koynuna Ne ZaMan DoYaCaKsIn?? Sarhoşum Bu Gece Kafam Dumanlı Bana Verdikleri Hayat Yalandı Nefret Ettim Gıpta Ettim Kendim Olmak İstedim Beceremedim ! ; SeNi GoRDuĞuM GuNu, SeVDiĞiMi uNuTSaM... BiR BaŞKa DuNYa BuLSaM, iCiNDe SeN oLMaSaN Sensizlik acı olumdende,bu olu hayatı aradı sende!Artık oldu sevsende,sevmesende.... AğLayp inLeyp hic aCı Cekme!Bir aNda GonLundeN SiLiver GitSin..Aldırma ArdınDan ağLyaN Benim..Komik Bir Fıkra Gibi GuLuvr Gitsn!! GOZN KMİ GORMK İSTYRSA KALBNİN DERİNLİĞNDE KMİN ADI WRSA,KULĞINDA KİMN SSİ CINLIYRSA MELEKLR HR GECNİN SABHINDA SNİ ONA BAĞIŞLASN Zaman..Ah Zaman!Hem dost,hem duşman.Hem mazlum,hem zalim..Aktıkca kopuren nehir,durdukca kuduran şehir.. Seni Seviyorum,Sen Beni Sevmesen de Olur..Zaten Aşk Budur!Ama Yine de,Her neyse. Su gibisin icilip hic kanılamayan..Seveni yanıltmayan sevince yanılmayan..Ozlenen sen ozleyen sen..Varken bile doyulamayan ♥ Seni Sevdiğimi Duşundukce Olmeyi Diliyorum Tanrıdan... Her Seferinde Kalbim Başka Bir İsyan Cıkarıyor... Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Soker Ayaklarımla Ciğnerdim... Ama Elimde Değil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Sokup Ciğneye Bilmek... Yapabildiğim Tek Şey Seni Sevebilmek.. ♥ Birgun Hayatın Butun Guzelliklerinden Vazgecip Olume Sessiz Sedasız Gitmek İstersen Yanıma Gel. Yanıma Gel ki; Sana Sensiz Yaşamanın, Sensiz Olmanın Olum Olduğunu Gostereyim. ♥ Benim Kalbimi Kırmak Suya Yazı Yazmak Kadar, Gonlumu Almak İse Guneşe Dokunmak Kadar Zordur. Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Şimdi Guneşin Batmasını Bekle. ♥ Gul Bahcesinde Gecsede Omrum, İnan Senin Ustune Gul Koklamam Gulum, Seni Koklamak Olsada Olum, İnan Uğrunda Olmeye Değer Be Gulum. ♥ Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Duğumleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Guzel Gozlerinin Hasretindendir. ♥ Seni Yıldızlar Kadar Cok Seviyorum. Onlar Kadar Parlak ve Onlar Kadar Yakınsın Bana, Tek Fark Onlar Milyonlarca Sen Birtanesin. ♥ Ruyaların En Guzelini Gorurken Tanrının Seni Koruması İcin Gonderdiği Meleklerin Kanatları Oyle Buyuk Olsun ki En Masum Anında Bile Sana Kimseler Zarar Veremesin ♥ Gozlerin Nehir, Kirpiklerin Kopru Olsun. Ben Tam Uzerinden Gecerken İpler Kopsun, Duştuğum O Yer Dudakların Olsun. ♥ Yağmur, mutluluğuma golge duşurmek icin yağıyorsun aldırmıyorum. Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum.. ♥ Dunyanın dort bir yanında dostlarım var dostlar ki bir kerecik selamımı almamışlar bir kerecik selamlarını almamışım ve yine dunyanın dort bir yanında duşmanlarım var duşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım.. ♥ Seni bulmaktan cok aramak isterim seni sevmeden once anlamak isterim, seni bir omur boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim... ♥ Gercek aşklar bitmesini bilen aşklar olduğuna gore,insanlar ya hep sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir. ♥ Bu gece kayarken yıldızlar gokyuzunden ve gozumden yaşlar suzulurken dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkur ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun icin!! ♥ Seni sevmek acıların en buyuğu olsa gerek,seni duşunurken gozyaşı dokmek yaşanabilecek en buyuk sevinc demek. ♥ Bir serceydim suruden ayrılmış, gokyuzunde kaybolmuş, o ise bir kartalmış avlanmaya cıkmış gelmiş bula bula beni bulmuş ♥ Aşk gunah olmayacak kadar masum, kole olmayacak kadar ozgur, unutulmayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın, tek başına yaşanmayacak kadar takımdır... ♥ Hissizler, Hareketsizler yol alamazlar, Uyuyanlar hedefe ulaşamazlar, hele azmini iradesini yitirenler asla uzun zaman ayakta kalamazlar. ♥ Kristalin bedelini goze almayan,onunla oynamasın ♥ Ne zaman gelirsen gel,başıma tac olursun. Sen benim eski değil , eskimeyen DOSTUMSUN... ♥ Ya Sozlerin Aklımda, Ya Da Aklım Adında, Ya Hayalin Karşımda, Ya Da Sesin Kulağımda, Ya Ben Cıldırıyorum, Ya da Cok Ozluyorum, Ya Ozlemek Cok Guzel, Yada Ozlenen Cok OZEL... ♥ Sozlerin buyuk, yureğin kucuk! Hataların yanlışların cok,doğruların yok! Bir şeyleri goklere cıkartıp mutluyum sanıyorsun..Kendine gore şanslı, bana goreyse zavallısın! ♥ İcinde oyle bir umut taşıki onu senden kimse alamasın.gozlerin hep gulsun.onuda kalbinde oyle bir saklaki gercekten isteyen bulsun. ♥ Yaşamak ozlemsiz, ozlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz.. Unutma gulum sevmek daima beraber olmak değildir, sen yokken bile seninle olabilmektir.. ♥ Dertlerin kum tanesi kadar kucuk, sevinclerin nisan yağmurları kadar bol olsun ve oylesine mutlu ol ki gozunden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadakan olsun.. ♥ Hoccakal Allah a emanet ol tabii ki Allahın varsa?Hoşcakal aşk sende kalsın sanmam ama işine yararsa? ♥ Ağlamak cocuklara, affetmek ise Allah a mahsus. Beni birgun aldatırsan cocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem... ♥ Dunyanın en guzel şeyini sana vermek isterdim, Fakat seni sana nasıl verebilirim ki? ♥ Kalbinde yer yoksa Guzelim ! farketmez ben ayaktada giderim. ♥ O vefasız kalbin hissetmesede.. Sana bu şarkıyı dinleteceğim.. Bu aşkın uğruna omrum bitsede.. Sana sevmeyi oğreteceğim... ♥ Hayat bir şekilde elbet devam edecek birde icinde sen olsan işte o zaman her yer yeşerecek. ♥ Guneşi sevdiğini soyluyorsun guneş cıktığında perdeleri ortuyorsun.Ruzgarı sevdiğini soyluyorsun ruzgar cıktığında kapıları kapatıyorsun.Yağmuru sevdiğini soyluyorsun yağmur yağınca şemsiyeni acıyorsun.Korkuyorum cunku beni sevdiğini soyluyorsun. ♥ Gunahın ozuyse seni sevmek cezam cehennem olsun ♥ Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu guzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgul getirdim? ♥ Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gun yağmur yağardı. ♥ İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi. Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim? ♥ Seni bulmaktan cok aramak isterim! Seni sevmeden once anlamak isterim! Seni bir omur boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim. ♥ Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır ♥ Sana doğru bir kelebek ucurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir opucuk kondurdu. Hissettin mi? ♥ Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri donmek isteyip de donemeyince caresizlikten delirten, hayatta bir defa gorulebilen harika bir ruyasın!.. ♥ Dunde, bugunde, yarında? Yureğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! ♥ Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni gorebilmen icin, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, uzulduğunde gozyaşlarını yağmur olup silebilmek icin, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen icin? ♥ Guneşi seviyorum diyorsun guneş acınca golgeye kacıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni acıyorsun. Korkuyorum sevgilim cunku beni de sevdiğini soyluyorsun! ♥ Bana oyle bir mektup yaz ki sevgilim acar acmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saclarında, sesin yuzumu ruzgarla bulsun... Bana oyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve oyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın olumum olsun. ♥ Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana cokca olsun cabuk tukenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak uzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir cayın tadını, esen ruzgarın serinliğini, hadi durma oyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları? ♥ Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. Murekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. Guneşin buz tuttuğu yerde bir alev gorursen, bil ki o yalnız senin icin yanan kalbimdir. ♥ Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi oğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın cunku sana olan sevgimi anlatmak icin kelimeler bulamıyorum. Ama bir şeyi bil ki seni cok seviyorum? ♥ Bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir benim icin. Ben seni seviyorum ve bir omur boyu seninle olmak istiyorum. ♥ Kuyruklu yıldızlar vardır, dunyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez gorurler. Ben o yıldızı gordum, o da sensin birtanem? ♥ Sen dunyaya surgun bir meleksin ve ben seni o kadar cok seveceğim ki bir daha cennetine geri donmek istemeyeceksin... ♥ Sen bazen zifiri karanlık gecemin guneşi, sen bazen hayatın cesaret veren mutluluk yanı ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin ♥ Doğan her gunun sabahında, icimde gozlerini gorebilmek aşkı olmasa, inan hicbir şeye değmezdi yaşamak.. ♥ Ben sevdanın sokağında oturuyorum? Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum. ♥ Yureğim hafif ıslaktır benim kuytu koşelerde ağlamaktan ve rengi hafif ucuktur kurusun diye kac kez guneşe asmaktan. ♥ Seni unutmak icin and ictim gozlerin geldi aklıma vazgectim. ♥ Hadi uyandır beni soyle gorduğum zamansız bir duş mu? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni. Gercekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten. ♥ Gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve duştuğum yer dudakların olsa. ♥ Buruk hasret dolu geceleri oldureceğim bir gun bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı icin kaderimi mahkemeye vereceğim. ♥ Guller anlatsın sana olan sevgimi, guller anlatsın yanlızlığımı, caresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yureğimi guller anlatsın ben anlatamadım ♥ Bulutlara yukledim hasretimi, ruzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gozyaşlarımla kucuk melekler gonderdim seni opmeye! Geldiler mi? ♥ Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun icin tutkunum sana! Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni gorebilmen icin, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, uzulduğunde gozyaşlarını yağmur olup silebilmek iCİN ♥ Eğer gokyuzu bir parca kağıt, deniz bir şişe murekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar cok seviyorum ki... ♥ Biliyorsun her gokkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gokuşağını takip ettim gecenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın. ♥ Bazı ruyalar diğerlerinden cok uzun surer. Bazıları da cok cok guzel. Benim en uzun ve en guzel ruyam şu an bu mesajı okuyor ♥ Hasret kapımda nobetler tutuyor. Sevgilim uzak bir şehirde gozlerim onu arıyor... ♥ Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Opsem doyasıya, koklasam seni... ♥ En guzel yarınlar senin olsun, sen buna layıksın omrun mutluluklarla dolsun. Eğer gun gelir de sen beni unutursan, inan ki tatlım canın sağolsun. ♥ Bugun yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gun beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında. ♥ Bugun yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gun beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında. ♥ Paylaştıkca coğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hic unutmayalım ve sevgimizi daima coğaltalım sevgilim. ♥ Biliyorsun her gokkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gokuşağını takip ettim gecenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın. Sana doğru bir kelebek ucurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir opucuk kondur. ♥ Mutlu olmayı biliyorsan, sevmeyi bileceksin gercekten seviyorsan, omrunu vereceksin. ♥ Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi değil, ozlediğimi bil her an hicbir şey seni sevmek gibi değil... ♥ Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdiğimsin, sevdiğimi soyleyebildiğim... ♥ Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, aşkın icimde ve ruhun bedenimde olduğu surece seni cok sevmeye devam edeceğim... ♥ Seni ben değil gozlerim secti, onlar sevdi onlar beğendi. Sen benim değil onlarınsın gittiysen bana ne onlar ağlasın... ♥ Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryuzune hic guneş doğmazdı. ♥ Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi değil, ozlediğimi bil her an cunku hicbir şey seni sevmek gibi değil! ♥ Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım. ♥ Ayrılık kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirir. Tıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendirdiği gibi... Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da guclenecek sevgilim. Nice gunlere birlikte olmak dileğiyle... ♥ Dun gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, ucurumdan attım sessizliği, haber saldım ruzgarlara, fısıldasınlar seni ne cok sevdiğimi ve ozlediğimi... ♥ Sevginin olduğu yerde mantık olmaz derler... Ne kadar doğru! Seni o kadar cok seviyorum ki aklım başımdan gitti... Birlikte daha nice sevgi dolu mutlu gunlere sevgilim... ♥ Dun gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, ucurumdan attım sessizliği, haber saldım ruzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar cok ozlediğimi... Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir sonuk olur, yakamozlar başka cizer denize kendini ve hayat daha bir ***** oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer! ♥ Sen en buyuk sevgiyi hak edecek kadar mukemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar ozelsin. ♥ Seni denizdeki kumlar, gokteki yıldızlar, ormandaki ağaclar, dunyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve guneşin ışıklarından daha cok seviyorum. Birlikte daha guzel gunlere... ♥ Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sonuk olur, yakamozlar başka cizer denize kendini ve hayat daha ***** oynar oyununu sen yanımda yoksan... Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tuylerinde umut, gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat... Muuckk!!! ♥ Bir omur boyu seninleyim desen de istemem artık. Cunku sen ruzgarın coşturduğu bir toz bulutusun, bugun bana esersin ...yarın ellere... ♥ Hasretin oldurdu beni! Şimdi geceler caresiz. Şimdi yağmur damlası gelip konar dudaklarıma sessiz. Soylemiş miydim hasretin oldurdu beni hic sebepsiz. ♥ Sana şarap vereceğim, ic ama sarhoş olma. Sana bir gul vereceğim, kokla ama soldurma. Sana kalbimi vereceğim, sev ama incitme!... ♥ Sevgi basittir, karmaşık olan bizleriz. Sevgi guven verir, insanlar aldatır. Sevgiye her zaman guvenilir, insanlara asla!.. ♥ Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, aşkın icimde ve ruhun bedenimde olduğu surece seni cok sevmeye devam edeceğim... ♥ Yağmurlu bir gunde sana koşar gelirsem ıslak saclarımı duzelt...Başımı omzuna yasla nemli dudaklarımı dudaklarına ansızın değdir.Masum ve uzgun bir cocuk gibi konuşursam.Anla sana muhtacım ver ellerini ellerime yalanda olsa Seni seviyorum de.... Seviyorum your eye cunku onlar very nice,bir kerecik look atme,ondan sonra forget me,kalbim tic tac for you,cunku baby ı love you hayatı oyle bir yaşaki hayat seni kıskansın oyle bir sevki olum sana acısın oyle bir dost olki dostun olmayan utansın SENI UNUTMAK İCİN AND İCTİM AKLIMA GOZLERİN GELDİ VAZGECTİM YAŞAMAK İCİN YALVARMADIK , OLMEK İCİNDE YALVARMAYIZ..! :::guneşten gelsem beni bul aydan gelsem beni bul sevgiden geldiysem ikimizi bul kul olmuş ateş yanarmı?buz tutmuş su akarmı_?bu gozler seni sevgi başkasına bakarmı? hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi once sev sonra terket dediler ama ben terketmedim Belki dunya icin onemli olmayabilirsin ama,Biri icin dunyalar kadar onemlisin. seni sevdiğim kadar yaşasaysım olumsuzluğun adını aşk koyardım Seniyorum ama kimi Entatlı birisni Nasılanlatsam sana İlk harflerine baksana H¥ÂTT ïKï KoR TÂNıDıM ßïRï ßêNï GoRMê¥êN §êN...DïĞêRï §êNDêN ßÂŞK§ıNı GoRMê¥êN ßêN..: daha istersenin soleyin ben size soyleyeyim Akşamı son bulan ufuklarda..guneş damla damla erirken..hayatta kalan duygularımla..sana iki kelime soyluyorum..."SENİ SEVİYORUM" Ne icimde seni unutmak gibi bir his var..nede aşkımı korukleyen bir ruzgar..ne seni gormeyecek kadar gucluyum..nede gormeye dayanacak kalbim var Ben seni Bir Kum Tanesine Adını Yazacak Kadar Değil Sahildeki Tum Kum Tanelerine Adını Yazacak Kadar Cok Seviyorum Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz Gunahın ozuyse seni sevmek cezam cehennem olsun. Seviyorum sevmenin acı verdiğini; her sevenin sevilmediğini bile bile ! ama yinede bir umut taşıyorum belki SEVEN SEVİLİR diye !!! O vefasız kalbin hissetmesede.. Sana bu şarkıyı dinleteceğim.. Bu aşkın uğruna omrum bitsede.. Sana sevmeyi oğreteceğim Seni seviyorum diyenin sevgisinden şuphe et cunku aşk sessiz sevgi dilsizdir... Olumden korktuğum gibi seni sevmekten seni sevmekten vazgecmediğim halde kaybetmekten korkuyorum... Seni goremeyen gozlere inat,seni hissedemeyen ellere inat,seni bir turlu bana getirmeyen zamana inat seni asla unutmayacağım! Unutma; Her beyaz gulun siyah bir golgesi vardır. Guluşune bir kurşun sıksada olum unutmaki umuda kurşun işlemez gulum Sen Bnm Farkımı Fark Edemedn!Ama Artk Fark etsende Fark etmez!Cunku bnm farkımı fark edenler sendn cok FarkLı Eğer bir gun grurunu yenip,bana geri donmek istersen sakın donme,cunku senin grurunun bittiği yerde benim grurum başlar Yetimim sensiz,yurtsuz yersiz..Dilerim BENSİZ anLayacaksın!! oLurum yoLuna,oLurum yoLuna SoNuM OLaCaKsIn...!Gunahı Boynuna,Onun Koynuna Ne ZaMan DoYaCaKsIn?? Sarhoşum Bu Gece Kafam Dumanlı Bana Verdikleri Hayat Yalandı Nefret Ettim Gıpta Ettim Kendim Olmak İstedim Beceremedim ! Benim icin giden gider, gittiği gun biter! Zalimsin Ama Lazımsın Bana,Hainsin Ama Zaafımsın Anla...! SeNi GoRDuĞuM GuNu, SeVDiĞiMi uNuTSaM... BiR BaŞKa DuNYa BuLSaM, iCiNDe SeN oLMaSaN Sensizlik acı olumdende,bu olu hayatı aradı sende!Artık oldu sevsende,sevmesende.... AğLayp inLeyp hic aCı Cekme!Bir aNda GonLundeN SiLiver GitSin..Aldırma ArdınDan ağLyaN Benim..Komik Bir Fıkra Gibi GuLuvr Gitsn!! GOZN KMİ GORMK İSTYRSA KALBNİN DERİNLİĞNDE KMİN ADI WRSA,KULĞINDA KİMN SSİ CINLIYRSA MELEKLR HR GECNİN SABHINDA SNİ ONA BAĞIŞLASN Zaman..Ah Zaman!Hem dost,hem duşman.Hem mazlum,hem zalim..Aktıkca kopuren nehir,durdukca kuduran şehir.. Seni Seviyorum,Sen Beni Sevmesen de Olur..Zaten Aşk Budur!Ama Yine de,Her neyse. Su gibisin icilip hic kanılamayan..Seveni yanıltmayan sevince yanılmayan..Ozlenen sen ozleyen sen..Varken bile doyulamayan İnsan ya hayrandır sana ya duşman, ya hic yokmuşsın gibi unutulursun Ya bir dakika bile cıkmazsın akıldan. Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere Hele o beklenenler vazgecilmezlerdense.. Doğan guneşi bana doğsa, her mutluluk beni bulsa, Butun dunya benim olsa sensiz hayat yaşanmıyor Sen bazen en zifiri karanlık gecemin guneşi, Sen bazen yaşanacak hayatın cesaret verecek mutluluk yanı, Sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni... Şu an hayatta olmamın cok guzel bir nedeni var, Bu nedende yureğimdeki sensin.. Belki dunya icin onemli olmayabilirsin ama, Biri icin dunyalar kadar onemlisin. Ben, seni, gozlerimi kapattığımda değil, Gozlerimi actığımda gormek isterim... Sevdiğinin gozyaşları sahile vurduğu zaman , Sahilin atacağı imza SENİ SEVİYORUM olacak bitanem.. Kuyruklu yıldızlar vardır; Yetmiş yılda bir yaklaşır dunyaya... İnsan omru boyunca ya bir defa gorur ya hic... Ben gordum o da sensin Bitanem... Seni yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar pırıl pırıl ve yine onlar kadar ışıl ışılsın. Ama aranızda tek bir fark var, Onlar bin tane sen bir tanesin. Ağlasam cizgi cizgi, Gozyaşlarım sana değilmiş gibi, beklesem, Zamansız, dunsuz, yarınsız gelmeyişini, Silinmiyor huzunlerim, Seni seviyorum... Hafif hafif ciseleyen yağmurda kalırsan; Saclarını okşayan her tanede BENİ HATIRLA ! Bu gece seni duşuneceğim; Ne kadar uzakta olursan ol, Sevgimi avuclarıma alıp yıldızlara ufleteceğim , Gecenin rengine kucağındır diyerek duşlere dalacağım.. İki Şaşkın yıldız gibi parlayan gozlerine bakıp da, senin ruhunu tum ictenliğiyle gorebilenler anlar ki sen bir omre bedelsin !! Ben seni bir nisan yağmurunda, Ilgıt ılgıt esen ruzgarların gelincikleri okşayıp, Bir kış gunu kar altındaki buğday tanesinin, Guneşi ozlediği gibi seviyorum... Gozlerimdeki pırıltıyı farkettiğin zaman, Uşenme sarıl boynuma anlamışımdır mutlaka sevdiğini, Zaten belli olur gozlerimden hemen, Alışık değiller oyle parlamaya! Acı ve huzun bir yıldız kadar uzak, Mutluluk ise gozbebeğin kadar yakın olsun, Umutların gercek gerceklerin, mutlulukların sonsuz olsun.. Bugunde yarın da yureğin kadar yanındayım , Kendini yanlız hissettiğinde elini yureğine koy ben hep oradayım!! Gecenin en karanlık ve en derin anında, Kızıl bir ay karşımda karanlığa yukseliyor, Ve bir yıldız bana goz kırpıyor. EMİNİM Kİ SENSİN ! ! Senin icin ağlarken gozumden duşen yaşlar denize dokulseydi eğer, Karaya vuran dalgalar "seni seviyorum" yazardı. İki damla gozyaşı duştu gulume, sonra kurudu tuzu kaldı geriye, Denizleri aşıp aşkıma yol aldı bir umutla yeşerip tekrar acacak diye. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret, Ve sevgiline hasret kaldığın kadar yakınsın. Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın, Guneşin seni ısıttığı kadar sıcak.. Yeşile inat ağac hala yeşermekte, Geceye inat gun hala ağarmakta, Ben ise sana inat seni hala sevmekteyim İnat bu ya seni hep seveceğim.. Aramazdık gece mehtabı yuzun parlarken, Bir sonuk yıldıza benzerdi guneş yanımda sen varken. Bu gece bir yıldız tut, Ben bu yıldız kadar uzağında olsam bile, Sevgim heran yanıbaşında!.. Eğer bir gun o, sevdiğin yağmur insafsızca seni ıslatırsa, bilki ben sana ağlıyorum. Eğer bir gun aşkımızın şarkısı kulaklarını tırmalarsa bilki ben o şarkıyı sana soyluyorum. Eğer bir gun elinde bir demet gul mezarıma gelirsen bilki mutluyum mezarımda uyuyorum... Her martı bir deniz, Her ruya bir uyku, Her dağ bir duman Her nota bir şarkı bulur ama, Ben başka " sen " bulamam... Hep bir yıldız olmanı bekledim. Gun gelir kayıp bana ulaşırsın diye, Sonra vazgectim, Yıldız olursan ben ulaşamam diye... Hani sozler varya sozleri anlatır, Hani sozler varya gozleri ağlatır, Hani anlar varya değeri gec anlaşılır, Birde aşk varya seni bana anlatır. Ay yıldıza mutluluk fısıldarken, Gokyuzu sevincini yeryuzu ile paylaşırken Ben sana bir parca mutluluk yolluyorum İcindeki umut cicekleri hic solmasın diye. Ufukta bir gemi gorsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan, Ucsuz bucaksız mavilikte arardım beni, Ta ki beni sende bulana kadar. Başını goğsume yasladığımda tek bir duşmanım vardır; Gecip giden zaman. Seni duşunur ,seni ozlerim, Sevgilerin ozlemlerin derinliğinde , Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla, Bir sonbahar serinliğinde. Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur, Kalbimi duzeltmek ise gece doğan guneşe dokunmaya benzer, Sen o suya yazı yazdın, Şimdi guneşin doğmasını bekle! Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş yaşamak, Ateşlerde yanmak gibi birşey, Seni severken sensiz olmak. Gokyuzu yıldızlarla doluydu, ben seni duşunurken, Huzun yıldızları kuydum adlarını, seni hatırlatıyor diye, Aynı onlar gibi sende benden cok uzaklardaydın. Goz kırpardın uzaklardan sessizce Bense hep seni beklerdim, kırık kalbim, yaşlı gozlerimle Eğer kalmamışsa sağlam bir dal, İcilecek temiz bir su, sarılacak bir el, Doğrul yatağından ac pencereni Guneş doğacaktır birazdan. Nehirler denizlere karışır dalgalanır, Fırtına olur durulur kalbimdeki kasırga. Hic dinmez benliğin senle eriri butunleşir, Ateş yanar kullenir, Ama sonmeyen bir ateş var o da senin ateşin. Bu gece pencereni acık bırak, Bir kuş ucurdum, biraz yorgun biraz ıslak, Başucuna bir tutam sevgi bırakacak. Eğer bir gun biri senin icin, İsmini guneşe buzlarla yazabilirse, Bilki o seni benden daha cok sevmiştir... Haritaya bakıyorum izin yok, Kitaplara bakıyorum yuzun yok, Sozluklere bakıyorum ismin yok, Birde donup kendime bakıyorum, Senin benden başka adresin yok. Yanlızlıksa eğer seni korkutan korkma! ben yanındayım, Yok eğer yanlız kalmaksa istediğin kork! Cunku seni bensiz bırakmıyacağım. Aşkın oyun olmadığına inanırsan bir gun, Yoluna yureğini koyanları unuutma, Cabalamak sevmene yeterse, seni seven kalpleri kırma. Beni sana kavuşturacak tek şeyin olum olduğunu bilseydim, Azrailin gelmesini beklemezdim. Bugunu yaşıyorsam eğer, Gelecek gunlerin seni getireceğine inandığım icindir. Aşk sevipte ayrı kalmaksa, Sevgilerin sonu hep ayrılıksa, Omurlerin sonu hep boyle karanlıksa Al dunya bu aşkı, sende kalsın... Bir kutu dolusu yaşam gonderiyorum sana Bir fırca koydum kutuya, Cennet resmi yapıp icine gir diye, Duşler serpiştirdim icine, Duş kurmayı unutma diye. Hangi ruh duydu seni benim kadar derinden, Hangi gonulde yandın boyle yangınla sen, Ya benim gozlerimdi seni bambaşka goren, Ya başkası bırakıpta gecmiş seni gormeden. Bana kalsa gokyuzundeki tum yıldızlar yerine butun insanlara Senin gozlerinde ışıldayan bir cift yıdız gonderirdim. Hayatımın hem anlamı hem neşesi oluverdin, Seni gorduğum gunden beri, Şarkılarda seni duşundum, Gecelerimin parlayan yıldızı oldun.. Bulutlara yukledim ozlemimi, ruzgarlarla yolladım sevgimi, Yağmurları yağdırdım gozyaşlarımla, Kucucuk melekler gonderdim, Seni opmeye gelmediler mi? Guneşin bile buz tuttuğu bir yerde, eğer ateş gorursen, Bilki o ateş senin icin yanan kalbimdir. Kağıt onumde kalem elimde, Duygular kalpte duşunceler yazıda, Ay gokyuzunde yıldızlar daha otede, Tanrı yukarıda kullar aşağıda, En zoru da canım sen orada ben burada HAYATTA IKI KOR TANIYORUM BIRINCISI SENDEN BASKASINI GORMEYEN BEN,IKINCISI BENI GOREMEYEN SEN.... SEN HIC DENIZLERIN DIBINE BAKINCA YEMYESIL ORMANLARI GORDUN MU?IMKANSIZ DEME!CUNKU BEN SENIN GOZLERINE BAKINCA OLULERIN BILE SAHIT OLMADIGI O CENNETI GORDUM. BIR GECE AY BANA SORDU 'NEDEN SENI AGLATAN BIR KIZLA BERABERSIN? AYA BAKTIM VE DEDIMKI' SEN HIC GOKYUZUNDEN VAZGECEBILIRMISIN... BIRINE VERILECEK DEGER,UGRUNA FEDA EDILEBILECEKLERLE OLCULEBILIYORSA AC GOZLERINI ETRAFINA BAK.GORDUGUN HERSEYI FEDA EDEBILIRIM.AMA SAKIN AYNAYA BAKMA... SENI COK OZLEDIM. SENI HER OZLEDIGIMDE KALBIME BIR YILDIZ CIZDIM. SENI NE KADAR OZLEDIGIMI BILMEK ISTERMISIN? SAYENDE BIR GOKYUZUNE SAHIBIM CANIM!! KORKMA SAKIN GECELERDEN PENCERENDE YILDIZ GIBI PARLAYACAGIM, UZAKLARDA YALNIZSIN SANMA SAKIN,NEFES GIBI ICINDE,GOLGEN GIBI ARKANDA, CAN GIBI CANINDAYIM BEBEGIM... NE OLUR GITME ELVEDA DEME BEN SENSIZ KADERIMLE NE YAPARIM SOYLE ERIYORUM SESSIZCE OLUYORUM GITGIDE OZLEM VAR AMA CARE YOK SEVGIME ASLA SEVME,SEVERSEN IHANET ETMEIHANET EDENI DE ASLA AFFETME!! GULU BIR GUN, SENI HERGUN, GULU SOLUNCAYA, SENI OLUNCEYE DEK SEVECEYIM... ALIP KIRSALAR KALEMIMI KANIMLA YAZARIM SENI SEVDIGIMI... SU DINMEYEN ARZUYA KARSI KOYSADA DAGLAR,UMITSIZCE GOZLERIM SANMAKI HERDEM AGLARVARSINDA HASRET ILE GECIVERSIN SENELER,BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGUN YENIDEN BAGLAR... BIRLIKTE YASABILECEGIN BIRIYLE DEGIL ONSUZ YASAYAMAYACAGIN BIRIYLE OL.GELDIGINDE BOSLUK DOLDURANLA DEGIL GITTIGINDE YERI DOLMAYANLARDAN OLSUN... YASIYORSAM, ICIMDE HALA BIR UMUT VARSA SENI OZLEDIGIM ICIN ... GECEYE INAT SENINLE SABAHLAYACAGIM,GUNES KISKANSIN SENINLE ISINACAGIM,YASTIKLAR AGLASIN GOGSUNDE UYUYACAGIM,BUNDAN SONRA HEP SANA BAGLI KALACAGIM... SEN GITTIN SACLARIMA ERIMEZ KARLAR YAGDI MEVSIMLERIN TADI YOK BAHARIM SENDE KALDI... ALLAHIM BENI OYLE BIR SON BAHAR AYAZINDA OLDUR KI, SEVDIGIM MEZARIMA KOYACAK TEK BIR GUL BILE BULAMASIN... SANA SON YALANIMI SON NEFESIMDE SOYLEYECEGIM, SIRF SANA INAT OLSUN DIYE SENI SEVMIYORUM DIYECEGIM... MUTLU OLMAK ISTIYORSAN ASLA BEKLEME CUNKUO HIC BIR ZAMAN GELMEZ... KALBIM SENI SEVMEYECEK KADAR ADI ISE ELLERIM ONU PARCALACAK KADAL ASIL DIR... HER HATIRLAYIS EVVELINDE UNUTMAYI SAKLAR BILIR MISIN?VE BILIR MISIN BEN SENI BIR DEM OLSUN UNUTMADIM!... YAGMURLU BIR GUNDE YATAGINA UZANIP HAYALINI KURDUGUN VE KESKE DEDIGIN BUTUN GUZELLIKLER SENIN OLSUN... DUNYAN OYLE BIR KARARSIN KI, SENI AYDINLATAN TEK ISIK GOZLERIM OLSUN... SEVGI, LAPA LAPA KAR YAGAN BIR GUNDE BIR CATI SACAGI ALTINA SAKLANAN BIR SERCENIN KOPAN TUYUNUN ASAGIYA DUSUSUNU FARKEDEBILMEKTIR... SEVGICURUMEYE YUZ TUTMUS TENEKE UYGARLIGININ KIRIK AYNASINDAN BIR GULUCUK KIVILCIMI GOREBILMEKTIR.. GERCEKTEN SEVGI INSANIN DUNYADAKI EN DEGERLI VE EN GUCLU SEYIYMIS. OYLEKI INSANA HERSEYI YAPABILIYOR, OLUME BILE GOTUREBILIYOR. TATLI BIRI VARDI SEVILMEYE DEGER GUZEL BIRI VARDI, GORULMEYE DEGER, IYI DOSTLAR VARDI OZLEMEYE DEGER. AMA BIRI VARDI KI CAN VERMEYE DEGER TABII KI ANLARSA EGER! BENI KALBINDE KURSUN YARASI DEGIL,AVUCUNDA MUTLULUK, GOZBEBEGINDE SEVINC OLARAK TASI, CUNKU BIZ UNUTMAK ICIN SEVMEYIZ BIR TANRIYI BIR DE SEVDAMIZI ASLA UNUTMAYIZ! DUN CICEKCININ ONUNDE BIR GUL GORDUM, DUNYANIN EN GUZEL GULU BENIM DIYE HAYKIRIYORDU.O GULU ALDIM, AMA EN GUZEL GUL OLDUGU ICIN DEGIL...SENI GORUP UTANSIN DIYE!... HATIRINA DAGLAR DIZ COKSUN SEN EGILME SAKIN, AYRILIK, HUZUN NEDIR SEN BILME SAKIN, BU GONUL BAHCESINDEN KIM GIDERSE GITSIN SEN GITME SAKIN! RUHUMU YERE VURUP HASRET CEKTIREN OLSANDA,NE SEVGINE BEDDUAM, NE SANA KINIM VAR.DERYAYA AKAR GIBI BINBIR DERTLE OLSAMDA, SENI MAHSERE KADAR SEVMEYE YEMINIM VAR... DENIZLERDEN KAGIT, DAGLARDAN KALEM YAPTIM. SANA BIN DEFA "SENI SEVIYORUM" YAZDIM. APTALSIN BANA INANDIN. BEN SENI SEVMEDIM, SANA TAPTIM... ELLERRIN UCURUM KENARINDA ACAN CICEK GIBI. DOKUNMAK ISTESEM DUSSERIM DIYE DEGIL. DUSERKEN ELIMI BIRAKAMAM DIYE KORKARIM. HO ! ICIMIN GUZEL ATI SENI HEP UCURUMLARA SURDUM OLANAKSIZ ARAYISA, CILGIN SULARA, ZAMAN KAYALARINA HO! BENIM KARA, EVRENSEL ISILTIM SENI SANA BENZEYEN FIRTINAYA SURDUM. SENDE YUREGINDE ISIT SIIRLERINI YUREGININ IRMAKLARIN DA YESERT BIRAK ORADA KALSINLAR "BIR GUN MUTLAKA" SENINDE HAYKIRACAK CIGLIKLARINDA SIIRLERIN TASACAK YASAM DENEN UZANTIDA BILIRMISIN GECELER NEKADAR UZUN GELIR BEKLEYENLERE HELE O BEKLENENLER VAZ GECILMEZLERDENSE... SEVIYORUM AMA KIMI EN TATLI BIRISINI NASIL ANLATSAM SANA ILK HARFINE AKSANA (SENI)... KARANLIK HUCRELERDE PASLANMIS KANCALARDA KUDURMUS PENCELERDE ISKENCEDE KAN ICINDE NICE GUNUM NICE GECEM...???? HANI KARDELEN GOKYUZUNE ASIK OLUPTA CIKARIRYA NARIN GOVDESINI KARIN ALTINDAN. ZEMHERI YUREGIM DER KI YUREGINDE KARDELEN KADAR CESARETIN YOKSA ASLA ASIK OLMA... GULLE BAHCESINDE BIR GUL OLSAN SENIN USTUNE GUL KOKLAMAM GULUMGULU SEVEN DIKENINE KATLANIR DERLER ,BIR TEK SENIN AYRILIGINA DAYANAMAM... HER MUTLULUK BIR KUM TANESI ISE BUTUN SAHILLER SENIN OLSUN... SENKI BENI CIZEMEDIN ERGUAN KOKULU DUSLERININ TUALINE BIR HAYEL BILE OLAMADIM GOZLERINDEKI YANLIZLIK UCGENINDE... BIR KUS KADAR OZGUR BIR BEBEK KADAR MASUM DUYGULARLA SEVDIM SENI... __________________